Коледни подаръци 2018-2019

• 105 067
  • 984
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Кристи, гледах вчера чашите в Озоне. Виж дали там няма да намериш нещо.
Преди години правих чаши в печатница в Младост по мой дизайн. За 8г не са мръднали.

# 676
Уж гледах в Озоне, ама не видях нищо подобно newsm78

# 677
  • София
Извинявай, подвела съм се.

# 678
Нищо, благодаря, че пробва Hug Ако видиш някъде другаде, свиркай!

# 679
  • София
Тези които видях не ми харесаха и затова предложих варианта за печатница и собствен дизайн.
Два пъти съм правила такива чаши а подаръци. Първите бяха много зле, с ужасно бледи цветове. Вторите не са мръднали от 8г (цветовете). А са мити и в миялна. Фирмата беше някъде в Младост 1, на Малинов.

# 680
Решила съм да подарявам електрическо одеало на зиморничав човек. Някой да има наблюдения за нещо качествено, което да препоръча?

# 681
Мисля, че предстои в Лидл да има другата седмица

# 682
  • Хасково
А някой да има идея от къде да поръчам одеяло с ръкави,в Джъмбо има ,но едва ли ще ходя скоро ,а в нашия град няма . И органайзер или календар за задачи по дни за мъж Thinking ииии да ми препоръчате комплект четки за грим

# 683
  • София
Аз много исках такова одеяло и щерката ми подари. Не съм очарована.
Това одеяло, което ми взеха е прекалено тънко, да кажем за хладни летни вечери.
Според мен на място ще е най-удачно да купите, за да видите материя, дебелина и т.н.

# 684
Предполагам скоро ще пуснат и него в Лидл. Майка ми искаше такова преди няколко години за Коледа и ѝ взех от там.

# 685
  • Бургас
Момичета, здравейте Simple Smile
Имам малко странен въпрос, но някой някъде срещал ли е чай от салвия (листа) , оказа се ужасно трудна задача да намериш точно тази билка под формата на чай .... Confounded

Аз съм купувала от билкова аптека в Бургас. Между другото така и не ми се наложи да го ползвам и пакетчето стои неотворено (за спиране на кърма ми трябваше), подарявам го

# 686
  • София
Здравейте,сега виждам темата.Да се отчета и аз с готови подаръци.За ММ картина за рисуване за нехудожници готов шаблон със бои Крайбрежна уличка,но има и много други видове.За дъщерята преса за коса,кол.пижама и пантофки с Дядо Коледа.За сестра ми и зетя-2 чаши за вино със сребърен обков и вино,естествено.За другите роднини-чанта,слушалки за 11г младеж-от Емаг са,дано да са хубави.За две 7-годишни-на едната е плюшена Панда,а на другата-килимче за рисуване с вода-от Хиполенда е.На приятелка дифузер с коледни аромати,ароматни свещи.Поръчала съм коледни облекла за бутилки,много са сладки и ще декорирам.Забравих моя подарък-избрах си кол.пуловер, книга,комплект шал и шапка.От децата ще е кол.одеяло-има хубави в Айко

# 687
  • около Варна
Видях, че сте обсъждали магнитните топчета, синът ми също иска такива, но на няколко места четох, че не се препоръчват за деца. Освен опасност от поглъщане, а той е на 9 г., има ли друго, което предполага да не са подходящи за тази възраст.
Относно подаръците, купувам само за деца, възрастните минаваме без подаръци. Е, за бабите и лелите има календар със снимка.
До тук: на няколко тригодишни купих по едно килимче за писане с вода и рокличка, на един бебо - панталон и бебешка играчка, на племенницата /7г./ рокля, тефтер и другото не съм го измислила. На синът топчетата ще купувам и кубче на Рубик, за дъщеря ми /10 г./ още никаква идея нямам. Редактирах се, видях това в темата назад https://www.hippoland.net/wa-selfi-stik-s-mikrofon-selfie-mic-ch … dd7b87345cdb9ebaf , моля, ако някой го има, да сподели върши ли работа.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 17:53 от wiwi

# 688
  • софия
На мъжа ми поръчах новата самобръсначка на Филипс с кейс за прибиране, кейс за цигарите му (Айкос) и може някой парфюм да му взема. За детето - ще купуваме телефон, има дървен пъзел-име и билет за концерта на Любо Киров. На майка ми нямам идея - винаги нищо не иска, нищо не й трябвало. Най-много ще взема пак парфюм и пари ще й дадем. Просто нямам сили всеки път да се цупи.
За познати съм купила разни дребни коледни украси от Немските магазини. Има интересни и различни неща.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 05:20 от zvаnchе

# 689
Дайте идеи за 10годишно дете,фен на Роналдо.Екип и топки и подобни си има,миналата година му подарихме някаква книга за Роналдо,но беше по-детска,с разни стикери.Сега се чудим за друхата книга дали ще е подходяща за него,но приемам и други идеи.

Общи условия

Активация на акаунт