Коледни подаръци 2018-2019

• 104 912
  • 984
  •   1
Отговори
# 840
По телевизията даваха детско влакче в Кауфланд някои се интересуваше в предишните страници мисля че беше 30лв

# 841
Аз имам предложение за подаръци за деца.

# 842
Хубави топли пижами съм купувала от пазара на Оклъжна болница. Има магазинче за спално бельо и хавлии и пижамките са им супер. Мисля български бяха и не бяха някакви колосални суми

# 843
  • София
Днес майка ми ми сподели , че на баща ми му трябва топла пижама. Аз вече избрах електрическа самобръсначка, но искам да намеря и пижама, а в сайтовете не се ориентирам в размерите. Може ли някой да сподели ако е виждал някъде дебели, хубави пижами ....
На vienettasecret пижамите са хубави. Аз имам зимна тяхна, но я използвам за домашно облекло. Много е топла. Мъжки не съм купувала.

https://vienettasecret.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D … 0%b0%d0%bc%d0%b8/
На трите ми деца купувам от тези пижами, но от пазара на "Младост" 1. Сега взех зимни, които са много красиви и топли.

# 844
  • София
На трите ми деца купувам от тези пижами, но от пазара на "Младост" 1. Сега взех зимни, които са много красиви и топли.
Аз също не съм поръчвала от сайта. Имам две техни дамски пижами (зимни), купени от магазин в Люлин.
Щом детските са топли ще мина да видя какво има за момчета. Тенкс

# 845
  • София
Аз поръчах точно от тях сега за децата - ватирани за дъщеря ми и тънки за сина ми (все му е топло). Супер са на първо четене, ще вияд как се държат при пране.

# 846
На Виенета пижамите са супер, купувала съм мъжки, но летни, тънки дамски и детски.

# 847
  • София
Аз поръчах точно от тях сега за децата - ватирани за дъщеря ми и тънки за сина ми (все му е топло). Супер са на първо четене, ще вияд как се държат при пране.
На ръка само съм ги прала до сега. Не са стигали до пералнята Simple Smile Ще се похваля или пък не Simple Smile

# 848
  • Ловеч
Здравейте..Нахлувам в темата директно с въпрос,тъй като нямам никакво време да чета,защото съм с бебе на една седмица🙂
Имам син на 9,който е запален по таблети,плейстейшъни и т.н. Сега за Коледа иска такива 3D очила,на които се слага телефона.Те даже си имат наименование но забравих как беше/извинете неграмотноста ми в това отношение/.
Та въпросами е  в кои сайтове да ги търся онлайн/нямам време за физически магазини/,и другото: ако има някой по-запознат съответно да ми препоръча точен модел.Бюджета за тях ми е 150 лв.Дано има нещо свясно за тези пари.
Благодаря ви предварително

# 849
  • около Варна
Очила за виртуална реалност, гледах ги в Емаг, на най- различни цени. И аз се чудя по- евтините модели дали стават за нещо. Някой ако е запознат, да сподели?

# 850
  • София
Аз също не съм поръчвала от сайта. Имам две техни дамски пижами (зимни), купени от магазин в Люлин.
Щом детските са топли ще мина да видя какво има за момчета. Тенкс

Moже ли да споделите къде в Люлин се намира този магазин?!

# 851
  • София
Люлин 3, на самият пазар. Може да се влезе в пазара откъм Панчо Владигеров, в първата "пресечка" след Джепето.
Мисля че магазинът е "Надин". Ако не ви е спешно ще поискам телефон от съседката.

# 852
  • София
Днес майка ми ми сподели , че на баща ми му трябва топла пижама. Аз вече избрах електрическа самобръсначка, но искам да намеря и пижама, а в сайтовете не се ориентирам в размерите. Може ли някой да сподели ако е виждал някъде дебели, хубави пижами ....
На vienettasecret пижамите са хубави. Аз имам зимна тяхна, но я използвам за домашно облекло. Много е топла. Мъжки не съм купувала.

https://vienettasecret.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D … 0%b0%d0%bc%d0%b8/

Аз пък не съм много доволна от тънките! Ползвах  техните нощници за кърмачки, имам и тънки дамски, на малката също съм взела  пижамки. Много са красиви, мек им е памука, но всичките неща, които имаме се усукват. Не знам как да го обясня, но май ги шият на верев и след пране шевовете стоят леко усукани.
Дебели не съм ползвала, но съм подарявала и пижами и халати, защото са много красиви и сладки-факт!

# 853
  • София
Люлин 3, на самият пазар. Може да се влезе в пазара откъм Панчо Владигеров, в първата "пресечка" след Джепето.
Мисля че магазинът е "Надин". Ако не ви е спешно ще поискам телефон от съседката.

Живея в района, още утре ще отида. Благодаря много!

# 854
  • Варна
У нас сме готови с подаръците и аз реших да направя подарък на непознато дете. Във Fb страницата на Лео Кадели има албум с писма на деца до дядо Коледа. Аз избрах едно момиченце, което е фен на индийските филми и иска сари. Ще сложа и гривни и бижу за ръка Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт