Коледни подаръци 2018-2019

• 105 143
  • 984
  •   1
Отговори
# 420
Ако някой ми подари дървени букви пъзел с името  страшно ще се разочаровам. Изобщо не са ми необходими подобни прахосъбирачки. За дете пък въобще. Много повече ще се зарадва на Лего.

# 421
Аз днес станах, видях кой е хедлайнерът за HIlls of Rock концерта в Пловдив догодина, и казах на ММ - това ми е подаръкът за Коледа, купувай веднага, докато още има.
Така че ето - ако някой е рок фен - Whitesnake и Disturbed са известните засега хедлайнери за концерта, билетът е 140лв за 3 дни.

# 422
  • Хасково
Аз на чорапи ще се зарадвам ,не мога и не очаквам големи и скъпи подаръци. По-важен е жеста и идеята ,а и ги предпочитам пред козметичен комплект от душ гел и шампоан например.
Да се похваля : намерих барета за колежката и май с нещо коледно ще допълня,че тя не е много коледно настроена и искам да и създам настроение. Купих "Произход" за татко и ще взема и солна лампа ,вижда ми се добър подарък.
Купувах подаръци за plushenomeche.org и моя мъник много хареса една джага,сега и той иска.Ако се задържи желанието ,това ще е единия му подарък и продължавам да ви чета 🤗

# 423
Скрит текст:
Аз като казвам чорапи, не визирам че са евтини, аз също не очаквам скъпи подаръци. Дори преди децата да се родят повечето подаръци съм ги правила. Но пък гледам да е нещо което влиза в употреба. Ето миналата година получих коледен пуловер, вярно хубав е, но си седи ей така в шкафа още с етикет. И никой не се е замислил, че аз блузи с дълъг ръкав не обличам, камо ли пуловери. И ми е порарък от роднини, познаващи ме и знаещи, че не обличам това. Затова подаръците са индивидуални, всеки е с различен вкус и се радва на различни неща. Бих предпочела някаква декорация/ покривки/ чаши и тем подобни.

Вчера си говорихме с мм, че не сме почнали още с подаръците и каза че ще говори с шефа си през другата седмица да почива един ден, че да може да поразгледаме преди черния Петък. Имам някои идеи, но още остават доста хора, за които не съм измислила, а мм грам не помага Rolling Eyes

# 424
Здравейте момичета, от известно време съм си наумила да купя на мъжа ми кафе Копи Лувак. Той е голям фен на качественото кафе и знам че ще го оцени. Гледах доста сайтове и цената варира от 60 до 1000 лв. Как да разбера кое е истинско. Някой купувал ли е и опитвал ли е.

# 425
  • София
Не съм купувала, но съм голям фен на кафетата на Dabov. Знам, че го предлагат, така че на твое място бих се доверила на тях. Имат и сайт, може да го погледнеш.

# 426
Mascotte7373 благодаря. Видях сайта но не бях сигурна дали предлага оригинални продукти.

# 427
търся идеи за подаръци за 12 годишни момче и момиче Simple Smile

# 428
И аз търся подарък за момче на 12г,което има почти всички игри за плейстейшън и не се вълнува от нищо друго.

# 429
  • На брега на реката
Аксесоар към плейстейшъна? Микрофон, волан? Или и такова вече има. Дреха с изображение на любима игра или герой. Виждала съм такива фен артикули.

# 430
а нещо, което не е свързано с плейстейшън?

# 431
  • София
а нещо, което не е свързано с плейстейшън?

Блутут диско колонка , безжични слушалки,  ако има интерес към компютри има страхотни детски книги за програмиране или за правене на игри Simple Smile

# 432
трябва ми нещо по-бюджетно, не знам какви са им интересите ... няма как да питам и майка им, защото ще откаже подаръците

# 433
Може ли препоръка за микроскоп? На 8 е девойчето, но ми се иска нещо не съвсем детско, относително читаво да е.

# 434
  • Берлин
Аз загледах един смути мейкър. Не знам колко е читава идея и дали в него ще става и протеинов шейк. За близък приятел фен на спорта е идеята ми

Общи условия

Активация на акаунт