Коледни подаръци 2018-2019

• 105 095
  • 984
  •   1
Отговори
# 540
Има ли мами от Благоевград? Давам идея в събота 24ти Д. Бербатов ще е в Благоевград в книжарница Хеликон и ще представи книгата си. Ще раздава и автографи и ще можем да се снимаме с него от 13-30 до 16-30.

# 541
Здравейте,предстоят коледните празници.Имам майка и свекърва,които искам да изненадам с подаръци.Баща ми и свекъра са ясни,радват се на бутилки алкохол.Проблема е че свекървата е със алергии към парфюми,полени, козметика и др.За съжаление незнам какво да им взема.Дайте идеи моля?

# 542
  • Пловдив
На майка ти подаряваш книга, която смяташ, че ще ѝ бъде интересна.
На свекървата подаряваш готварска книга Wink)) шегувам се. На нея билет за театър.

# 543
Зависи от бюджета и интересите на жената - книга, билети за постановка/концерт, спа, еднодневна екскурзия, картина, шал (ако харесва шалове)...

# 544
До сега (10 години) не съм виждала свекърва ми на театър/кино/изложба или подобно мероприятие. Родителите ми пътуват с кола 2400 км за да си дойдат и варианта с екскурзия отпада.Идеята за картина или шал е интересна.Ще се радвам на още мнения.Иначе бюджета ми е около 40-50 лв на човек.

# 545
  • В сбъднатите си мечти :)
До сега (10 години) не съм виждала свекърва ми на театър/кино/изложба или подобно мероприятие. Родителите ми пътуват с кола 2400 км за да си дойдат и варианта с екскурзия отпада.Идеята за картина или шал е интересна.Ще се радвам на още мнения.Иначе бюджета ми е около 40-50 лв на човек.
Аз на моята ще й купувам вълнена жилетка от някой бг производител. Поне тя това си поръча. Иначе мислех за халат за баня+книга Simple Smile

# 546
Вземете одеало с ръкави

# 547
  • софия
Вземете одеало с ръкави
Обикновено пускат в Лидл и аз ги чакам. Детето само се омотава с просто одеало и ходи като супермен. Бих й купила. Оказва се практично за хора, които обичат да са завити постоянно.

# 548
Аз на моята свекърва ще й подаря портфейл, защото преди време спомена, че й се е скъсал. Може да помислите за нещо такова, или чанта.

# 549
Аз на моята свекърва ще й подаря портфейл, защото преди време спомена, че й се е скъсал. Може да помислите за нещо такова, или чанта.

Много харесвам нещата на Арт-93. Не само кожените артикули, но и чадърите им. Често избирам подаръци от тях.

# 550
Ако правилно съм разбрала родителите ви живеят доста далече и се виждате рядко. Купете им рамки за снимки. Нещо такова?
https://www.ikea.bg/home-decoration/Photo-frames-and-art/Photo-f … y-67038/60379008/

# 551
За себе си харесах комплект от Thebodyshop с душ гел , масло за тяло , крем за ръце , ексфолиант за тяло ,лосион и  тоалетна вода ( всичко е с шеа/карите).
В Англия съм , има 25% намаление на комплекти като този и от 40£ цената става 30£ , реших отделно да си закупя и едно масло за устни и течно червило - за тях има 40% намаление , трите неща ще ми струват 37£ вместо 52£. В България не бих си закупила същите неща от българския им сайт , защото ще струват над 100лв и като помисля за какво ще дам 100+ лева - ами не си струва.
Ако сте някъде в чужбина погледнете сайта , всичко е намалено и има нови зимни комплекти с мента , ванилия и червени плодове. Simple Smile

# 552
Аз съм решила да правя коледни топки/звезди с наши снимки за украса на елхата. Сега има в Лидл такива.

# 553
  • София
Привет на всички от групата Simple Smile
Тази година съм решила от по-рано да купувам подаръци за семейството. Започнах с картичките и вече правя планове какво да взема се всеки.

Нежна целувка не знам от кой град си но в книжарници Orange има доста интересни албуми за снимки, тефтери за готварски рецепти и разни други интересни подаръци.

Аз залагам и на козметичните комплекти и от кутиите с био продукти и козметика (като идея за майка ми и свекърва ми).
Идея за подарък за любители на чая е хубава чаша + кутия чайчета, също така различни кутии с шоколадови изкушения Simple Smile

# 554
  • София /Абсурдистан
И аз ще следя за идеи, че съм в чуденка.

Общи условия

Активация на акаунт