Коледни подаръци 2018-2019

• 105 067
  • 984
  •   1
Отговори
# 555
Аз имам трудна задача. Много е сложен мъжа ми.
Много обича да чете и на почти всеки празник си подаряваме книги. Но напоследък няма никакво време и дори не е отворил книгите, които получи миналата Коледа...голям авио фен е. Като дете е бил авиомоделист. Подарих му преди време любимите му два модела самолети - ами и те си седят.
Знам, че игрова конзола е оптималният подарък, но не мога да си позволя нова, те са по 500 лева, а как да купя втора ръка като не мога да я тествам.
Той има нужда от пуловери и нови кецове, ама ми се иска да е нещо по-персонално, което ще остане във времето и което да ползва по-често.
Ох! А по-големият проблем е, че е аз самата не знам какво искам. Той само ме подпитва. Покрай бебето искам само време за себе си и сън или поне второто.
Поне за бебето имам идея. Тя е лесна 😂

# 556
  • В сбъднатите си мечти :)
Аз имам трудна задача. Много е сложен мъжа ми.
Много обича да чете и на почти всеки празник си подаряваме книги. Но напоследък няма никакво време и дори не е отворил книгите, които получи миналата Коледа...голям авио фен е. Като дете е бил авиомоделист. Подарих му преди време любимите му два модела самолети - ами и те си седят.
Знам, че игрова конзола е оптималният подарък, но не мога да си позволя нова, те са по 500 лева, а как да купя втора ръка като не мога да я тествам.
Той има нужда от пуловери и нови кецове, ама ми се иска да е нещо по-персонално, което ще остане във времето и което да ползва по-често.
Ох! А по-големият проблем е, че е аз самата не знам какво искам. Той само ме подпитва. Покрай бебето искам само време за себе си и сън или поне второто.
Поне за бебето имам идея. Тя е лесна 😂
И моя мъж много чете, меко казано - взех му скоро Киндъл. Преди това му купих без повод луксозно издание с илюстрации на любимата му книга. Сега му поръчах и един хубав хамак от Декатлон, като дебел намек да си почива повече... А и знам,че като ходим по планините ще му влезе в употреба. Иначе за Коледа се чудя дали въдица и джунджуриите към нея, или гравиран портфейл на Пиер Карден... Цикля още :/
PS : Бабите и дядовците ни ми са сложни - три двойки баба+дядо са, но не мога да им купя скъпи подаръци... Сякаш в случая по-добре да са някакви общи за семейството може би...

# 557
Здравейте, препоръчайте ми микрофон за 12-годишно момиченце, до 50 лв. Да не е професионален, да дава добър звук и лесен за употреба.

# 558
За мъжо- банджо за полагане на лента върху гипсокартон. Купувам му неща, които ще са му от полза, но пък не би дал пари за тях или изобщо не би се сетил да си купи. За детенце (3г и 2м момиче) - кола кабриолет за кукли (за градината), машина за правене на сладолед от пластилин, интерактивно куче - пее, разказва приказки, задава въпроси, рокля, дървено домино с плодове, дървено влакче и каквото още се сетим до Коледа.

# 559
Включвам се и аз 😊 за моите родите сме решили да вземем хлебопекарна, много харесват нашата. На жената на свекър ми коледен комплект от The body shop много ги харесва. За ММ още не съм избрала. И една идея за малки човечета, на щерката 1г 9м сме взели тротинетка 3 в 1

Харесва ми, че има багажник да си носи някакви играчки вътре

# 560
Елиза, ако не сте го правили до сега, някоя хубава рамка с 5-6 или повече снимки, в Икеа има доста избор и изваждаш хубави ваши снимки с децата. Аз поне съм решила така да процедирам тази година. Най-много да им добавя по някоя книга и това е.

И ние ходим на планина, но покрай бебето сме стопирали. И си имаме общо взето всичко за целта. Миналата година му взех винтоверт малък, не е спрял да го ползва, много го харесва, ама другите машини, които му трябват са си 350+, няма да стане. Май ще му купя дрехи...изчерпана съм нещо от към идеи. Само една чаша му харесах, а не спирам да гледам из нета Sad

# 561
  • На брега на реката
Здравейте, препоръчайте ми микрофон за 12-годишно момиченце, до 50 лв. Да не е професионален, да дава добър звук и лесен за употреба.
При нас в Ирландия са много модерни микрофоните със селфи стик. Пускаш си музика през телефона, гледаш текст и пееш. Има и слушалка.
https://www.amazon.com/SELFIE-MIC-577SEL-SelfieMic-Microphone/dp/B01F6YGAEY
Гледам, че има модел и в хиполенд
https://www.hippoland.net/wa-selfi-stik-s-mikrofon-selfie-mic-ch … en-fb577sel04cflz

# 562
поръчах и един хубав хамак от Декатлон,
Кой хамак поръча? От двойните ли?

# 563
поръчах и един хубав хамак от Декатлон,
Кой хамак поръча? От двойните ли?
Йеп,жълтия... от червения няма наличност, а от жълтия само във Варна имаше два, като аз взех единия... цената му е супер и ще носи доста на ползване Simple Smile

# 564
  • София
Включвам се и аз 😊 за моите родите сме решили да вземем хлебопекарна, много харесват нашата. На жената на свекър ми коледен комплект от The body shop много ги харесва. За ММ още не съм избрала. И една идея за малки човечета, на щерката 1г 9м сме взели тротинетка 3 в 1.
Харесва ми, че има багажник да си носи някакви играчки вътре
Каква хлебопекарна ползвате?

# 565
Решила съм да купя на дъщеря ми кукла, която да е към 50 см, не твърда и клощава,. Да не е обикновена и евтина, но не и Бебе Борн /аз дори тази не знам какво представлява/, която гони 100 лв. Нещо до 60 лв.
Искам съвет от майки, имащи подобни кукли. Каква да бъде?
Питам, за да имам някакъв ориентир. Разглеждах по сайтовете, но ми се иска и препоръка, за да се насоча към нещо.

# 566
Tefal PF220838

Много съм доволна. Повече от година я ползваме вече

# 567
Решила съм да купя на дъщеря ми кукла, която да е към 50 см, не твърда и клощава,. Да не е обикновена и евтина, но не и Бебе Борн /аз дори тази не знам какво представлява/, която гони 100 лв. Нещо до 60 лв.
Искам съвет от майки, имащи подобни кукли. Каква да бъде?
Питам, за да имам някакъв ориентир. Разглеждах по сайтовете, но ми се иска и препоръка, за да се насоча към нещо.
Имаме бейби борн и бейби аморе. Аморето бая тежи, но пък много изразително му мърда устата, докато вика мама и тати... На мен Борн ми харесва повече,защото е по—лека, по—малка и на мен поне ми е и по—симпатична... Но и двете са твърди кукли, ти мека ли искаш?

# 568
Същата хлебопекарна имам. И аз съм доволна.

# 569
Не знам и аз каква кукла искам, може би да е удобна за гушкане, но някоя ръбеста. Не и дунапренена изцяло.

Общи условия

Активация на акаунт