Коледни подаръци 2018-2019

• 105 070
  • 984
  •   1
Отговори
# 615
Това е добра идея, поне няма да мрънкат, че са могли да си го купят сами. Е, те пак могат да мрънкат де.. просто са невъзможни относно подаръци..
От четири години насам, всяка Коледа се напрягам да измисля нещо интересно, за да ги зарадвам и никога не се получава Grinning

Съпругът ми е същият типаж. Спрях да му се връзвам. Купувам каквото преценя и си слагам после тапите в ушите. Важен е жеста и празника. Ако не може да бъде оценено, проблемът не е на подаряващия 😉

Ами,не е точно така.И аз си слагах тапите,докато в един момент,след години не ми писна.
Кофти е когато специално си се постарал за някой ,отделил си доста време да измислиш нещо,средствата не ги и коментирам и накрая човека ти направи фасон.Ще изтърпиш и премълчиш ...веднъж,дваж...И до кога така?
Поне аз имам една такава позната,с която накрая си развалихме отношенията.Обикновено положението се влошава с годините освен това.

п.с. взех за свекървата подарък.Така де,поръчах го.Спален комплект,който тя спомена,че харесва преди месеци.Мислех друго,но това е по-добрия вариант за сега Simple Smile

# 616
Аз поради тази причина спрях да купувам на мъжо. Тази година, по изключение, ще има подаръци и за годишнината от брака, и за Коледа, че и за Трифон Зарезан Joy Ама щото съм сигурна, че ще ги хареса. Ако не, ще лети през балкона тоя път.

# 617
  • София /Абсурдистан
Чудя се  какво да взема за моят хирург, който 2 пъти ме оперира, ще има и 3-та операция при него пак и човека много се грижи за мен. Понеже ММ е негов колега, но от друга болница, той няма да вземе нещо кой знае какво и не иска нищо. Та се чудя, дали да не наглася една голяма коледна кошница, за това мисля, че ще вземе. Обаче какво да има в нея? Някой може ли да помогне с идея?

# 618
Чудя се  какво да взема за моят хирург, който 2 пъти ме оперира, ще има и 3-та операция при него пак и човека много се грижи за мен. Понеже ММ е негов колега, но от друга болница, той няма да вземе нещо кой знае какво и не иска нищо. Та се чудя, дали да не наглася една голяма коледна кошница, за това мисля, че ще вземе. Обаче какво да има в нея? Някой може ли да помогне с идея?

В метро има готови,не са никак лоши.
https://catalogues.metro.bg/podarchni-komplekti-1823/page/1

# 619
Здравейте!
Моля за помощ Praynig
Издирвам тази кола  за малкия ми син:https://www.emag.bg/kola-disney-cars-3-jackson-storm-rc-single-d … 280/pd/D4WL0NBBM/
Дали сте я виждали някъде ,може и без дистанционно ,  и да е под 60 лв?
Имаме от тези малките металните,ама сега иска да е голяма ,колата Crazy
Търся и в чуждестранни сайтове newsm78

Velina_p, тази тук, ако те устройва. Peace

# 620
  • София /Абсурдистан

В метро има готови,не са никак лоши.
https://catalogues.metro.bg/podarchni-komplekti-1823/page/1
Благодаря! Наистина не са лоши комплектите, а и може да се заменят нещата вътре с други. За Метро не се бях сетила, че нямам карта за там.

# 621
Може да идеш без карта,помоли човека след/преди теб на опашката да маркират неговата карта.Едва ли някой ще има против.

# 622
Аз редовно ходя без карта. Правят ми дневна такава

# 623
  • София /Абсурдистан
Как се прави дневна карта?
Аз иначе редовно моля някой да ми услужи с неговата.

# 624
Аз редовно ходя без карта. Правят ми дневна такава

Има ли?Само съм чувала някакви слухове за такава карта.Кажи нещо повече,как я вадят,струва ли нещо?

# 625
На информация срещу лична карта. На един лист ти записват нещо и те пускат

# 626
Хм, дневна пак се вади на фирма newsm78 Освен, ако не са променили нещо напоследък.

# 627
Нямам фирма. Давам си личната карта и ми правят дневна карта. Така процедирам от по е 2 години

# 628
В Метро Варна вече не искат лична карта, а ти дават някаква бележка с код и това е "дневната карта". Често ми се е случвало да ми кажат да влизам направо и че "днес е ден без карти" Simple Smile
В Метро Плевен също даваха такива бележки с кодове последния път като ходих.

# 629
  • София /Абсурдистан
Благодаря ви за ценната информация! Аз не ходя често там, че веднъж една намусена лелка ни каза, че нямаме право да пазауваме от тук, щом сме без карта. На мен не ми пука, магазини бол, ама ММ отлепи  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт