Коледни подаръци 2018-2019

• 105 070
  • 984
  •   1
Отговори
# 630
За мен не е проблем,майка ми има фирма и имам карта,но питам за приятелки,които искат да пазаруват там ,а няма как да услужа на всички с картата.
Наистина е малко глупаво това ограничение-ако не си фирма-не може да пазаруваш.

# 631
В Метро Бургас си влизам без никакъв проблем без карта. На касата ме питат и като им кажа, че нямам, маркират някаква тяхна служебна.

# 632
  • София /Абсурдистан
Ами нали всеки магазин има за цел голям оборот и добра печалба, защо слагат такива тъпи ограничения.

# 633
Метро издават и дневни карти на физическо лице, никой не е казал, че могат да пазаруват само хора с фирми.

# 634
  • In Neverland
В Метро Бургас ни бяха изкарали такава дневна "карта", но когато отидохме в Пловдив в Метро ни казаха че няма такова нещо и това в Бургас е било най-вероятно сезонно лятото само. Доста се учудихме, но ми е все тая дали ще пазаря от там или не, така или иначе няма в моя град.

И за да не е само спам да споделя и аз докъде стигнах с подаръците. За ММ (и за мен покрай него Stuck Out Tongue Closed Eyes ) поръчах от черния петък електрическа четка за зъби, че той отдавна има мерак. За близки приятели с детенце взех Монополи. За майка ми и баща ми ще взема някакъв алкохол + чорапи и разни сладки. За бабите съм поръчала календари със снимки на нас и на бебчо и ще добавя по нещо дребно още. Уфф и ми останаха на ММ техните, на баща му измислих един органайзер за багажник уж, ама за майка му нямам идея за сега, но най-вероятно ще е книга някаква.

# 635
  • Варна
Здравейте, показвам готини чорапи, с едни бонбони са добър подарък за ако няма друга идея Simple Smile

Два размера са 32-35 и 36-40, 7лв.
Аз им се изкефих Simple Smile

Допълвам с още една идея: поздрав с танц или песен или ритуал на Коледа ако имате именници, рожденици или искате да изненадате гостите си или домакините. В градовете ви със сигурност има танцови формации, а и за лекаря, за който по-горе четох също би могло да е удачен поздрав за благодарност.

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 21:31 от Мира Иванова

# 636
В София, на 7и километър, преди 2 седмици пак ми искаха фирмена карта  Peace Тъй като нямах в мен, ми поискаха пълномощно (по техен фомуляр), което винаги нося и така ми издадоха дневна карта.

# 637
  • Димитровград
Момичета,  днес в градината, синът ми писал,  че иска от Дядо Коледа пистолет Кеш, който се навива и стреля пари,  който хване най-голямата печели. Какво е това? За пръв път чувам и в нета нищо не намерих,  а той каза, че е гледал реклама. Някой,  идея?

# 638
# 639
  • Димитровград
О,  благодаря! Показах снимката и го разпозна:)))

# 640
  • Хасково
Идеи за 19 годишна мадама ? Питах я,нищо не иска . Обикновено ходим двете и избираме,но сега е студентка ,а аз на работа и няма време . Има и рожден ден на 21ви.

# 641
  • Bарна, морето, сините вълни
Идеи за 19 годишна мадама ? Питах я,нищо не иска . Обикновено ходим двете и избираме,но сега е студентка ,а аз на работа и няма време . Има и рожден ден на 21ви.
Козметика, книга(ако обича да чете), бижу, ваучер за маникюр или друга процедура. Това са моите предложения.

# 642
Ваучер за магазин за дрехи или за масаж примерно 😉

# 643
  • Хасково
Не чете,бижута купувах за бала тази година,парфюм беше по-миналата година ,преди това дрехи,миналата обувки за РД  и дрехи за Коледа. На маникюр си ходи регулярно,на масаж няма да иде😐
Благодаря!

# 644
Билети за кино,театър,концерт; почивка за уикенд преди сесията...

Общи условия

Активация на акаунт