Коледни подаръци 2018-2019

• 105 108
  • 984
  •   1
Отговори
# 645
Ако обича козметика може да разгледате в Сефора има прекрасни комплекти както бяла, така и декоративна

# 646
Може да дадете пари на момичето. Предполагам на тази възраст няма да им се разсърди и ще ги използва за каквото иска и реши.

# 647
Идеи за 19 годишна мадама ? Питах я,нищо не иска . Обикновено ходим двете и избираме,но сега е студентка ,а аз на работа и няма време . Има и рожден ден на 21ви.

Здравейте , ако се интересува от козметика за коса , може да и вземете нещо по професионално,шампоан,балсам ,маска . Ако се интересува от гримове и се гримира изобщо четки за грим са нещо ,което би я зарадвало . На 23 съм и изхождам изцяло от моя гледна точка ,надявам се да съм полезна Simple Smile

# 648
Идеи за 19 годишна мадама ? Питах я,нищо не иска . Обикновено ходим двете и избираме,но сега е студентка ,а аз на работа и няма време . Има и рожден ден на 21ви.

Здравейте , ако се интересува от козметика за коса , може да и вземете нещо по професионално,шампоан,балсам ,маска . Ако се интересува от гримове и се гримира изобщо четки за грим са нещо ,което би я зарадвало . На 23 съм и изхождам изцяло от моя гледна точка ,надявам се да съм полезна Simple Smile

Доста добра идея са четките за грим.Hands Open Hands

# 649
Извинете за по рядкото ми включване.
Тези две седмици  не мога да се наспя(много спя ама нещо не мога да отпочина), всичко ми е скучно, всичко ми екриво и така ме мързи......
Таа да дам отчет. Понеже не се сетих да снимам преди да опаковам ще дам линкове към самите продукти от нета!
Скрит текст:
1.Дъщерята на 5г- Вана с душче на бейби борн
2.Сина ми 3г- Голяма кола Маккуин
Понеже има и РД му взехме и един комплект полицейски- кола, бус, мотор и хиликоптер (не откривам това в нета)
3.На племенника 2г-  писта с колички
4.За ММ- взех това тип 'Алекса' Ехо нещо си... Исках гугъла, че ми се видя по красиво но им бяха останали само в розово, пък не знам кога пак ще имам път на там.
5.Споделих със свекървата какво съм купила на мм и тя каза че иска такова, та мисля и на нея да вземем за коледа такова.
6.Етървата си поиска яке- дебело, пухено, бежово- страхотно е! Май го взехме от Н&М
7.&8.За свекъра и девера мм ще решава- сменя идеите всеки ден. Ако не измисли накрая и на девера ще взема една 'Алекса'.
9.За сестра ми имам толкова много идеи че не знам. Моя беше решил спален комплект(възглавници, олекотено, калъфи,пликове, чаршафи), понеже е в нова квартира и почти нищо нямат, но пък точно вчера ходих до тях и се оказа че си е купила.... Та мисля- кафе машина/сешоар/комплект ножове/ имаше и още ама не се сещам в момента
10. За приятеля на сестра ми идея нямам не го познавам много- сестра ми ми предложи дартс, мм пък предлага куфарче с инсрументи или някакви джаджи за кола...
11. Не се знае още, но може и 'кандидат свекърите' на сестра ми да празнуват с нас, та трябва и за тях да измисля- може би някакъв сервиз и ботилка вино....

# 650
Тук ли спомена някой, че ще купува играта "Хотел"? От къде? Навсякъде е изчерпана  Angry

# 651
  • Хасково
Благодаря ви,изтормозих я и стигнахме до резултат. За РД ще е парфюм,за Коледа четки за грим Simple Smile

# 652
  • Варна
Аз на мен си подарих книгата на котарака Румен и калемдара  Simple Smile

# 653
  • София
Синът ми, на 12 г., наред с техническите джаджи, иска и такива метални топчета - http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=v … 00&Itemid=191
https://spestete.bg/magnitni-topcheta-za-igra
Някой поръчвал ли е от тези сайтове или виждал ли е във физически магазин такова нещо?

# 654
Имаме ги тези топчета(мисля,че са взети от физическия магазин на "без паника"),играятси много с тях(12 и 16 и 4и няколко годишни момчета.,.).Ако нещо конкретно мога да помогна ?

# 655
  • София
По-миналата година взех черни на щерката от физически магазин ("Без паника"). Обелих се някои от топчетата.
Та ако ще купувате вземете НеоКуб Никел.

# 656
  • София
Синът ми, на 12 г., наред с техническите джаджи, иска и такива метални топчета - http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=v … 00&Itemid=191
https://spestete.bg/magnitni-topcheta-za-igra
Някой поръчвал ли е от тези сайтове или виждал ли е във физически магазин такова нещо?

Ходих да взимам скоро, но нямаха тези никел и ми казаха, че скоро ще получават и други магнитчета такива, май други цветове или форми.

# 657
  • София
Аз специално от черните не съм доволна. Щерката от няколко години ме врънкаше.
Дано намерите от никел.

# 658
  • София
Благодаря ви, момичета, ще търся тези от никел.

# 659
Аз съм поръчвала точно от този сайт Без паника. Ако не се лъжа в София имат и истински магазин някъде в центъра. Иначе аз поръчах оригинално Кубче на рубик оттам и останах доволна. Коректни са Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт