Коледни подаръци 2018-2019

• 104 901
  • 984
  •   1
Отговори
# 900
Да ми препоръчате сайт за вадене на снимки? Нямам кога да ходя до фото студио, предпочитам онлайн да им пусна заявка, че за бабите подготвям рамка със 5 снимки на внучката като подаръче.

# 901
http://snimkitevi.com/bg/
От тук поръчвам редовно и съм много доволна. Дори предлагат и албуми, рамки и т.н. Преди няколко дни поръчах пак - и аз ще подарявам  на бабите албуми със снимки на малката Simple Smile

# 902
И аз поръчах от там. Поръчах в сряда , пратката беше на обяд при мен! Винаги да перфектни!

# 903
Идеи за подарък за млад мъж фен на volkswagen?
като години ? млад мъж е общо ...

28

# 904
Здравейте, ще съм ви много благодарна ако ми предложите подарък за 10 годишно момиченце. Чудих се няколко дни, но не можах да го измисля..

# 905
# 906
  • На брега на реката
Здравейте, ще съм ви много благодарна ако ми предложите подарък за 10 годишно момиченце. Чудих се няколко дни, но не можах да го измисля..
Моята 10 годишна си е поръчала пуловер с любимата бой банда, кукла ЛОЛ, очила за виртуална реалност и едно смотано скуиши. Бонус съм взела гривна с буквичката й и настолна игра за размазване на сметана на лицето.

# 907
някакъв ценови диапазон?

# 908
elle.n, благодаря!

# 909
  • София
Ние взехме 3Д Pen и грънчарско колело.

# 910
Моят съвет за виртуалните очила- не давайте голяма сума, защото страшно бързо им омръзват (според лични наблюдения).

# 911
  • Русе
Може ли да ми препоръчате друг онлайн магазин за качествени зимни пижами освен споменатите Афект и Виенета. От Афект харесах една много хубава пижама, но нямат размера, който търся. Никъде не мога да намеря и таблицата с размери да видя дали има някаква случайност някой друг размер да пасне на този, който търся (М). Чудя се дали защото съм през телефона или..?

# 912
  • Някъде по Дунава
На моята 10-годишна съм взела книгите Дневникът на Стефи и Мери Попинз се завръща, игра Професор Всезнайко, пижама, халат за баня и тебешири за коса. Това от нас и бабите.

# 913
  • София
Къде мога да намеря , за моята девойка цяла пижама с качулка на някакво животно. Хареса си една в Джъмбо, ама такъв изкуственяк, че няма как да дам 20/30 лв. , скам да е нещо качествено , ама никъде нищо не намирам  ooooh!

# 914
Къде мога да намеря , за моята девойка цяла пижама с качулка на някакво животно. Хареса си една в Джъмбо, ама такъв изкуственяк, че няма как да дам 20/30 лв. , скам да е нещо качествено , ама никъде нищо не намирам  ooooh!
В Хм има цели пижами,но не са с качулка.Има цели гащеризони, каквито искате с качулка .

Общи условия

Активация на акаунт