АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 919
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Привет, мами. Да се отчета- бях на преглед и.. може да добавите една девойка в списъка Heartbeat. Много се развълнувах, защото в съзнанието ми беше заседнало едно момченце, а също така и на таткото. Но съм много приятно изненада и щастлива от новината за момиченце. Мерихме й главичка, краченце, рамо, коремче. Всичко е в норми и се развива пропорционално. Успех на всички и скоро да споделите и вие тази емоция ! Heart Exl

# 196
Аз да ви питам нещичко.Какво мислите за лабораториите? Бях доволна от Бодимед, но нещо се разочаровах.
Къде ходите вие?

# 197
Ходя в Кандиларов, засега съм доволна от работата им. Единствено, което не ми харесва понякога е голямата опашка на, която се налага да се чака за изследвания.

# 198
в Кандиларов ходя.Не препоръчвам цибалаб аз

# 199
Лош опит? Днес оставих там урина.

# 200
И аз да мина на отчет Simple Smile
Предишната седмица бях на преглед и доктора каза, че бебо се развива много добре, беше цели 89гр. и според АГ е момче, но да изчакам пренатеста, за да сме сигурни на 100%. Направих си и изследванията, за които ми дадоха направление и всичко изглежда в норма. Ще видим като ги покажа на доктора 😊
Днес ми звъннаха за резултата от теста и всичко е в норма, резултатите са отрицателни по всички показатели. Очакваме МОМЧЕЕ 💙 ( така си и мислех 😁). Сега вече чакам да го усетя, утре влизам в 16г.с. и се вълнувам. Simple Smile

# 201
Аз съм доволна от Цибалаб. Някой имал ли е проблеми с тях?

# 202
Аз също ходя в Цибалаб и за сега съм доволна.

# 203
Здравейте, имам едно въпросче 😊Мнения за д-р Чачева-ФМ?
Моята АГ за ранен биогимичен скриниг ме прати при Стратиева, а за ФМ при Чачева, днес се обадих за час, но всичко заето.Сега ще чакам в списък за качащи, дано се класирам😉
ПС Ще ме добавите ли с термин 19.04
Благодаря!

# 204
да, добра е ,Деси, доста хвалена Simple Smile  а и понякога  една врата за добре се затваря Simple Smile

# 205
Здравейте, моля да включите дъщеря ми - Симона, 22 години, първа бременност, термин 21-ви Април 2019 г.
Бих искала да попитам - боли я главата от известно време, като мигрена. Нищо не пие, тъй като е в чужбина и няма но шпа. От какво може да получи облекчение, ако продължава това главоболие? Алергична е към Метамизол. Ползвала е Нурофен преди, но сега не знам дали може. Търпи и стиска зъби.
Успешни бременности на всички прекрасни момичета тук!

# 206
  • София, България
Здравейте, моля да включите дъщеря ми - Симона, 22 години, първа бременност, термин 21-ви Април 2019 г.
Бих искала да попитам - боли я главата от известно време, като мигрена. Нищо не пие, тъй като е в чужбина и няма но шпа. От какво може да получи облекчение, ако продължава това главоболие? Алергична е към Метамизол. Ползвала е Нурофен преди, но сега не знам дали може. Търпи и стиска зъби.
Успешни бременности на всички прекрасни момичета тук!

Може да пие само парацетамол. Ако направо много си я боли, най-добре да отиде на лекар. Също така някои момичета, които не могат да издържат си позволяват една таблетка Аналгин, но това е в много крайни случаи, вече в безисходица, защото аналгинът не е никак препоръчителен. Но тя ако е в такъв момент, определено е най-добре да отиде да я види някой доктор.
Нека пробва с разни масажни техники на главата, има различни статии, в които е описано подробно как се правят масажи с цел облекчаване на болката.

# 207
Ще ходи на преглед на 03.11. и тогава ще пита. Аналгин няма как да пие, тъй като съдържа Метамизол, алергична е, а и противопоказен при бременност.
Благодаря за идеята за масажи.

# 208
  • София, България
Да, права си, аналгина е с метамизол. Ами нека пробва с масажи, ако не става, винаги може да отиде в някое спешно да я видят. Или поне да ѝ дадат някакво обезболяващо. Не знам как стоят нещата в нейната държава, но е много неприятна болката и ако може да се облекчи с почивка и масажи, ще е добре. Ако не, спешен център е вариант.

Еха, syrnichka77, прочела съм те набързо, ама не съм отразила качествено. Честита девойка! Най-накрая да добавя и една девойка на първа страница Sweat Smile

# 209
Milenna да пробва с парацетамол както ти е казала Purple_Peanut. Аз лично два пъти до сега го пих за главоболие от както съм бременна. Помага, но малко по бавно. Ако няма проблем с него да го пробва, или да звънне на лекаря си и да пита, а не да чака до 03.11.2018.

Общи условия

Активация на акаунт