АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 927
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
И аз имам сърцебиене понякога имам чуството, че ще ми изфръкне сърцето....
Но на мен ми казаха че е нормално.

# 226
  • София, България
Вчера вечерта като си легнах усещах през някакви секунди като къркорене ниско долу, но не бяха червата. Подозирам, че е малкия човек Relaxed Scream Нямам търпение вече да усетя някое движение, но ми е още много рано Neutral Face

# 227
Аз тази сутрин усетих как ме гъделичка някое човече от вътре ... толкова хубаво беше 😍

# 228
  • София
Не е задължително рано, аз горе-долу от това време го усещам. Вярно , че не ми е първа бременност, но при предишната така и не усетих човечето.
Дори много се смяхме с лекарката точно след серклажа, бях в края на 14 г.с., много плахо отивайки към ехографа питам възможно ли е толкова рано да го усещам, тя казва, че не е съвсем изключено, преглежда ме на ехографа и започва да се смее, каза "Е как няма да го усещаш". А то, маминото, свива двете краченца към корема и със засилка рита в пикочния ми мехур.....явно е решило, че той е сложен там за забавление Grinning
Та усещам си го, с всеки изминал ден все по-ясно и отчетливо, даже имам чувството, че от ден-два усещам и ритничета, но не съм съвсем сигурна. Много е индивидуално, зависи и бебето къде е застанало, и плацентата къде е.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 10:42 от Melodiq

# 229
Ааа тоя пикучен мехур го имат за най-подходящото място за ритане 😁

# 230
Jacqui,дано скоро ти преминат контракциите.Аз също съм... едното бебче е с задна другото с предна плацента,купих си Биоелектра магнезии понеже магнерота го пиех ама нямаше ефект та с този магнезии разтворимия се преродих,единствено ме понаболява долу до операцията понеже бебчо се върти и става като малка топка 😂💋💋💋💋Повече лежи това му е майката.
Да питам другите мами по колко пъти ходите по малка нужда аз направоо охх днес 20 пъти..
Natalia, и аз смених магнерот с биоелектра, ти по колко таблетки пиеш на ден?

# 231
  • София, България
Ох това със свиването на крачетата и ритането е култово Grinning Още преди 2-3 седмици го гледах на ехографа как ги мята тия крака. Но до сега не бях усещала нищо в корема, пък вчера това "къркорене" така ме зарадва. Relaxed

# 232
И аз за седмица и половина, два-три пъти усетих такова странно къркорене и силно се надявам да е малкия човек Grinning .
И при мен плацентата е ниска и все се чудя дали моите странни болки имат нещо общо с нея. Странното е, че а все от дясно.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 17:21 от mimmmozka

# 233

Natalia, и аз смених магнерот с биоелектра, ти по колко таблетки пиеш на ден?
[/quote]
Пия сутрин и вечер по 1 и ми е много добре.Момичета мен почна многоо да ме боли кръста ама много и да ви кажа обмислям да се преместя в тоалетната😂хем е малка хем ако се сложи печка ще се топли много❤

# 234
Аз да се похваля, че днес станах със жестоки болки, които ме събориха на земята буквално. Цяла сутрин съм в Надежда, болките спряха, но ми казаха, че най вероятно е невралгично след няколко прегледа. Не знам каква е тая невралгия, но си умрях от страх. Още си чакам изследванията...

# 235
Аз както съм писала вече си имам болки от седмици. Сега са по-малко след ударна доза разтворим магнезии и ще пия вече редовно магнерот.
Припаднах също така, въобще не очаквах, уж бях добре. Като казах на вчерашния преглед на лекарката хич не й направи впечатление, ниско кръвно и толкоз. То и аз знаех, че е това и затова не съм ходила в болница като стана. Та внимавайте! Не знаех, че в 4-5 месец е по- вероятно да се случи отколкото в първото тримесечие.
Та както казах, бях на преглед вчера и всичко изглежда наред Heart Но не знаем пола... Persevere крие се и това е! Така ги беше сгънало тия крака, лекарката се опитва да го мръдне ама тц. Обеща ни на следващия преглед, който ще е феталната, да го разберем!
А от вчера си мисля, че и аз го усещам Heart Eyes водейки се по описанията в нета, май си е точно като мехурчета. Дори и да не е това, аз съм си щастлива и си го представям как си се движи Simple Smile Успех на всички!

# 236
Здравейте момичета Simple Smile

Аз отдавна усещам бебето, още от 12 седмица някъде. Но и не ми и е първа бременност Heart
Отчетливо усещам как рита и се върти. Blush и е много вълнуващо, определено.

Засега не пия никакви други добавки или лекарства освен Pregnacare max и пробиотици, но и има доста седмици пред нас...ще видим какво и дали ще се наложи.

За зимните якета/палта - засега няма да купувам нищо ново, защото имам широки такива от преди, а и продължавам да свалям килограми...от началото на бременнността съм на 6-7 кг. минус.

Вече отмина периода на умора и сънливост и светът е по-хубав Nature High Brightness

Излезе резултатът от генетичните тестове, правих освен Пренатест (който беше отрицателен) и Джийнсейф, за унаследен и възрастов риск, и всичко е отрицателно Blush Камък ми падна от сърцето...но за всеки случай, а и за да знам, че съм изключила всичко възможно, което може да бъде изследвано, ще пусна още едни, за микроделеционни синдроми, като синдром на Прадер Вили, ДиДжордж и т.н.

Момченцето е потвърдено от двата генетични теста и от първата ФМ.

В понеделник, живот и здраве, ще се запиша на ЖК Simple Smile

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 237
Аз от вчера твърдо подозирам, че бебчо мърда и го усещам. При мен обаче е като пулсиране под пъпа и на различни места. Малко напомня на тик от мускул, който пулсира. Случва се към обед следобед ииии мн мн мн хубаво чувство ми вкарва
Heart

# 238
  • София
Аз днес усетих.. като серии от вибрации, трептене. Като никое друго коремно усещане досега.

# 239
Здравейте, момичета. Включвам се малко късно, но накратко. Аз съм Мартина на 31,живея във Велико Търново, за мен това е втора бременност,термина ми е на 14.04,но аз мисля, че ще се позабави. Първата е момиче-Дарияна на 7 години. Сега лекаря ми казва, че ще е момче. Към момента бебето е добре, но бременността за мен тежка - постоянно повръщане, отслабване, почти никаква консумация на храна и течности, възпаление на червата и на всичкото отгоре и прокървих и съм в болница. Надявам се при вас всичко да е наред. Усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт