АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 939
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета. Включвам се малко късно, но накратко. Аз съм Мартина на 31,живея във Велико Търново, за мен това е втора бременност,термина ми е на 14.04,но аз мисля, че ще се позабави. Първата е момиче-Дарияна на 7 години. Сега лекаря ми казва, че ще е момче. Към момента бебето е добре, но бременността за мен тежка - постоянно повръщане, отслабване, почти никаква консумация на храна и течности, възпаление на червата и на всичкото отгоре и прокървих и съм в болница. Надявам се при вас всичко да е наред. Усмихнат ден!

Съчувствам ти. И моята е проблемна с кървене и болки. А за повръщането, като не се храня ми се повръща повече. Сигурно си пробвала, но все пак да предложа топла вода с лимон сутрин. На мен поне това ми действаше донякъде. Дано всичко свърши добре:)

# 241
Момичета, лека бременност на всички и на финала да си гушнете прекрасните бебенца. Аз за жалост няма да съм част от вас. Всичко добро и на вас и на близките ви.

# 242
Защо, какво се случи?

# 243
  • София, България
Много съжалявам! Sad Предполагам е свързано с прокървявянето Pensive Успех и съвсем скоро отново да имате повод за радости ☺️

# 244
Миличката, ужасно съжалявам. Дръж се и не се отчайвай. Надежда винаги има.

# 245
Спукал се е околоплодния сак и малкия е останал на сухо. Момичета успех на всички ви от сърце.

# 246
  • София
Съжалявам много! Бъди силна!

# 247
И аз съжалявам много..... Пожелавам ти бързо възстановяване и следващия път до финал Hug

# 248
Много съжалявам, дано скоро пак се зарадвате с две чертички.

# 249
Съжалявам! Желая ти здраве и сила и съвсем скоро да си пак тук! Силна прегръдка!

# 250
Много съжалявам. Пожелавам ти много сили и скоро да чуем новината за нови две чертички.

# 251
И от мен сили и кураж !И помни , колкото по-бързо се отървеш от тъгата, толкова по-бързо ще си пак тук Simple Smile

# 252
Кураж, Тина! Почини си и си потъгувай, колкото време трябва. Прегръдки! Ще има и друг път и ще е всичко наред.

# 253
Много Съжелявам за загубата ти, дано преминеш лесно през нея . Предполагам е неприятна тема , но все пак ще те попитам имаше ли симптоми , кървенето обилно ли беше и с какъв цвят ? Питам , защото имах кафеникаво прецапване преди седмица и съм доста притеснена От тогава насам ! Още веднъж бъди силна Simple Smile

# 254
Здравейте, момичета! Записвам се и аз с термин 9 април. Все още не се знае пола. Това е трета бременност, имам едно дете на 1г3м. Засега не мога да се оплача, лека е бременността. Дано и занапред е такава. Чета ви от известно време, но едва сега се записвам Simple Smile
Тина, съжалявам! Кураж и дано скоро пак видиш двете черти!
Хубав ден ви желая! 😊

Общи условия

Активация на акаунт