АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 943
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Как сте момичета, бебчовците как са? 😍😘😍

# 256
При мен всичко е наред. Странните болки, които имах преди време отшумяха. Притеснява ме, че още не съм усетила бебчо освен това къркорене, което имах на 3 пъти. Вече съм 18 г. С.+ 0 дни мислих, че трябва по отчетливо и по на често да го усещам 😉

# 257
 И аз вече съм почти в 16 , вече почивка вкъщи, притеснява ме един учестен пулс и задъхване, аг-то ме праща на кардиолог, но ще видя днес какво ще измъдря.

Мимозка, мисля че зависеше от плацентата, това с усещането на бебо.

# 258
При първа бременност може чак към 20та г.с. да се усети бебето Simple Smile

Тина, виртуална прегръдка от мен! Дайте си време, заедно ще се справите (ти, мъжът и детето ви).
Стискам палци всичко да е наред при следваща бременност!

# 259
  • София, България
При мен е скука. Аз, както казах и преди, усещах разни къркорения. Вчера вечерта мисля, че усетих нещо като шут в корема, но не мога да кажа, че са ясни усещания Simple Smile
Толкова е относително... Някои бременни жени и до 20-21седм. не усещат нищо.

Иначе си ровя по онлайн магазините, набелязвам си неща, запазвам си и така... Друго нищо съществено.
Не знам момичетата, които не работят какво правят. Аз ако не работех да съм изкупила магазините Grinning

# 260
И аз почивам иначе тези които имат предна плацента се усеща по рано, аз с едното бебе вечерно време се скъсва да се върти и се вижда вече. Единствено малко ми е болезнено понеже ми е до операцията и като се завърти като камък става🙂

# 261
Hoffnung123 и аз съм с учестен пулс още от преди да забременея и бях на бета блокер, който кардиолога ми спря още първите месеци. Изписа ми мента глог и валериан и ми каза ако пулса ми мине 100 удара да отида пак при него, за да ми изпише нещо друго.

Плацентата ми е задна ниска и нали при такава плацента се усеща бебето по рано Grinning

# 262
Ще се консултирам и аз , за успокоение.
Ендокриноложката също ми каза мента, глог и валериан и ми намали еутирокса, но не съм си го купувала още . 95 беше най-много,  но си го усещам доста.
Усещането на бебето в началото като си в покой се усеша, но наистина може да е раничко, особено за първа бременност.
Аз съм вкъщи вече, но не съм активна с магазините, ще залагам на разходки , книги и филми Simple Smile

# 263
  • Варна
Аз съм със задна плацента и още не съм усещала бебчо в 17г.с + 2 дни. Иначе сме добре нямам неразположения. Все още успявам да спя вечер. Другата седмица съм на втората фетална и нямам търпение вече да разбера пола на бебето. Днес си пусках хормони, защото съм на терапия с л-тироксин, но всичко е наред с тях и съм спокойна. Миналата седмица бях на почивка в чужбина и летях със самолет и ми беше притеснено, но всичко мина добре.

# 264
Здравейте момичета!

Исках да ви попитам тези вече усещащите бебчо, какво ви е чувството? Аз мисля почти на 100% че моето диване е това ново усещане над срамната кост, където е като някакво моментно притеперване на мускул, но каращо ме да се усмихвам супер жестоко, защото ме и гъделичка Grinning

# 265
  • София
Да, нещо подобно усещах в началото - точно като комбинация от притреперване и гъдел. Сега вече усещам доста по- високо, понякога малко под пъпа, зависи дали мърда ръчички или краченца, но вече усещането е по- скоро като някой да се опитва да ми извади или поне пренареди вътрешностите Grinning
Иначе, вчера бях на лекар - по принцип часът ми е за следващата седмица, но имам много силно воднисто течение и се появиха едни болки ниско долу, та исках по-бързо да вземем микробиология , сега ще чакам резултат.
Иначе Дундьо е добре, вече е 200 г, все още не знам пол. Но другата седмица съм пак на преглед, по-другата на Фетална, та ще се гледаме😃
Изненадващо, и кръвните резултати са ми ОК, дори ТСХ, само хемоглобинът ми е нисък, но той принципно си е така.
За тези, които се чудят какво правят онези от нас, които не са на работа, аз лично откачам- бавно, но сигурно😀Само глупости са ми в главата. И освен това плета- довърших един шал на мъжа ми, заплетох един на дребосъка и после почвам бебешки одеалца....
Усмихнат ден, момичета!

# 266
Да, нещо подобно усещах в началото - точно като комбинация от притреперване и гъдел. Сега вече усещам доста по- високо, понякога малко под пъпа, зависи дали мърда ръчички или краченца, но вече усещането е по- скоро като някой да се опитва да ми извади или поне пренареди вътрешностите Grinning
Иначе, вчера бях на лекар - по принцип часът ми е за следващата седмица, но имам много силно воднисто течение и се появиха едни болки ниско долу, та исках по-бързо да вземем микробиология , сега ще чакам резултат.
Иначе Дундьо е добре, вече е 200 г, все още не знам пол. Но другата седмица съм пак на преглед, по-другата на Фетална, та ще се гледаме😃
Изненадващо, и кръвните резултати са ми ОК, дори ТСХ, само хемоглобинът ми е нисък, но той принципно си е така.
За тези, които се чудят какво правят онези от нас, които не са на работа, аз лично откачам- бавно, но сигурно😀Само глупости са ми в главата. И освен това плета- довърших един шал на мъжа ми, заплетох един на дребосъка и после почвам бебешки одеалца....
Усмихнат ден, момичета!

В коя седмица си че е толкова грама?

# 267
  • София
Днес влизам в 18та, но бебето върви със около седмица напред

# 268
  • Г. О.
Мелодия, аз също утре влизам в 18 г.с. и бебчо върви с почти една седмица напред. На моя приятелка през цялата бременност момиченцето беше със седмица напред, а накрая се роди 3кг, дори беше 4-5 дни след термин.  Т.е. не е задължително накрая бебето да е огромно:) Според мен най-важно е, че не изостава, така че всичко е наред.

# 269
  • София, България
Той ехографа принципно си лъже със 100-200 грама в последните месеци. В нашите седмици все още е трудно да се прецени дали реално върви напред или не Simple Smile По-натам гледат грамажите, ама както казах, винаги има едно отклонени нагоре/надолу Simple Smile  Ще се регулират децата, няма къде да ходят Grinning

Общи условия

Активация на акаунт