АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 945
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за темата! Ще се радвам ако ме добавите и мен. Първа бременност,на 25г съм с очакван термин 15.04.2019.
Ти си ми набор, а и с еднакъв термин 😊

Включвам се и аз при наборите. Simple Smile Моят термин е 10.04. Втора бременност ми е, имаме си момиченце на 4, очакваме още една девойка Simple Smile Малката е много развълнувана, че ще си има сестричка. На феталната ни дадоха предположение за момче, оказа се грешно. Grinning Може и мен да запишете на 1ва страница. Simple Smile

# 151
Аз също пия Биозин и Елевит. Щом започнах с елевита, ми казаха да спирам ФК.

# 152
  • Пловдив
Здравейте! И аз отдавна не съм писала, но прекарах тежка седмица. По-миналия четвъртък ме заболя гърлото и трябваше да излизам болничен, успях и температура лека да вдигна и хрема и кашлица ме хванаха, но се пооправих. Трябваше и болна и рождения си ден да "празнувам". Добре че мъжът ми е в експлоатация в работата му и можеше да си пусне отпуск и да помага, иначе е постоянно на дежурства и полети. Въпреки, че като бях най-зле го нямаше и трябваше аз да водя децата на градина и ясла. Но съм вече по-добре и днес вече съм си на работа. Минахме и миналата седмица уж да правим БХС, но на ултразвука се установи, че бебчето е пораснало доста и вървим с една седмица напред, което ни изкарва над горната граница на ранния скрийнинг. Което мен даже ме зарадва, тъй като с моите 34 години съм сигурна, че риска ще е висок. На този преглед се и записах за женска консултация. Аз съм на Огестан и като го привърша моят доктор ми каза да го спирам.

# 153
  • София, България
Честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти да си здрава, без повече такива седмици Relaxed
За БХС-то, все пак нали го прегледаха бебето? Предполагам , че ако всичко е наред на прегледа, спокойно можеш да минеш без БХС-то.

Ох аз страдам от страшно безсъние. Посред нощите се будя, сутрин в 4 часа като се ококоря.... Това се случва през вечер. Една вечер спя като пор, на следващата - няма спане. И ей го днес резултата е, че станах с адското главоболие от недоспиване Sad

Ходих на изложението, харесахме си количка сега ще чакам Черен петък Grinning

# 154
  • София
Фъстъче, и аз така. А ако случайно успея да заспя, такива цветни кошмари сънувам, че не знам дали не е по-добре да си стоя будна.
Ама аз съм лесна, не ходя на работа вече и дали съм се наспала или не, няма голямо значение. Толкова ми е странно - от толкова време работя и не съм се задържала така вкъщи....

# 155
Pupler_Peanut, и аз нещо се будя постоянно и днес съм с ужасно главоболие. Понеделнишки Angry..

Понеже гледам, че обсъждате бебешките покупки - кога какво мислите да купите? Слушам разни суеверия, дето не трябва да се купува нищо преди раждането, ама това ми звучи доста сложно за изпълнение - нз как ще успее таткото да купи всичко, преди ние да си дойдем вкъщи. Та.. какви са вашите планове?

# 156
  • София, България
Не робувам на суеверия Simple Smile Количката понеже е скъпа, ще се възползвам от намаленията по Черния петък другия месец или по Коледните намаления Декември. Креватче все още не знам какво ще купуваме. Дали дървено или ще ползваме от племенника ми сгъваема кошара в началото. Още не сме го решили. Другите неща като биби, шишета, термометър, дрешки....... ще купуваме във времето, когато видя че има нещо интересно Simple Smile

Мен много ме мъчеше главоболие преди да забременея. Сега дали заради бременността, дали заради витамините, обаче не съм имала проблеми. До днес от недоспиване, само ми беше тегаво, ама днес главоболието е доста силно Sad

# 157
Момичета, да се отчета и аз. Днес бях на ФМ, бебо се развива много добре и е доста активен.
Предположението е, че ще е момиче. Засега усещането ми се потвърждава.
Днес сутринта обаче се събудих с болки в гърлото- предложения за някакви хапчета да ми дадете. Доктора каза без стрепсилс интензив, иначе може от другите варианти, както и хомеопатия.

# 158
  • София, България
Аз се оправях с Хербитусин Simple Smile Наложи ми се само веднъж да смуча де. Но ми помогнаха Wink

# 159
  • Пловдив
Честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти да си здрава, без повече такива седмици Relaxed
За БХС-то, все пак нали го прегледаха бебето? Предполагам , че ако всичко е наред на прегледа, спокойно можеш да минеш без БХС-то.

Много благодаря! Честно казано, на доктора му се обадиха с някакъв проблем за ремонт на болницата Thinking и не беше в настроение и нищо подробно не каза, но си върви съразмерно и каза, че за сега няма за какво да се притесняваме. Аз лично не се шашкам лесно, та не съм се притеснила особено, но не ми хареса, че върви толкова напред. Но определено предпочитам да си спестя притеснението и парите от това изследване.

Аз да ви кажа страдах от безсъние докато децата бяха при бабите, но сега с двамата в къщи, вечер даже заспивам като труп при тях и най-много да се преместя в спалнята, но съм толкова уморена, че заспивам веднага, да не кажа, че ми се падат макс. 5-6 часа на нощ, но ги спя пълноценно, ако някой не стане през нощта да ме търси. Моят съвет е спете докато можете, когато ви се спи не е задължително през нощта и то максимално колкото можете Smile. Колкото повече пораства корема толкова по-трудно се спи, а като се родят бебоците и не сте късметлии сънят ще е мираж.

И ще си позволя още един съвет, не робувайте на суеверия. Мъжът ми и семейството му са суеверни и реших да ги уважа и се вкарах в такъв ужас след първото раждане. Като се прибрах от болницата не знаех нито колко дрешки имаме, нито къде са, а каката и не спеше и трудно влезнах в час после. Единствено гледайте така в неутрални цветове да купувате, че грешки все още се случват при определяне на пола. Сега ще си се подготвя, имам си и за момче и момиче дрешки, та дори си отделям и унисекс дрешките, та като родя, ще съм подготвена. А за останалите неща ще му връча подробен списък на съпруга ми, да се мъчи сам да се оправя след раждането. А важните неща си ги набавя навреме.

За гърлото на мен ми казаха без хапчета, аз правих гаргара с чай от лайка, сол и сода, през един час. И като после не спах цяла нощ заради гърлото изпих един ефизол. Докторът ми каза, че няма проблем, но не е препоръчително да продължавам да го пия.

# 160
Аз писах и преди : невен , прополис и смрадлика спрей Simple Smile

# 161
Аз писах и преди : невен , прополис и смрадлика спрей Simple Smile

Този спрей действа безотказно, потвърждавам Simple Smile

# 162
Аз мисля края на 7 месец да започна с покупките,през първата бременност и аз много исках още отначало,но мъжа ми не даде и добре че го послушах после какво щях да ги правя нещата трябваше да ги изхвърлям..затова не бързам.

# 163
  • София
Purple, коя количка хареса, ако не е тайна? Аз засега съм се спряла на Jane Muum.

# 164
  • София, България
Peg Perego с шаси Book 51 и Pop Up седалка  Simple Smile Jane Muum ми беше вариант, но сенника хич не ми харесва. А и мъжа не я хареса изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт