АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 52 024
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
  • София, България
Аз живот и здраве ще раждам в СофияМед при лекраката, при която си се следя Simple Smile

mimmmozka, и при моята е така. Чака се, но не винаги. Понякога се получава забаване, но часовете са пълни седмици преди това. Или добрите лекари са много малко или бременните жени драстично са се увеличили Sweat Smile

# 376
Аз също си имам следяща в Софиямед, от време на време ходя и в щерев, там правя и феталните.
Където и да решиш , навсякъде има “кусури”.
Проучи лекаря според мен, това е най-важното. Simple Smile

# 377
Раждала съм два пъти във Вита и честно казано, сега съм се ориентирала към друга болница. Много харесвах лекарката, при която раждах, но за съжаление в последствие се оказа, че "си е оставила ръцете", като ме е шила Sad и имах доста проблеми след това ... Това е потвърдено от няколко АГ, не само от един. А и след като се преместиха в новата сграда, съвсем не чувам добри отзиви за неонатологичното им отделение, което за мен е изключително важен фактор при избор на лекар и болница за раждане. Дори всичко да е наред по време на бременността, по време на раждането всичко може да се обърка...

# 378
А мамите от Бургас къде възнамеряват да раждат?

# 379
Анвен, сега къде мислиш?
Честно казано май повечето мои познати са най-доволно от Токуда заради неонтологията.
Лекарят също е много важен, защото това да си остави ръцете рефлектира накрая върху теб и не е ок.

# 380
Първият път родих в Шейново при моята лекарка, която ме следи , сега, живот и здраве, отново там, при нея. Към болницата имах леки забележки, но като цяло престоят си беше Ок. Но от лекарката ми + колегите й останах доволна. Дано и сега е така Simple Smile

# 381
Първият път родих в Шейново при моята лекарка, която ме следи , сега, живот и здраве, отново там, при нея. Към болницата имах леки забележки, но като цяло престоят си беше Ок. Но от лекарката ми + колегите й останах доволна. Дано и сега е така Simple Smile
И аз ще бъда в Шейново при Велев надявам се че ще е добре там.

# 382
  • София
В Токуда. Ако на някого му трябват отзиви и впечатления, на разположение съм - лежах и в Гинекологично, и в Родилно три пъти за последната година, последно преди месец.

# 383
Аз искам отзиви за Токуда. Днес бях при д-р Илиев, смятам при него в Токуда. Секциото е ясно , само бебка да седи на топло до тогава. Всичко е наред, 123 грама е госпожицата. Лошото - контракции. Аз ги усещам от няколко дни. Магнезий и но шап. Шийката попитах колко е - 33.78 мм. И диета - силно ограничаване на сол, захар, лоши въглехидрати.  По-малко ориз и картофи. А аз си мечтая за баварски варен геврек 😂.

# 384
Аз се следя при Йорданов и живот к здраве искам при него в Девата Simple Smile
А мамите от Бургас къде възнамеряват да раждат?

# 385
Момичета, някоя от вас имала ли е силно главоболие и ако да какво пихте?
От снощи ми е , днес пих един парацетамол, но имам чувството, че въобще не подейства. Sad

# 386
  • София
Ava, за Токуда мога само хубави неща да кажа - хигиената и битовите условия са на много високо ниво. Целият персонал - лекари, акушерки, санитарки - са мили, внимателни, любезни (изключение прави само един анестезиолог от тези, които съм видяла). Всяка процедура или манипулация се обяснява предварително, знаеш какво ти правят и какво да очакваш. Професионалисти са, справят се с трудни ситуации без излишно колебание и суетене, неонатологията им е една от най-добрите. С изключение на гореспоменатия анестезиолог, не съм видяла грубо отношение не само към мен, но и към всички момичета, с които за няколкото ми пъти престой сме били в една стая. Напротив, отношението е като към близък чове - като към някого, на когото искаш да помогнеш и да го накараш да се чувства по-добре.
Има тема за Токуда (http://www.bg-mamma.com/?topic=1050346.msg37658065&utm_sourc … Mails#msg37658065), на мен ми е интересно да я следя. Скоро няколко момичета в темата бяха писали, че не са доволни от отношението и "обслужването" там, но аз и в тамошната тема писах, че не съм видяла отношение, подобно на описаното от тях (например акушерките отказвали да помогнат за кърменето, оправдавали се, че им свършва смяната), а надали има лекар или акушерка в двете отделения, който по някакъв начин не е правил някаква манипулация върху мен.

# 387
  • Пловдив
Нищо, че не съм от София, аз традиционно ще раждам там. Мъжът ми е от София и не ще и да чува да си раждам тук в Пловдив. Та решила съм отново да раждам в Шейново при доктор Абаджиева, с избор на екип и ВИП стая, ако имам късмет, защото второто го родих там и се почувствах все едно съм на почивка, въпреки лекото усложнение след раждането.

# 388
Аз също ще съм в Шейново, при докторката, която ме следи - др. Стивасарска. При нея раждах и баткото. Като цяло бях доволна от престоя, но и очакванията не са ми били много високи - все пак е държавна болница.
За родилните зали и персонала там само хубави неща мога да кажа. След това бях на 4тия етаж в гинекологията, защото в родилното беше пълно. Хареса ми режима по който даваха бебетата - защоо хем имаш време да починеш, хем си почти непрекъснато с бебето. Бяхме с още 1 жена, така че почти като във вип стая.
Но за някои неща трябва да си си подготвен - примерно че банята и тоалетната са по 1 на етаж, храната не става особено, някакво особено внимание от акушерки и тн няма, помощ за кърменето - 0. 

# 389
Нищо, че не съм от София, аз традиционно ще раждам там. Мъжът ми е от София и не ще и да чува да си раждам тук в Пловдив. Та решила съм отново да раждам в Шейново при доктор Абаджиева, с избор на екип и ВИП стая, ако имам късмет, защото второто го родих там и се почувствах все едно съм на почивка, въпреки лекото усложнение след раждането.
Хехе, това е и моята лекарка Simple Smile Много си я обичам, внася ми едно спокойствие, че съм в сигурни ръце!

Общи условия

Активация на акаунт