АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 948
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Добре дошла Ева. Лека и успешна бременност. При нас каката ще е на 10, а другата кака на 6 живот и здраве. Определено си е разлика при голямата, но ще видим как ще се влиза в релси 😶

# 481
  • София
Благодаря, Eclipse.

# 482
  • София
Здравейте, аз съм Ева. Втора бременност, терминът ми е на 29.04. Голямото ми момче е на 11 години. Има  ли други майки на деца с голяма разлика? Прочетох за такива с малка. Много е прятно при вас. Пожелавам на всички лека бременност и прекрасни, здрави бебчета!
Моето момиче е на 10, но докато се роди второто момиченце, голямата ще е почти на 11г. Ще бъде весело, пубертет и бебе!!!

# 483
  • София
Чудесно, Margafuci, дано да е весело:grinning:

# 484
Ева, при нас разликата ще е живот и здраве 13 и 17 години 😉.
Радвам се как пазарувате от сега. Мен ме е страх сякаш. Ще изчакам февруари-март.

# 485
  • София
Ava, иха, значи ще сме няколко с такава разлика 🙂
Аз също не сме да пазарувам още.

# 486
Аз също се въздържа полупки колкото и да ме изкушават . Чакам да затвердим пола още повече 😂

# 487
При моите деца разликата също ще е голяма. Децата в момента са на 9 и 7 г. 

За пазаруването, няма да купя нищо. Може би само някоя нова дрешка, както казва Мелодия, за да знае човечето, че го искам и чакам Simple Smile Всичко друго имаме.

Честно казано, още ми е много свито и не мога да се отпусна и зарадвам. Чакам резултатите от поредните генетични тестове....Бебчо се развива прекрасно според следящите ме лекари, но знам че УЗ и ФМ не са гаранция и може да се изпусне генетична малформация, предизвикана от напредналата ни възраст Sad

Друго, което честно казано не сме домислили навремето е, че сега милото ни трето дете, дсй Боже всичко да е наред и да се роди живо и здраво, ще е много далече от братята си. Те са породени и са страшно близки. Няма да си има другарче в игрите, в белите, просто интересите им ще са коренно различни... Както се шегувахме с мъжът ми, докато още можем, и ако всичко е наред, да вземем да си родим и четвърто, поне да са 2х2 Simple Smile

Иначе се чувствам прекрасно, както и с предишните ми бременности, килограмите са все още на 6 минус от началните, корем определено имам, но все още сякаш не много забележим за околните.

И големите ни деца още не знаят. Умишлено не сме им казали, за да няма тъга, сълзи и разочарование при неблагоприятен изход (ако резултатите са лоши на следващата ФМ и на последните генетични).

Хубав ден на всички!

# 488
Моят син ще е на 7 и половина, живот и здраве, като се появи братчето. Много съм мислила са това каква връзка ще имат заради голямата разлика. И то по-скоро не сега в следващите 2-3 години, а като бате стане пубер, а малкото е в най-ревливите и инатливи бебешки години. Но, според мен, връзката между 2 деца в 1 семейство зависи от това родителите дали ще съумеят да я изградят, както и несъмнено от характерите на двете деца. Може да са с малка разлика и да не се понасят, могат да са с голяма и да цари любов и разбирателство. Аз исках разлика 4-5 години, но то не е концерт пожелание... Поне ще са от един пол.

# 489
Здрасти мамчета, аз да се похваля сега приключих с 2ра ФМ. Всичко му е ок на юнака, не видяхме много от него в стил движения маймунджелъци и 4д личице, НО важното е че всичко е ок и се развива добре. 385 грама е, всичко е където трябва и се развива както се очаква. Казаха ми освен ако АГ не каже, че няма нужда от 3та ФМ. Та така....сутринта се мерих +6.7 кг съм, което е много предвид факта че не съм от дребните Sad Като цяло се чувствам добре, но все още не смея да пазарувам нищо. Смятам да започна да правя списък с необходимите неща и да подпитам приятелки на 1во време, а после вече януари да започваме и с пазаруването малко по малко.

Хубав и щастлив ден и уикенд от мен!

# 490
  • София
При моите деца разликата също ще е голяма. Децата в момента са на 9 и 7 г. 

За пазаруването, няма да купя нищо. Може би само някоя нова дрешка, както казва Мелодия, за да знае човечето, че го искам и чакам Simple Smile Всичко друго имаме.

Честно казано, още ми е много свито и не мога да се отпусна и зарадвам. Чакам резултатите от поредните генетични тестове....Бебчо се развива прекрасно според следящите ме лекари, но знам че УЗ и ФМ не са гаранция и може да се изпусне генетична малформация, предизвикана от напредналата ни възраст Sad

Друго, което честно казано не сме домислили навремето е, че сега милото ни трето дете, дсй Боже всичко да е наред и да се роди живо и здраво, ще е много далече от братята си. Те са породени и са страшно близки. Няма да си има другарче в игрите, в белите, просто интересите им ще са коренно различни... Както се шегувахме с мъжът ми, докато още можем, и ако всичко е наред, да вземем да си родим и четвърто, поне да са 2х2 Simple Smile

Иначе се чувствам прекрасно, както и с предишните ми бременности, килограмите са все още на 6 минус от началните, корем определено имам, но все още сякаш не много забележим за околните.

И големите ни деца още не знаят. Умишлено не сме им казали, за да няма тъга, сълзи и разочарование при неблагоприятен изход (ако резултатите са лоши на следващата ФМ и на последните генетични).

Хубав ден на всички!

Имаш като моите притеснения. На каква възраст си? Аз съм почти на 38 и днес точно ми се обадиха от Пренатест. Резултатът е отрицателен, а момиченцето е потвърдено. Чувството е прекрасно, да се освободиш от притесненията и да ти стане леко. Пожелавам ти, от цялото си сърце, скоро да го изпиташ и ти.
За голямата разлика на децата и аз съм си мислила това, което и ти, че ще имат доста различни интереси. Моята голяма дъщеря е на 10 и ще бъде почти на 11, когато се роди сестра и. Но при мен стоеше въпроса дали да има сестра или да остане сама и естествено, че по-добрия вариант е да има сестричка, отколкото да няма. Ако трябва да съм честна, се навих за второ дете на тази възраст най-много заради нея, за да не остане сама. Не че и аз и мъжа ми не сме го искали, но тя ми беше най-важна. От всичките ни семейни приятели, които са с по две и три деца, само тя си нямаше сестра или брат. Ние винаги сме искали второ дете, но мъжа ми работеше в чужбина и някак годините минаха. Тя е на седмото небе, откакто е разбрала, че ще става кака.   Всеки ден пита, разпитва, гледа клипчета и иска да знае абсолютно всичко. Научила е такива неща, които дори аз не знам. Има чар и в това да са с голяма разлика, може да се разчита на помощ, на разбиране. Освен това, спомените , които ще имат каките и батковците  ще са доста осъзнати и ясни.
Мисля, че вашето бебе ще стане талисманчето на семейството и дори да няма съмишленици в белите, ще си има двама обичащи го батковци, които ще са му защитници.
Пожелавам ти успех и спокойствие.

# 491
  • София
Margafuci, прекрасно написано.

# 492
Момичета, обливат ли ви топли вълни ? Преди малко ми стана супер горещо и започнах да се потя ей така от нищото.

# 493
Цитат на: Hoffnung123 link=topic=1067941.msg37710118#msg37710118 date=1544
2379362
Момичета, обливат ли ви топли вълни ? Преди малко ми стана супер горещо и започнах да се потя ей така от нищото.
Да, при мен има топли вълни казаха ми че е от хормоните всичко.

# 494
Момичета, някоя възползва ли се от намаленията в хиполенд.

Общи условия

Активация на акаунт