АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 877
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • София, България
Много често има кървене след взимане на пробата. Не се притеснявай!

Nataliq, ше издържиш, не се предавай Simple Smile Успех с пътуването! Надявам се всичко да е наред!

# 646
ViliTod точно от това се оплаквах преди няколко дена. Самото взимане на секрет беше адски болезнено, а с моята гинекологична история, съм имала много прегледи, никой не е бил такъв. Имах зацапване след това на следващия ден, но лекарят ме предупреди, че ще имам. Повече ме притеснява, че имам контракции от тогава. Иначе мисля, че бебето се беше уплашило и цял ден не искаше да помръдне след прегледа. Има противоречиви мнения опасни ли са прегледите по време на бременност или са необходими... Честно казано, още си чакам резултатите, за момента съжалявам, че позволих такъв преглед. Твоят преглед беше ли болезнен?

# 647
  • София
Наталия и от мен и имаш много стиснати палци и положителна енергия. Вярвам на специалистите от Шейново, аз самата съм родена там Wink Държавна болница е, но са големи професионалисти с опит с всякакви проблемни бременности. Със серклажа ще успееш да износиш до безопасна седмица, сигурна съм! Flowers Hibiscus

# 648
Purple Peanut, на мен никога не ми се е случвало за микробиологично изследване и за това ми е доста притеснено. Имам и леки болки. Малко ми е притеснено да не са се стартирали някакви негатимни процеси свързани с бременността. На теб случвало ли ти се е такова нещо и за колко време отмина ? Препоръчаха ли ти да лежиш, да пиеш някакви лекарства ?

Jacqui, да, заболя ме по време на вземането на пробата. При теб премина ли кървенето и за колко време ? При мен кръвта е ярко червена и това ми е притиснително.

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 17:36 от ViliTod

# 649
Наталия, и аз съм с теб и малките шушулки. Ако искаш потърси съвет за серклажа от др. Христов в Надежда. Освен класически серклаж той прави и още един по специфичен ЕТКО серклаж.

# 650
  • София
Момичета, решили ли сте вече къде ще раждате?
Има ли някой, който ще ражда в чужбина?

# 651
Rv218 за Христов знам , че е бог на серклажите в София.

ViliTod а силно кървене или зацапване е? По думите на моя лекар, той "попи" всичко на прегледа и кръвта беше по-скоро кафеникава. Продължи на следващия ден и спря вече надявам се...

# 652
Наталия пожелавам ти всичко е наред с теб и малките бубулечета.
Vili Tod аз също бях с кървене след вземане на ЦМ. При мен се оказа от раничка която имам, но кървенето беше доста червено със съсерици. Док не каза нищо по различно да пия или да правя. При мен мина за 1 ден.
При мен също беше много болезноно с разширителя, все пак не сме имали полови контакти от 2 месеца. При вас как са нещата... ?

# 653
След кървене, болници, болки, мисля че съм напълно фригидна Grinning Мисълта за секс ме плаши, а и не само мен. Та и аз не знам откога не съм правила. Дано да е поправимо...

# 654
Какво ли беше това секс ?!? Blush Аз тази дума съм я забравила поне до края на бременността + 5-6 месеца Sad
И понеже се притесних доста от това кървене, аз тъкмо излязох от спешния кабинет в Надежда. Гледаха ме 2 докторки, едната дойде първа, а другата по молба на моята проследяваща. Казаха, че по-скоро проблема ми идва от ниско прикрепената плацента - да си пия лекарствата и да лежа следващите дни. Така че се надявам да се подобрят нещата утре.
Благодаря ви за отговорите и хубава вечер от мен Simple Smile

# 655
Ние правим все още секс, хубаво ни е и за сега не сме имали проблем.

# 656
Наталия дано всичко е наред, стискам палци.
Аз да се отчета, днес видях бебка, пораснала е много от предния път. Станала е 26 см. и тежи 440 гр., всичко е наред, развива се добре. Беше се свила явно вече и е тясно или поне аз така си го обяснявам.
За секса нашия татко много иска и до сега му давах, но мен ме е страх. Пък и днес докторката като ми каза че плацентата от едната страна ми е ниска и сега вече абсурд.

# 657
  • София
Наталия дано всичко е наред, стискам палци.
Аз да се отчета, днес видях бебка, пораснала е много от предния път. Станала е 26 см. и тежи 440 гр., всичко е наред, развива се добре. Беше се свила явно вече и е тясно или поне аз така си го обяснявам.
За секса нашия татко много иска и до сега му давах, но мен ме е страх. Пък и днес докторката като ми каза че плацентата от едната страна ми е ниска и сега вече абсурд.
Супер, браво! В коя седмица си?

# 658
  • София, България
И аз днес бях на преглед. Всичко ни е наред Simple Smile 225 гр. в 18г.с. + 2дена. Не можахме да видим със сигурност пола, но тя си каза миналия път, че е момче. На 18.12 на феталната се надявам да видим със сигурност.

# 659
  • София
И аз днес бях на преглед. Всичко ни е наред Simple Smile 225 гр. в 18г.с. + 2дена. Не можахме да видим със сигурност пола, но тя си каза миналия път, че е момче. На 18.12 на феталната се надявам да видим със сигурност.

Честито!
А попита ли за плацентата? Вдигнала ли се е?

Общи условия

Активация на акаунт