На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 20

• 83 378
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Здравейте! Предстои ми пътуване до Одрин, а червения ми паспорт изтича след 2 месеца и 10 дни, мислите ли че ще имам проблем на турската граница. Изкушавам се да пусна една бърза поръчка, но все пак си е валиден все още....

Няма никакъв проблем да си пътоваш! Най-много митничарите да ти напомнят.
Магазинът на ЛТБ и аз го харесвам,но е малко встрани от центъра и все не остава време за него...
Като гледам как всички се гласим да ходим през седмица, ще изместим лудницата тогава хихихи

# 601
  • до едно тепе
Хах това и аз си го помислих,но пък все пак ще я разпределим в 4 други дни. Пъкк и едва ли всеки ще може да тръгне в средата на седмицата. На мен например ми е по- лесно да оставя децата в неделя на баба им и да не търча като бясна,ама като си помисля, че реално ще загубя 3 часа на  границата и поне 2 в чакане на опашки в магазините и свят ми се завива направо.

# 602
  • Бургас
Tonnybs, перилните в Чорлу, Одрин и Лозенград са едни и същи. Препоръчвам ти Кипа в Чорлу - добре заредено и без лудницата от Одрин.
Не си струва заради едни борси с по-високи цени да биеш път от Чорлу до Одрин.

Ние ще скочим до Ераста в неделя. Бях планирала за идната неделя, но ММ реши, че жизненоважно му е баш таз неделя да си купи костюм. Дано да е по-спокойно.

# 603
  • Варна
Еййй ,привет ! Не мога да ви изчета ,до сега четох 20 страници ....
В отпуск съм и нямам мн достъп до лаптопа ,а и пътувам много .Отчитам се с 2 ходенета до Одрин и Лозенград тази и предната събота . За тази година вече имам 4 пъти ходене и може би последно другия месец и приключвам  . Накупих си 1000 неща съответно ,а и съм изморена от пътя и препускането /ходя с автобус/ имаме по 1 час и половина за Марги ,1 за борсите ,2 за Селимие и района , 1 за Кипа и газ към Лозенград да ядем кюфтета . Пътуването беше дълго ,изнервящо и имахме щателна проверка на автобуса. Другия път сирене и кюфтенца -йок!
Сега по същество ....ОТ СКЛАДОВЕТЕ  Взех си течни прахове - АЛО -28 лири ,АБС-22лири ,Первол-28 лири/червения/ ,омекотител Юмош голямата туба - 16 лириCicek bahcesi -заради аромата много го обичам  ,но нямат малки разфасовки .Взех си веро на Прил /обожавам го / ,Циф , Силиконов спрей-6 лири ,Доместос-5 лири,  ЕЛИДОР - шампоани и балсами-,много съм доволна ,от 1 г.ги ползвам  ,Bioblas за проба , Пантен, ексфолиант за лице на St Ives 35 лири/от Кипа/, сапун на Пяна
От синия пазар - Червена леща,зелени мандарини ,2 долнища на Найк за по 40 лири .
От Марги - Пенти пижамка -50 лири ,чорапки ,Котон -3 чифта дънки за по 50 лири
От Кипа - лешници пакет 300 гр -12 лири ,подправки , Сирене тип Дунавия ,лимонада ,зехтин Комили,маслини ,кашкавал на конци ,чий кюфте смес за вкъщи /обичаме го много /
От закрития пазар Алипаша- плодови сапунчета за подарък ,чанти от ест.кожа ,бебешки дрешки
От центъра -ядки ,кестени в кутия ,измивна пяна за лице ,купички ,глицеринов ръчно правен сапун с шафран .
Лекарства - nurofen  4 лири ,лентички за диабет за мама-50лири
Toва е като цяло слагам и  снимки .
Скрит текст:
Ексфолиант и пяна за лице
Скрит текст:
Силиконов спрей и Веро
Скрит текст:
Шампоани ,балсами ,душ
Скрит текст:
кожена чанта 40лири
Скрит текст:
прахове
Скрит текст:
купички 20лири
Скрит текст:
подправки
Скрит текст:
прах 28 лири
Скрит текст:
кожена чанта -25 лири
Скрит текст:
друга марка силиконов спрей ,за да имам съпоставка Simple Smile
Скрит текст:
Ексфолиант за лице -35 лири от Кипа
Скрит текст:
ест .велур раница -50лири
Скрит текст:
пижамката от Пенти -50 лири
Скрит текст:
Омекотител
Скрит текст:
доместос
Скрит текст:
Torku Сирене тип Дунавия -3 кутии взех прекрасно е ,моля да го добавите към списъка за първа страница
Скрит текст:
Кестени -поръчка ,не съм ги пробвала никога .
Скрит текст:
лентички за диабет -50 лири

Към изготвящия се списък моля добавете шампоаните Елидор ,сирене Torku /тип Дунавия / Силиконов спрей -Перос или Sir няма значение .

Благодаря на всички за съветите и труда ,който полагате за да сме си полезни !

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 22:52 от princess_des

# 604
  • до едно тепе
Този силиконов спрей за какво го ползвате?
Друго,което все забравям тези дни е за препарата за сухо пране да попитам. Какво пръскате с него и става ли за дамаска на диван? Дребните са направили дивана потресаващ направо, а с един спрей от Лидъл почти не видях ефект от чистенето. И като напръскам по половин ден ми седи мокър дивана.
Айй списъка ми все по- дълъг става.

# 605
Силиконовият спрей аз го ползвам универсален - за прозорци, стъкла, огледала и прах от мебели. За мебели предпочитам тези, които са специално за мебели, но и този върши работа, ако си набрала скорост и чистиш като хала Simple Smile
... и аз не съм вземала препарата  за сухо пране и бих искала отзиви от потребителки.

# 606
  • Берлин
Аз "краднах" една снимка от princess-des и се присетих нещо за сезона-лъжичка (ксто за турско кафе) зердечал се смесва с малко мед и 2-5 пъти на ден се хапва при настинка и грип,помага много бързо и е добре за хора,които ме могст да приемат лекарства. Зердечалът е това

Изпитана стара турска рецепта

# 607
  • Варна и...духом на Босфора
Princess Dess,тази чанта ми е Мнооооого позната!
Май седяхме заедно на 13 октомври в автобуса със Стефчо Ветеринаря!:grinning:Yum

# 608
  • Бургас
Зердечалът за какво друго се използва? Има ли български аналог тази подправка?

# 609
  • София
Зердечалът е куркума.

# 610
maia_a на кой чейндж сменяхте лирите? Много неизгоден курса.

# 611
  • Варна
Princess Dess,тази чанта ми е Мнооооого позната!
Май седяхме заедно на 13 октомври в автобуса със Стефчо Ветеринаря!:grinning:Yum
ааааааа,Еми Relaxed Дааааа! Ехеее как се намерихме Kissing Face

Иначе силиконовия спрей го ползвам за всичко -прозорци ,мебели ,инокс ...универсален е и не е със натрапчив аромат .

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 23:14 от princess_des

# 612
  • Варна
Привет на всички дами и гларуси!От вчера и аз си имам" маркова"чанта Zara от т.н.Син Пазар.Милата ми майка,в прединфарктно състояние, сподели, че си е спомнила манифестации по площадите от младините.За съжаление огромното закъснение на границата попречи на планирания шопинг.Заек съм в групата,но сърдечно ви благодаря за полезната информация. Обективна личност съм, но еуфорията ми често надвишава очакванията.Мисля,че мнозина грешат,залагайки на моловете-цените са идентични с тези в бг.Често се цитират цени,а не качество.В малките м-ни,търговците подбират артикули, ниския наем и малкия персонал позволява по-ниски цени.Предстои ми втори шопинг, през ноември и ще следя съветите ви.Минаха 5г от смъртта на баща ми и подарих на мама тази екскурзия.За съжаление стреса,опашките и обраните щандове, слаб гид и дъжд вгорчиха ситуцията.Но пак ще посетим града,за да и върна приятния спомен с баща ми.Сънувах го,в този град, пиеше чай до фонтана.Аз никога не бях ходила в Одрин.Нотки носталгия,разочароващ шопинг и надежда за нова,позитивна визита...

# 613
  • Бургас / UK

Имам въпрос - някой взимал ли си е телефонен апарат/смартфон/ от там и има ли спънки, пречки да се ползва в България. Важно ми е, защото дъщеря ми се кани да си купува, ако намери на добра цена.

Камея,имам някакъв спомен,че апарат купен от Тр не става в Бг,смисъл май са кодирани или нещо от сорта беше.За цените също съм чувала,че са много по-високи от Бг,така че добре проверете въпроса с телефоните.Дано Халим се появи и да каже,ако не се лъжа той беше писал за тези неща,но не съм сигурна  newsm78.

# 614
  • Стара Загора
Въобще не съм съгласна, че цените са идентични. Да не кажа че на някои стоки са наполовина. Купих палто за 54 лв, дълга пола с поло и колие от Котон за 100 лири. Плътен чоропогащник от Пенти за 10 лири. Храната в заведенията също е евтина. Имам много какво да кажа, но ще се въздържа.

Общи условия

Активация на акаунт