Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 29 938
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
И аз смятам, че Христо ще го приютява Вики Grinning

Охх, с това Вики умирам JoyJoyJoy

Много е добро, а сцената с Чокова беше страшна, особено частта със "заедно ще борим злите сили, които пречат на любовта ни" Joy

# 106
Аааа на спалнята, на спалнята! Няма само Кая да е обща 😂

Викаш и Марио да стане общ между Зорница и Банков, а?

# 107
Ще се събуди в апартамента на Марио и Зорница и ще има шок и ужас Joy
Мне, Марио и Зорница вече не ходят по барове, щото трябва да пазят бебето Joy
Епизодът беше свеж, и на мен ми хареса. Дано вече да има повече динамика във всички посоки, нещата започнаха да се пораздвижват.
Елена Карабойчева (Чокова) ми е ужасно дървена от ден едно, в който я забелязах като персонаж. Дори Наум не може да ме подразни повече като игра, ако ги сравнявам двамата. Simple Smile

# 108

Много е добро, а сцената с Чокова беше страшна, особено частта със "заедно ще борим злите сили, които пречат на любовта ни" Joy
Ама и спокойствието, с което и обясни и целувката по челото ме разбиха, бях туш Joy

# 109
Ама и спокойствието, с което и обясни и целувката по челото ме разбиха, бях туш Joy

Мнооого гаднярско Joy Joy Ако й се беше развикал, щеше да е много по-леко за нея

# 110

На Вергов подобни сцени му се получават много добре Simple Smile

# 111
  • Ню Йорк
Много се надявам Зорница да е бременна и да изчезне от сериала. Актрисата наистина се справя ужасно зле.
А Банков и Карагьозов според мен ще борят общия враг, вярвам и че Банков ще помогне на Карагьозов да го оправдаят.

# 112
А на Врабчев му идеше да си пререже вените от милите отношения между Лора и Владов Joy

Пенев как захапа Банков за личните отношения в болницата и нарушаването на правилата, горкият две не виждаше той се заяжда Grinning

# 113
  • София
Много интересно как Романова не усети Банков, че не е на този свят. Всички разбраха, Владов даже и от чашата му пи да провери какво е.
Това го видях на второ гледане Simple Smile

# 114
  • София
Миналият сезон Мазов оперира пиян (когато се наливаше в уиски), а сега за един махмурлук ще му правят забележка на Банков. Sick

# 115
  • София
Лора заяви на Владов ,че  е излязла с него , за да ядоса мазов , но както е тръгнало , като нищо  ще ги съберат . Никой не е длъжен цял живот да търпи такова нещо  като Мазов.Само с детето ще е интересно , защото май  официално Лора там няма как да докаже участие .

Аз не виждам как ще се съберат Лора и Владов. Просто Мазов ще се промени и ще поиска прошка или втори шанс, а и самата Лора все още обича Стефан, поне според мен. Това с Владов няма никакъв шанс. Иначе ако се стигне до развод и подобен казус (дано не), то не мисля, че Лора би трябвало да има каквито и да било морални (за правни не знам, защото това което направиха нали беше наказуемо в България?) претенции към детето след като се отказа от това да го гледа поне 1 година. Явно и видно е, че жената предпочита да опъва вени...

# 116
Галактическа принцеса, ще ми е интересно да кажеш как виждаш Банков да се бори срещу Цонев.
От 30 гласували в анкетата никой поиска да разясни, а на мен наистина ми е любопитна тази гледна точка.

# 117
  • София

В акта за раждане Лора е записана като майка на сина си.

# 118

В акта за раждане Лора е записана като майка на сина си.

Мисля, че не. В акта за раждане са записани Ваня и Стефан, като законни родители, защото няма как другояче по нашите закони. А Ваня впоследствие се отказа от родителските си права и остави детето на Стефан. След това би трябвало Лора да го е осиновила.

# 119
  • София
Ако Лора е осиновила детето, при развод на би ли трябвало да го дадат на истинския родител, не на осиновителя (поне в този случай).

Общи условия

Активация на акаунт