Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 29 951
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Съгласно закона осиновените деца са напълно приравнени на родните. Няма разлика. Вътрешно убеждение на съда е на кого да присъди родителските права.

# 121
  • София
Предполагам, че Лора междувременно е осиновила детето. Ваня изобщо се отказа, или само аз съм гледала онзи епизод с майка и.
Дали си осиновител или биологичен родител е все едно. Правата са еднакви.

# 122
  • София
Това не го знаех. То Лора едва ли ще иска да вземе бебето, защото иска да ходи на работа. По скоро Мазов ще го вземе и ще изтрещи.

# 123
Да де, тя се отказа, ама в акта за раждане тя е вписана като майка. Или не? Можеш ли да се откажеш преди да са те записали като родител и какво става тогава, пишем майка неизвестна, ако не чака някое Лорче да се запише? Grinning
Признавам си, че съм пълен лаик в тази област, така че моля за извинение ако плещя глупости Grinning

# 124
Доколкото си спомям дадоха на Ваня да подпише някакви документи. Предполагам отказ от права, т.е. тя фигурира като родна майка и не са го записали директно на Лора.

Друг е въпросът обаче, че ако стигнат до развод то Мазовчето със сигурност ще иска детето и ще претендира за нейна вина.
Но едва ли ще се разведат, по-скоро Мазов ще омекне и ще почне да й се подмазва.

# 125
  • София
Ако не бъркам директно записаха Лора като майка, защото майката няма как да е неизвестна пък бащата да се знае Joy
Ванчето изобщо не фигурира.

# 126
Ако някой е язвителен и груб с мен като Мазов , после и в краката да ми лази , само ще внимавам да го прескоча без да го докосвам Rage

# 127
Ако не бъркам директно записаха Лора като майка, защото майката няма как да е неизвестна пък бащата да се знае Joy
Ванчето изобщо не фигурира.

На мен все ми се върти, че й дадоха да се подписва някъде.
А нали говориха и за хоспитализиране в психиатрия, може и това да е било.

# 128
Ванчето най-вероятно е подписала съгласие за пълно осиновяване на детето, което обаче не я лишава автоматично от родителски права. Това става, когато детето бъде осиновено. Сега, нали сме се разбрали, че в този сериал няма да придиряме за точното спазване на всички бюрократични процедури Simple Smile в случая, че има регистър на чакащите за осиновяване. Вероятно това, че Мазов е биологичен баща е улеснило нещата. Не съм специалист в тази материя, но мисля, че след осиновяването се съставя нов акт за раждане, като в него за родители се вписват осиновителите.

# 129
  • София
Каквото и да е, Лора се води майка на детето и документално, това е сигурно.
Нали беше по майчинство...

# 130
В крайна сметка - както някой каза и биологичния родител, и осиновителят са с еднаква тежест, така че това няма особено значение при евентуален развод.
Аз не мисля, че въобще ще стигнат до там.

# 131
Rosita, ние сме единствените, на които не се е харесала снощната серия. Успокоих се.Точно и аз много се издразних на патетичният и изкуствен тон и реплики на "събранието" в лекарската стая. Много изкуствено и фалшиво беше поднесено. 

Кая харесва Вики, като мъж и остана разочарована, че е бил с друга жена. За това беше и тръшкането й.

# 132
Мазов в предните сезони въобще не се е държал зле с Лора. Напротив, все й ходеше по акъла, 'Да, Лорче', 'Не, Лорче'. Лора почна да се държи неадекватно още Ваня докато беше у тях бременна. Искаше го това дете, получи го на много висока цена. Като го получи, реши, че й е скучно у тях и работата й липсва. Заряза детето, хукна да оперира. Сега пък внимание й липсвало. Толкоз неориентирана е тая Лора, да беше родила, да я оправдая с хормонален дисбаланс. Тя сама не знае какво иска, Мазов й е виновен...

# 133
  • Ню Йорк
Ще се събуди в апартамента на Марио и Зорница и ще има шок и ужас Joy

Ако Банков след пиянска нощ се озове в апартамента на Марио Ии Зорница ще стане ясно, ча освен че копират "Анатомията" копират и "Секса и града" Wink

Вчера а ММ аха да минем през Моньо с колата, ММ наби спирачки, ама не ме пусна да сляза и да се снимам с него Wink

# 134
  • София
А Огнянова дали няма да излезе болна от нещо? Нали имаше някакви снимки от болничната стая с нея и Марио.

Общи условия

Активация на акаунт