Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 29 966
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Мазов в предните сезони въобще не се е държал зле с Лора. Напротив, все й ходеше по акъла, 'Да, Лорче', 'Не, Лорче'. Лора почна да се държи неадекватно още Ваня докато беше у тях бременна. Искаше го това дете, получи го на много висока цена. Като го получи, реши, че й е скучно у тях и работата й липсва. Заряза детето, хукна да оперира. Сега пък внимание й липсвало. Толкоз неориентирана е тая Лора, да беше родила, да я оправдая с хормонален дисбаланс. Тя сама не знае какво иска, Мазов й е виновен...
Ааа, за хормоналния дисбаланс не си съвсем права. Това кърмене, без да е раждала, със сигурност е поразбъркало някой и друг хормон Joy

# 136
Осиновяването може да бъде прекратено единствено, ако Лора нещо се провини и бъде лишена от родителски права в пълен обем - по силата на съдебно решение. Има няколко хипотези за унищожаване на осиновяването и това е една от тях.

Огнянова трудно мога да си я представя като майка, манталитетът й е един такъв хлапашки. Марио го виждам по-подходящ за родител от нея. Но хората се променят, особено от майчинството.

# 137
Това последното особено си пролича при Лора Joy

# 138
А Огнянова дали няма да излезе болна от нещо? Нали имаше някакви снимки от болничната стая с нея и Марио.
Твърде вероятно или ще ѝ открият нещо, заради което няма цикъл и ще лежи в болницата, или ще се окаже бременна и ще загуби бебето и пак ще лежи в болницата. И така се навързват нещата какво правеше тя в болнична стая.

# 139
Възможно е след аборта нещо да не е както трябва, въпреки че в такава изключителна болница едва ли е възможно това да се случи.
Мисля, че Марио ще има повод да разбере, че Зорница е била бременна от Банков.

# 140
За престой в болница с цял куфар дрехи - множко ми се виждат Grinning
Шегувам се, сигурно куфарът е за подсилване на драматичния ефект Simple Smile

Марио вече знае.

# 141
Възможно е след аборта нещо да не е както трябва, въпреки че в такава изключителна болница едва ли е възможно това да се случи.
Мисля, че Марио ще има повод да разбере, че Зорница е била бременна от Банков.

Той нали знае?
Или май знаеше само, че е имало аборт без да е наясно от кой?

# 142
  • София
Хайде да няма повече спонтанни аборти. Това го гледахме вече.

Огнянова вярно още не е била болна, а там ги карат по домова книжка да минават през Св. Кирил.

# 143
  • София
Е, Марио знае за аборта, според мен също знае, че е била бременна от Банков.

# 144
Сигурно като служители ползват отстъпка от храноден 😂 затова и по други болници не ходят

# 145
Е, Марио знае за аборта, според мен също знае, че е била бременна от Банков.

Това съм го пропуснала. Зорница ли му е казала?

# 146
  • София
Да, още миналия сезон му каза за аборта Simple Smile

# 147
Марио знае за аборта на Зори и от кого е била бременна.

Зорница сега няма да е бременнал Има друг проблем и това ще е причината да е пациент в болницата. бебето ще е на по-късен етап

# 148
А не може ли хем да е бременна, хем да лежи в болницата. Има по-тежки бременности, жени лежат за задържане и т.н.

# 149
А не може ли хем да е бременна, хем да лежи в болницата. Има по-тежки бременности, жени лежат за задържане и т.н.
Мооже, защо да не може Simple Smile Всякакви варианти са възможни, кой знае какво е родила сценаристката глава Grinning
То е ясно, че в болницата минахме всякакви варианти - случайно забременели, нарочно, спонтанни аборти, нарочни аборти, проблеми със забременяването, така че няма начин, ще се повтори нещо от всички възможности. То в тая болница патологията е с много висока концентрация Grinning

Общи условия

Активация на акаунт