Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 29 291
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Е да де, Майче, ама Наталия беше изтрещяла и имаше други драми, докато беше бременна Simple Smile А на Галя нямаше как да й вкарват проблеми и да разтягат драми, щото актрисата нямаше да може да си ги доиграе през новия сезон. Joy
Имам предвид, че проблемите не е нужно да произлизат от здравето й Grinning

И аз мисля, че ще е просто от напрежение и стрес, а бременност към края на сезона.

# 166
  • София
Ако Огнянова е бременна да се надяваме, че ще си гледа детето поне до едногодишна възраст.
Втора Лора не ни трябва.

Ама хич на я искаш Зорница. Къде ли не я пращаш само да я няма.

Няма такова нещо.
Ако Огнянова си остане в къщи с бебето ще видим много повече от доктор Марио Ковачев. То сега само с глупости го занимават. А аз харесвам актьора и искам да го видя в действие.

# 167
Shatzi, позволи ми да не се съглася Simple Smile В миналия сезон Зорница не си гледаше вкъщи бебето, но въпреки това докторът Марио Ковачев го гледахме постоянно. Simple Smile И двамата оперираха често, работеха често и изобщо цялата болница работеше. Сега в момента в тая болница работи само Христо Joy

# 168
Галя си имаше проблеми покрай втората бременност заради Албена.

# 169
Shatzi, позволи ми да не се съглася Simple Smile В миналия сезон Зорница не си гледаше вкъщи бебето, но въпреки това докторът Марио Ковачев го гледахме постоянно. Simple Smile И двамата оперираха често, работеха често и изобщо цялата болница работеше. Сега в момента в тая болница работи само Христо Joy

Видяхме колко работи - заради него ще се плаща залудо един скенер. Касата ли ще го покрие? Сега, както сме на нож с нея? Joy

# 170
  • София
И аз не съм съгласна.
Това не е сериал за Огнянова и Ковачев, това е съвсем друго.
 И всеки сезон си има своя главен герой. В случая е Христо.

И между другото да не се хабите да ми копирате ника, просто Шаци.

# 171
Оф, благодаря ти, че не бях сигурна как се чете това чудо и за да не го сбъркам, се масрафя да го копирам Joy

Да де, и аз това казвам и съм съгласна - в този сезон имаме други главни герои. В миналия братята Ковачеви бяха в центъра на събитията и Марио беше лекар,  хирург,  брат,  мъж и каквото там се сетите. Сега е по-встрани и е нормално да не остава време за всичко, свързано с него. За мен обаче в този сезон просто лекарската линия сериозно куца и не е само при него. При всички е така. Аз зорлем мога да се сетя за някой случай от тоя сезон, виж за разговори на покрива/в горичката, се сещам сигурно за десетина Grinning А предвид сегашните сюжетни линии, честно казано, и да я няма Огнянова, Марио пак не виждам как ще остане време за него като лекар, освен да опъва екартьорите. Joy

# 172
Ако Ковачеви и Огнянова са били главни герои в миналия сезон, що ни занимаваха през 70% от времето с Мазови и Генадиеви?

# 173
  • Ню Йорк

И аз не съм съгласна.
Това не е сериал за Огнянова и Ковачев, това е съвсем друго.
 И всеки сезон си има своя главен герой. В случая е Христо.

И между другото да не се хабите да ми копирате ника, просто Шаци.

Точно така, в този сезон неговата история явно ще е водеща, затова се надявам и да завърши добре /да му въстановят лекарските права/. Все си мисля, че Банков ще намери вариант да говори с момчето и то ще си признае на делото, че е прикривало брат си.

# 174
  • София
Ако Ковачеви и Огнянова са били главни герои в миналия сезон, що ни занимаваха през 70% от времето с Мазови и Генадиеви?
Всеки да си отговори сам какви спомени има от сезоните.

# 175
Е, всички знаем, че Христо пак ще практикува Wink

# 176
Нашите хубавци пак ще се изявяват по медиите

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 20:17 от Ванилия 🌸

# 177
  • София
Хайде, ново безумие.
Точно си мислех, че оправиха сериала.

Извинявам се, явно дават ретроспекция.

# 178
Взели са музика от Доктор Хаус Joy Мелодията от разговора на Цонев и Банков сега беше от там Joy

# 179
За пръв път неща, които се доближават до ежедневието в болница Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт