Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 29 294
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Хайде сега, защо трябва да лежи Огнянова за задържане?
Аман от проблемни бременности, според мен е друго.
Стрес примерно, то и от това изчезва цикъл.

# 151
Отнянова каза, че яде като вълк напоследък, даваха я и изнервена, според мен сценаристката глава насочва точно към бременност. Но всичко това може и да е за заблуда на наивния зрител.

# 152
Вече толкова сме се нагледали на драми там, че не можем да приемем и повярваме на една нормална бременност 😀

# 153
  • Ню Йорк
Отнянова каза, че яде като вълк напоследък, даваха я и изнервена, според мен сценаристката глава насочва точно към бременност. Но всичко това може и да е за заблуда на наивния зрител.

Е тя откакто присъства в сериала постоянно яде, чак стана пословична с лакомията си Wink /завиждам и то съвсем неблагродно на такива жени дето могат да се тъпчат постоянно и да са клечки./

# 154
Ако е лежала за задържане Зорница, едва ли някой ще я пусне да си тръгне сама с куфара и с такси Simple Smile

# 155
Патешкият тест казва :  „ако нещо изглежда като патица, плува като патица и кряка като патица, то най-вероятно е именно патица“.

# 156
Значи когато имам зверски апетит и аъм изнервена, съм бременна??? FlushedFlushed

# 157
  • София
Ако Огнянова е бременна да се надяваме, че ще си гледа детето поне до едногодишна възраст.
Втора Лора не ни трябва.

# 158
Значи когато имам зверски апетит и аъм изнервена, съм бременна??? FlushedFlushed
Или липса на секс Joy

# 159
Тц. В изброените не си включила условието, без което не може, за да си бременна Joy А иначе е почти сигурно, че от много хапване и стрес се напълнява Stuck Out Tongue Winking Eye

# 160
Добре де, Наталия имаше спокойна бременност, втората на Галя също беше такава. Имаме шанс за хеттрик със Зорница Joy

# 161
Е да де, Майче, ама Наталия беше изтрещяла и имаше други драми, докато беше бременна Simple Smile А на Галя нямаше как да й вкарват проблеми и да разтягат драми, щото актрисата нямаше да може да си ги доиграе през новия сезон. Joy

# 162
  • София
Майче, има шанс разбира се, ако е бременна. Аз мисля обаче, че ще е фалшива тревога.

# 163
Ако Огнянова е бременна да се надяваме, че ще си гледа детето поне до едногодишна възраст.
Втора Лора не ни трябва.

Ама хич на я искаш Зорница. Къде ли не я пращаш само да я няма.

# 164
Какъв е този засилен апетит на третата  седмица от бременността? Тя си каза, че се тъпче, когато е под напрежение, а след това каза, че напрежението се дължи, че ѝ закъснява с една седмица.

Общи условия

Активация на акаунт