Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 996
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Оскар!!!! Оскар, Еми, Грами за епизода!!!

# 271
Жива да не бях, свърши!

# 272
Аз да си повторя въпроса Blush

Аз от толкова ретроспекции и повторения не разбрах какво иска Цонев от Банков, та чак го изнудва чрез Ева?

# 273
Е промото беше черешката на епизода!
Най-интересното и важно от този............епизод! 

# 274
  • Кърджали
Абсолютно излишна.серия..Не просто излишна, а малоумна.
А утре Банков явно ще се вре при Зорница. Пфу, очаквах го. Няма как иначе да сложат край на историята си.
Стела и аз пропуснах какво точно иска Цонев от Банков.. Ама.тези му опити за емоционално изнудване са.много тъпи.

# 275
  • София
То май никой не разбра какво точно иска Цонев от Банков.

# 276
  • Кърджали
Важното е те д са разбрали.

# 277
  • София
Признавам, че и аз не разбрах. Май да го подкрепи в делото срещу здравната каса, но само предполагам

# 278
Не се притеснявайте, утре ще повторят пак епизода, за да разберем какво иска Цонев Wink

# 279
То и от лекарите не св разбра какво иска Цонев а аз се бях приготвила за силно емоционална реч. Joy

Та какво казвахте тия дни, че Банков нямало да припарва до Зорница? Grinning

И да призная че явно съм много наивна да очаквам Банков да не отмъщава на Цонев

# 280
То и от лекарите не св разбра какво иска Цонев а аз се бях приготвила за силно емоционална реч. Joy
Аааа, моля ти се, Магда го разбра  Joy Joy Joy

Не се притеснявайте, утре ще повторят пак епизода, за да разберем какво иска Цонев Wink
Недей  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 281
Това с отмъщението и мен силно ме изненада. Аз наистина не знам за какво ще му отмъщава?

Не знам Банков дали се вре при Огнянова, ама тя го гали по бузката 🤣

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 21:46 от Ванилия 🌸

# 282
Абе тоя Марио още ли ще върти плочата "как да съм сигурен, че между вас всичко е свършило?"
Освен Зорница да му свали звезда за доказателство, друго вече не виждам Rolling Eyes Или не, вярно трябваше те да го приберат у тях на спалнята както беше пиян, за да се увери, че няма нищо между тях.

А Цонев, направо не го разбирам. Никой не държи такива високопарни речи пред колеги и подчинени. Все повече си мисля, че концепцията за образа сериозно куца.

# 283
# 284
  • София
Стела,
иска подкрепата му срещу министерството и здравната каса, защото Банков е много важен с прословутата германска връзка и скенера (жив да ни ожали човечец как се надупваме за един скенер).

Този епизод няма какво да се коментра, тотална излагация, но пък се посмях и това ги спасява от дяволския линч.  Grinning
А, Магда президент але але  Sunglasses

Повече може да се коментира промото за утре. Зорница и Банков мисля, че ще приключат след този разговор, тя му каза перифразирам: ''Ако искаш да ти останат приятели, внимавай как се държиш'' После предполагам ще го погали приятелски по бузата и до там. Уф, имаше и други неща ама изумих. Нещо с Христо и Кая и пр. Абе ще е интересно (надявам се).

Общи условия

Активация на акаунт