Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 992
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • Ню Йорк
"Вдъхновяващата" реч на Цонев беше велика простотия. Да я бяха преписали от някъде поне.

# 286
  • Пловдив
Загубен един час. Дори рекламите бяха по-интересни от този епизод.
Не схванах идеята зад речта на Цонев. Образът му е твърде зле скалъпен, не може изобщо да ме трогне.

# 287
  • София
А Цонев, направо не го разбирам. Никой не държи такива високопарни речи пред колеги и подчинени. Все повече си мисля, че концепцията за образа сериозно куца.

Още от ден 1 го твърдя това. Тотално неадекватни сценаристи. Пенев защо не играе така в Под прикритие??? Няма такава роля просто, уникален. Тук са го направили изключително емоционален и неуравновесен образ. Със сигурност той не импровизира, като изпада в някакви състояние близки до амок, особено пък пред други хора, хайде насаме може всякакъв да е. Творческо безсилие, това е.

# 288
Москита, аз смятах, че Банков и Зорница повече няма за какво да говорят и какво да приключват и продължавам да съм на това мнение. Смятам за малоумно, че са решили още да я дълбаят тази линия, досадно е вече. Понякога си мисля, че не знаят какво да правят с Банков и го лашкат насам-натам, Чокова, Кая, отвреме навреме Зорница...

И линията с несигурността на Марио вече става прекалена.

# 289
Нещо Кая и Огнянова са се сдърпали.
Кая казва, че Огнянова щом чуе за Банков и се втурва веднага, явно ревнува.
Марио не изглеждаше хич очарован от поведението й.

# 290
  • Пловдив
Тоя епизод не е ли повторение???

Сууупер промо! Как хубаво стоят Банков и Зори Heart Eyes химия!

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 21:31 от mystic woman

# 291
  • София
Зорница явно пак ще се вре между шамарите щом Кая казва, че веднага се втурва да помага на Банков. Пак ще има измислени драми.

# 292
  • Разпиляна във въображението
Когато започна серията ме хвана яд, че съм пропуснала обяснението на Чокова за връзката й с Банков. Така де - пропуснах вчера началото и направо си бях убедена, че повтарят серията. Пълно безумие. Това трябваше да е в едно с ретроспекцията на Христо. Да вземем дружно да благодарим, че няма други нови герои, но... /докато го пишех се сетих за Кая/ можем да очакваме ретроспекция и за Кая Simple Smile  А снощи си помислих, че сериалът най-накрая е започнал.

Как ме е яд, че сценаристите са нямали никаква идея какво да правят с вдовеца Банков, когато го върнат. Люшкат се от любовта, подкрепата и близостта между Зорница и Марио и пишат хубави сцени с тях, и това да ги тикат в някакъв триъгълник с пияния Банков. Зад реакцията на Марио трябва да има нещо - да е видял, да е чул, нещо, защото между него и Зори нещата са ок. Кая да не би да си мисли, че ходи с Банков и той да не знае? Определено поведението на покрива не беше много на девствена объркана девойка. Явно като хване огъня и става по-дръзка.

# 293
  • Там,където се събуждам щастлива.
 Най-ведрото беше как Жени се опитваше да отключи вратата с Банков! Смях се с глас! Другото е без коментар!

# 294
Кая ми е най-странна от промото, все едно гледам Вяра и тя търсеше сметка на Зорница за Банков Joy

# 295
# 296
Хахха Мазов май май мама ще ги вкара в правия ред 🤔😃

# 297
  • Ню Йорк
То май никой не разбра какво точно иска Цонев от Банков.

Да го подкрепи, ама за какво и пред кого може само да предполагаме, че в министерството, където завоюва позицията си заради скенера. Реално обаче не мисля, че Банков дори и да иска има чак такова влияние да помогне на Цонев, а и сега нли с Карагьозов направиха група "анти - Цонев". Wink

# 298
Сега видях, че в промото Банков и Зорница са някъде извън града или на високо, защото светлините на града се виждат на заден план. Явно това е нарочна среща някъде извън болницата за изясняване на отношенията.

# 299
  • тук, на мястото си
Снощи имах гости и нищо не видях от филма и тази вечер изгледах първо старата и после новата серии. Два часа гледах едно и също нещо, само дето накрая не разбрах защо Цонев ги събра и какво им каза. Малко остана да се разреве пак професора. 

Общи условия

Активация на акаунт