Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 727
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • in Wonderland
Карамазов с годините става по-харизматичен! В Дървото на живота не беше така. Дори Вергов се губи, когато имат общи сцени.
Абсолютна глупост.
В "Дървото на живота" беше страхотен. Даже засенчи и Христо Шопов.
Уникален беше там, да. Тук като доктор все още не ме впечатлява.
😍😍😍

Направо на мен ми е неудобно да ги гледам Хинова и Владов. Доста тъпо развитие по тази линия. Владов не само, че знае, че е семейна, а и са колеги и се виждат и работят заедно всеки ден. Най- малкото някакво уважение тр да има към Мазов. Какви ги мисли и върши?? А Лора дано се освести след тоз шамар, че не е за понасяне вече.
Мазов ме разби- суингъри да ставали, нооо Владов бил вдовец 😂
Много се смях с днешната серия, дано има повече такива.

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 06:54 от ~ Dee_Dee ~

# 31
Мириел, благодаря за темата.
Още не съм гледала епизода и не мога да коментирам, но съдейки по вашите коментари е било весело. Simple Smile

# 32

Направо на мен ми е неудобно да ги гледам Хинова и Владов. Доста тъпо развитие по тази линия. Владов не само, че знае, че е семейна, а и са колеги и се виждат и работят заедно всеки ден. Най- малкото някакво уважение тр да има към Мазов. 

тази част от сценария не знам как измислиха. Хайде балета да беше ... ама после? При токлокова малък колектив, ще тръгне открито да сваля колежка ли?
А Владов вярно ли е вдовец?

# 33
Тази вечер серията ми хареса. Особено арията на Калаф от Турандот, много пасна на замисъла. Кофти ми е за Мазови и кризата, която преживяват.
Мисля си, обаче, че трябва да наемат и медицинска сестра за консултант. Малко така не им се връзват нещата в сестринския колектив - примерно, операционните блокове си имат старша сестра. Не лекарите разпределят сестрите по операциите, а старшата сестра на операционната. Вече имат доста сестрински персонажи, трябва им консултант- сестра.

# 34
Една напълно приятна серия, която доказва мнението ми, че сериала може да бъде достатъчно интересен и без прекалено много драма или смърт.
Кая се разкри най-накрая и за най-трудно схващащите зрители, но мисля че това не беше излишно макар и отдавна пъзела да беше нареден от откъслечните факти. Сцената беше добре изиграна и видяхме колко дълбоко е способна да преживява случващото се особено когато то затвърждава това с което майка й непрекъснато я плаши. Доста проблеми ще има занапред с такава нагласа да вижда само каквото иска да види и дано стои по-далеч от Банков за да страда по-малко. Все повече ни убеждават, че заслужава добър човек като Христо, но до там ще се мине вероятно по много дълъг път.

# 35
  • София
Благодаря за темата! Епизода беше супер, въпреки че изпуснах малко в началото, днес ще го върна. Чокова какво си мисли за Бога? Жена на нейната възраст трябва да е наясно, че предложена по този начин на мъж нама как да я възприеме по друг начин, освен еднократно.. Даже и приятелчетата за секс имат много повече достойнство. Зорница май по-добре да е бременна, дано не я пуснат по линията на Хинова с депресията, ако се окаже, че не е.. или пък по-лошо -да има проблеми 😣 Банков ми е любимец, но днешния епизод беше страхотен, с голяма лекота играе и му се получават нещата. Щом съм го сънувала цяла нощ, че сме гаджета, че даже и дете имахме 😂😂😂😂 значи добре се е представил.
Само ми е много чудно как реагират някои хора на шамара на Лора.. просто ума ми не го побира. Много искам да се стегне и да се разведе с тоя червей. Естествено е Лора да иска да се грижи за нея и да я глези, всяка жена го заслужава.. като получава такова отношение и тя ще отвръща със същото. Съжалявам тези жени, които не го получават и се примиряват с думите “еми нормално, само в началото е така, после всичко се променя”. Нека си седи сам и злобен гном, пък може и Мишева да си го вземе, нямам против. Мазов от любимец в предишни сезони, сега ми е най-най-най протиния персонаж. Въпреки че се съмнявам да ги разделят, ама поне дано е временно и да се окопити.

# 36
Виждам, че най-много хора са отговорили, че Банков и Христо ще отмъщават на Цонев, което ме учудва и ще ми е интересно да разясните тези, които сте отговорили така.
За Христо ясно.

Но Банков за какво и как ще му отмъщава? Какво му е направил Цонев? Единствено виждам да изпитва неприязън към него, което приемам за нормално.
Макар и Банков да няма вина за случилото се в Германия и всички произтичащи последствия, отношенията им не са били добри и е нормално мъката да ги обтегне.
Да не говорим за абсурдната ситуация, когато Ева изпадна в мозъчна смърт.
С какво право Банков ще вини Цонев за каквото и да е и ще търси отмъщение?
Какво може да направи на един тотално съсипан човек?
Единствено професията му остана и там виждам пробойна.

# 37
Аз продължавам да вярвам, че колкото и да са близки сега, Банков ще се обърне срещу Христо, когато тръгне да отмъщава на Цонев. Не вярвам, че Банков ще се включи в тази игра.

# 38
Аз си мисля, че няма да се стигне до отмъщение на Цонев. На делото ще се разбере, че Христо е нямал вина. Цонев ще реве, както той си може и ше му се извинява и да премахне вината си, ще го назначи в болницата.

# 39
  • София
И вчера написах, че не мога да разбера защо и за какво Банков ще отмъщава на Цонев. Същото важи и за Христо - професорът е бил вещо лице и си е вършел работата.
Аз обаче очаквам Банков да се включи адекватно по казуса с детето, дали ще види нещо по документите, което всички други не са забелязали, дали ще говори с брата на починалото момче, може да поиграят баскетбол. Така ще се стигне до истината.
Конфликта, ако въобще има такъв между Банков и Христо ще е породен от нещо различно - няма да е очевидното Цонев или Кая Simple Smile. Интересно ми е какво ще бъде.

# 40
Е тогава защо беше онова промо на сериама, където се нападаха един друг? И защо Христо започна работа точно в тази болница, ако не цели да отмъщава на Цонев?

# 41
  • Пловдив
Мерси за темата и за линка за снощната серия!Сега я изгледах ...начи си имаме девица танцуваща в нощните клубове Close
Ама Банков как изникна от тъмнината...и с тоя глас...страхотно Heart Exl

# 42
  • София
Е тогава защо беше онова промо на сериама, където се нападаха един друг? И защо Христо започна работа точно в тази болница, ако не цели да отмъщава на Цонев?

Ами той може и да цели да отмъщава, аз просто не разбирам защо ще го прави. Цонев не е имал личен мотив, че да кажеш, че нарочно е натопил Христо. В момента иглежда като да си отмъсти, защото някой си е вършил работата както трябва.
Но смятам, че няма да се стигне до това. Ще оправдаят Христо преди да назрее сериозен конфликт между него и професора..

# 43
Може би просто иска да види, какъв е човекът който го е обвинил и да му докаже, че не е виновен!

# 44
Напълно е възможно така да стане - да му възстановят правата, Цонев да пророни няколко сълзи и да го назначи, обаче това пък мен ме кара да се чудя за какво бяха тогава всички заявки за гневния Христо, който вече 20-тина епизода е всъщност мушицата Христо Grinning
Банков също не го виждам особено гневен, той е по-скоро съсипан. Само Цонев е константно сърдито старче Grinning
В интерес на истината обаче Цонев има симпатиите ми, въпреки истеричните му пристъпи и ми е мъчно за него и за трагедията, с която трябва да се бори. И се надявам да послуша съвета на Кръстева, да събере лекарите и да види, че има тяхната подкрепа.

Общи условия

Активация на акаунт