Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 748
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Вече не помня, в кое промо са се нападали? Христо и Банков ли ?

# 46
Сега я изгледах ...начи си имаме девица танцуваща в нощните клубове Close
И като не е правила секс кво? Да не танцува ли?

Росита, идеята ми е, че той сега е гневен, защото е решил, че Цонев е съсипал живота му. Това може да не е вярно (пораси доводите, които изтъквате), но Христо си е наумил друго. Според мен ще тръгне да "отмъщава", но ще си остане с това  само. Като го оправдаят (щото детето ще каже истината), ще са щастливи всички и Христо ще се фокусира върху  операциите и..."Операция Кая" Blush

Ванилия - промото за шести сезон - онова, дето бяха между едни стени тримата.

Москита - аз много гняв в тоя сезон не видях - само името му е такова Joy

# 47
  • Разпиляна във въображението
Анатомията на гнева за момента е само едно гръмко, но кухо заглавие на сезона.

# 48
По-голямата част от лекарите са просто едни кисели и изнервени типове, не и особено гневни.

Цонев може просто да се е опитал да си свърши работата, но той е пресилил нещата с тоя скенер, защото за Христо наистина нямаше показания да го назначи. И в показанията имаме думите на майката, които с времето са се променили - че детето си е ударило главата - и думите на Христо, който твърди, че детето не е съобщило за удар в главата по време на тренировката. Цонев предпочете да повярва на майката и по този начин обрече Христо. Ние знаем, че е невинен и е възможно да бъде оправдан, но Христо е загубил междувременно целия си живот - жена си (то пък една жена Grinning ), семейството си, работата си, уважението на колегите си. Дори и да му възстановят правата това никога няма да се върне обратно каквото е било. Така че е нормално Христо да се чувства ограбен.

# 49
  • София
О, аз съм много доволна, че не е прекалено гневен сезона Simple Smile. Снощната серия е доказателство, че сериала може да носи удоволствие и без драма на макс.

Москита, но това не е причина да отмъщава, а и Цонев работи с това, което са му дали като документи, показанията на майката, която твърди, че е съобщила за удара.

# 50
  • Пловдив
Marie Antoinette...тоя тип танци предполагат разкрепостено поведение.Това имах предвид  Grinning

# 51
Не ми допада тази Кая, ненужен образ ми е нещо

# 52
Marie Antoinette, това промо за мен целеше да покаже гнева им и не приемам буквално, че ще са един срещу друг и ще се нападат.

Христо има основание да е гневен, защото животът му се срина без да има вина.
Но не лично към Цонев, който и лекар да бе на негово място, вероятно щеше да даде такова заключение.
И наистина - от страни погледнато Цонев е прав в оценката си.
Ако не знаехме, че момчето се удари в тоалетната, нямаше ли да предполагаме, че травмата е получена по време на мача и Христо я е неглижирал?

# 53
  • София
Много приятна серия. Харесаха ми всички този път.
Само поредната бременност (ако има такава) ми идва в повече. Сега те работят ли за бебе или пак доказват, колко им е трудно на докторите да се пазят.
Не виждам защо Христо да отмъщава на Цонев. По-скоро като се разкрие истината, ще има сдобряване и прошка. Нали все пак Христо ще работи в единствената болница.

# 54
Анна, от начина, по който Зорница говореше и реагираше на евентуалната ѝ бременност, останах с впечатлението, че това е искано дете и не ѝ идва изневиделица, а напротив, надява се да се е случило. Така че смятам, че ако има бременност, поне тая ще можем да не я слагаме в графа "докторите не знаят как да се пазят" Joy

И искам да споделя с вас, че Нашият Петър изключително много ми харесва в този сезон и тоя човек направо живее нов живот, откакто жена му я няма. Grinning

# 55
  • София

И искам да споделя с вас, че Нашият Петър изключително много ми харесва в този сезон и тоя човек направо живее нов живот, откакто жена му я няма. Grinning

Животът му е пълен. Нали децата са най-голямото богатство. А наш Петър се оказа един много богат татко Simple Smile

# 56

Животът му е пълен. Нали децата са най-голямото богатство. А наш Петър се оказа един много богат татко Simple Smile
Много ми се иска да срещне двете си големи дъщери, и двете анестезиоложки (това ми се струва като сценарен гаф хаха)

# 57
  • София
Благодаря за темата!
Петърчо е готин, този сезон е на шест. Надявам се сценаристите да не следват линията с абортите. Всеки сезон някакви аборти се правят. Но все си мисля, че Зорница няма да е бременна.

# 58
А Инка, милата със серклаж, обаче си припка по цял ден на работа с токченцата?!? 🤔

# 59
  • София
Е, миналия сезон нямахме аборт Simple Smile
Вече се старая да не забелязвам недомислиците, няма никакъв смисъл. Според мен сценаристите отдавна забравиха, че на Ина е правен серклаж Simple Smile. Те колко по-важни събития не помнят, та това ли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт