Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 854
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • Ню Йорк
Лора е безумно самотна и недооценена. Владов е там и я харесва. Тя имаше нужда от близост и да бъде помилвана. Толкова за това. Аз пък не разбирам жените,които твърдят,че детето/децата са смисълът на живота им и тн и които 24/7 са с децата си. Та в този смисъл сто пъти писах,че разбирам Лора.
Пп. Имам син на 22 (преди да ме обявите за "не знаеш какво е да имаш дете")

И какво сега, ММ като ме скастри нещо и аз да ходя да търся някой да ми сваля звезди, че да не се чуствам недооценена ли  newsm78
Аз също не съм от жените, дето целта на живота ми е да бъда майка, върнах се на работа след третия месец. Не съм очаквала обаче, че ще ми дадат орден щото съм го направила, нито пък съм се упреквала, че съм лоша майка като не се посвещавам 100% на детето си. Не е нужно винаги да се изпада в крайности.

# 556
Мина кратко промо с Кая и Христо. Той й казва "Кая, просиш си го." Бяха в операционната май.

# 557
  • Там,където се събуждам щастлива.
Една нормално общуваща двойка сяда и решава проблема заедно с обсъждане. Лора казва на Мазов, че има нужда да работи, Мазов търси вариант - непълен работен ден, нощни смени, ако щете и т.н. Проблемът се решава по разумен и за двамата начин и никой не страда неудовлетворен. Аз в случая разбирам и двамата. Не разбирам обаче начинът, по който се реагира на проблема - със злоба, обиди и унижения.

Да, ако мъжът е склонен да направи компромис с идеите в главата си, а именно, че жена му има нужда да работи! Мазов може сега да осъзнава, че е реагирал твърде крайно, но той е толкова твърдоглав, че няма да си признае! Единствената надежда е да дойде майка му и да му начука канчето, защото тя е единствената, която може да го прави по неговия начин и той да се предаде!

# 558
аз не видях началото на епизода - какво му е на това дете, че майката от години не е излизала от тях?

# 559
  • Там,където се събуждам щастлива.
аз не видях началото на епизода - какво му е на това дете, че майката от години не е излизала от тях?

Пеперудено дете. Кожата се наранява от всякакви неща, като допир!

# 560
За Владов - не е морално и колегиално постоянно да припка около Лора, да й носи кафенце и да реди окуражителни слова.
Обаче няма какво да се лъжем, Лора хич не беше против.
Относно театъра изясни нещата, което беше хубаво.
Но след това на колко пъти видяхме реещи и замечтани погледи между двамата?
И Врабчев, и Стаменова ги забелязаха, не помня вече някой друг усети ли.
Разбирам, че Лора е в дупка и има нужда от подкрепа, но все пак е добре да се спазва някаква дистанция, защото беше очевидно, че Владов е лапнал.

# 561
# 562
Mari_Mar , благодаря за линка Flowers Hibiscus ! Не обичам да влизам в Нова плей само за да  видя даден момент и да си мислят ,че  имат рейтинг.
След раздялата със Зорница  Банков направи  много добра гримаса - нещо между спазъм ,въздишка  и плач , добре му се получи .

# 563
Мъчно ми е за Мазови. Двама души, които лека полека се отчуждават един от друг, независимо от причините. Просто е тъжно да се види как двама души не умеят да разговарят помежду си.

Те разговарят, само че вече не гледат в една посока. Това им е проблема на Мазови.

# 564
Епизодът беше добър. Имаше от всичко.
Надявам се „отношенията“ мужду З. и Б. да са ясни и да няма повече съмнения по този въпрос. За Зорница съм сигурна.

Марио, както винаги прекрасен.Много харесвам този герой. Малко вероятно е да си живеят със З. безгрижно и щастливо, предвид склонността на сценаристите към драми.  Ще ги налазат проблеми, но дано не са сериозни. Чакам да видя, какво ще излезе от съмненията за бременност. Най-вероятно няма да е бременна, а проблем, който ще се отстрани. Не ми се иска отново бременност. Омръзнаха ми с това.

От самото начало смятам ситуацията около Мазови за нелепа. Такова безочливо и натрапчиво ухажване на съпругата на колега пред очите му е малко вероятно.Неприятно, неморално и грозно. Не е задължително при проблеми в семейството да се търси утеха извън него. Това залитане на Лора приемам, като един вед компенсация за изневярата на Мазов.
Двамата мисля все още се обичат и най-сетне трябва да седнат и се разберат, като нормални хора и всеки  се вслуша в аргументите на другия.

Останала съм с впечатление от мнения тук, че филма не отразява действителността. Това е и моето мнение и затова няма да се спирам на загрижеността, всеотдайността, грижата, любовта, жертвоготовността, която лекарите изпитват към пациентите си.

# 565
Хареса ми и на мен серията.Съпругата на Лечев не се справя ,според мен.
Кая и Христо няма ли най-сетне да си говорят нормално,да се харесат взаимно.Засега само единият дава,другият взима и бяга,ами не е ок.
Предупреждавам ,това си е мое мнение Simple Smile,но Зорница ми харесва повече как стои до Банков,отколкото до Марио.
И Лора ми харесва с Владов,макар тя да е семейна и малко не са в реда на нещата такива отношения ,но са ми сладки ,никога не съм одобрявала Мазов като съпруг.

# 566
  • София
И на мен ми харесват Лора и Владов. Simple Smile

# 567
  • София
Неда и Вергов гостуват на Събуди се по Нова.

# 568
Неда и Вергов гостуват на Събуди се по Нова.
За какво говориха, може ли с две думи да преразкажете?

# 569
  • София
Нищо не издадоха, Неда хвали Вергов какъв професионалист е. Той се бъзикаше с нея, че е с връзки с Милошев /това не го разбрах точно по какъв повод го каза/. Каза, че на репетицията на сцената с огньовете го е ударила с едната топка 😂 и после му е било напрегнато на снимките. Иначе я похвали, че се справя много добре. Май нищо интересно не казаха Confused

Общи условия

Активация на акаунт