Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 823
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Аз също не харесвам дадени актьори, но не пиша в темата, че са бездарни, защото ще настане война. Но явно някои хора могат да плюят колкото си искат, а други трябва да се съобразяваме с всичко.
Да си мери приказките или да се обоснове защо смята Неда Спасова за бездарна или некадърна.

# 616
  • Кърджали
Много си е добра Неда. Ся че на някой не му харесва героя, вина няма актьора/актрисата. Нали не са се събудили с мисълта "днес моята героиня ще се.държи така и така, щото аз така и така". Те сценаристите и режисьорите не са там за украса (макар че от време на време за сценаристите имам някакви съмнения. А тя лично за мен е доста красиво момиче.
Мазов ще започне да брани територията си. Но или Лора сега ще се дърпа, или той ще го направи неспокобсано и млко повече ще поомота положените. Но продължавам да не вярвам че ще ги разделят.

# 617
Наистина е добре да си изразяваме мнението с по-премерени епитети.

Аз харесвам Неда, както и образа на Кая.

Това, че някой я смята за недобра актриса си е негово мнение и не ми пречи. Не виждам защо трябва да се обосновава за това.
Въпрос на лично усещане.

# 618
  • Пловдив
Неда ли се казва. Браво! Името ми харесва, но само името. Не ми харесва образа. Не харесвам такива хора и в живота. И визуално не я харесвам. То аз и Зорница визуално не харесвам. Само на Тасев татко му, харесвам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но сериала го гледам заради сюжета и останалите. Но сюжетът този сезон е най-слабото звено.

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 20:41 от dazel

# 619
На мен пък на Тасев татко му 😀 хич не ми харесва визуално, обаче такава харизма има и е толкова магнетичен...

# 620
  • София
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7098971

Фотев го очаквали много интересни перипетии  newsm48

# 621
На мен пък на Тасев татко му 😀 хич не ми харесва визуално, обаче такава харизма има и е толкова магнетичен...
Е така де,повечето затова го харесваме...магнетизма,магнетизма и един глас като извади GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 622
И аз много харесвам Неда и Кая. Красива е. Презнавам бях разочарована, когато й измислиха тази допълнителна работа с танците.  Като нищо можеше да върти огньове в някой бар. Но така срещата с Вики беше по-атрактивна.

# 623
  • Кърджали
Е така де,повечето затова го харесваме...магнетизма,магнетизма и един глас като извади GrinningStuck Out Tongue Winking Eye
Проявете милост и не споменавайте на Тасев татко му. Какъв глас има този човек, да му се не види...   Embarassed

# 624
  • Ню Йорк
Защо мразиш несправедливо осъдените хора?

Явно мразя правописа повече  Joy

Корекция: мразя някой да е осъден несправедливо.

# 625
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7098971

Фотев го очаквали много интересни перипетии  newsm48
Скоро си мислех за историята на Ина и Тасев - съвсем остана в девета глуха Rolling Eyes Тях ги показват епизодично, но никакво развитие няма, за Фотев да не говорим. Моите очаквания бяха да има повече динамика при тях тримата, но явно още не им е дошло времето - сега правим ретроспекции Joy

# 626
Току що изгледах гостуването от сутринта.Нищо не издадоха от сериала,изчеткаха се взаимно Wink
Мисля,че Неда е очарована от Вергов,няма лошо.Девойката е със самочувствие ,нищо че е начинаеща актриса.И някак студена или гласът й е такъв не знам,Инчето беше толкова сладка в нейната несигурност.Но Неда е много красива, особено като се усмихне.

# 627
Неда ще замества Дария Симеонова във Франкенщайн в Театър София. Публикувала е снимка в Инста.
https://www.instagram.com/p/Boy-o8tBWlJ/?taken-by=nedaspasova

# 628
Hеда не е толкова начинаеща. Има повече ангажименти в театъра от Ирина (не знам тя ли е Инчето), има номинации и за Икар, и за Аскеер от тази година, снимала е вече и в киното (Дамасцена). Hа мен в предаването от тази сутрин ми се видя просто по-сериозно и възпитано момиче. И да, със самочувствие (но не надменна) и много красива. A ако някой знае откъде е ризата й, искам същата  Joy

# 629
Не знам за ризата, Злати Joy
Ето тук едно нейно интервю - доста е обширно. Направи ми впечатление, че  казва, че актьорите познават целия сценарий. Странно, защото другите все твърдят, че им дават сценарий за по 3 серии напред и не знаят нататък какво ще се случва с героя им.
https://m.az-jenata.bg/a/60-tya-zvezdata/44385-neda-spasova-/?fb … McmyhQoJiNEqQn5vw

Общи условия

Активация на акаунт