Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 833
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
А Евгения със санитаря ли ? Тъкмо са си съседи , а и така е модерно .
Българската версия на семейство Макрон Joy

# 601
Аз затова казах, че не се сещам за една двойка, която е започнала отношенията си нормално?

Май Мазови само не бяха обвързани и с лични драми преди да се съберат?
Ама за сметка на това, като се ожениха им го върнаха тройно 😃

# 602
  • София
Излизам на вън хора. Забавлявайте се и вие. Сериала си е все там, гледайте си живота.
С обич. Шац.

# 603
Аз използвах слънчицето за разходка !
Вечер е за по  няколко Cocktail , наздраве !

# 604
Хинова нали имаше първи брак? И там до колкото си спомням той я търсеше и преследваше. Имаше някаква драма.

# 605
  • Бургас
Имаше,да. Не й върви на Хинчето!
А,така да са ми интересни двамата с Мазов,обаче....той изперка яко!

# 606
Оо да, бях го забравила това. Нещо май пари й търсеше...
значи едни читави няма 😏

# 607
Ще се приземи на земята Мазов и ще му дойде акъла в главата и накрая ще си се съберат с Лорчето. Те се обичат, но и двамата са доста особени. Но ми е жал за Владов. Харесва ми да го виждам в друга светлина, а не вечната клюкарка без личен живот.

# 608
Ами изперкал. Той си е такъв тарикат. Нали взимаше пари от пациенти и Кръстева се опита да му направи капан с взети пари, но Лора му помогна. И той мошеник. Хинова много добре го знае що за птица е пък сега мрънка.

# 609
В последния епизод Мазов гледаше в захлас как пациентката си четеше книга и с умиление каза - моето мъжко момиче /за Лора/ .  Сега ще започне да се бори за нея , дано само да не го прави дърварски и да не е прекалено късно .

# 610
A ми, след като София му наби канчето ще следва да брани Лора от Владов и ще му каже да стои далеч от жена му.

# 611
  • Ню Йорк
Щеше да е хубаво за ролята на сестрата да вземат някоя млада, кадърна актриса, че тази е толкова бездарна, че прави образа муден, отнесен, натоварващ и депресиращ. Кой ли мъж би искал такава жена? Точно никой, а те всичките си падат по нея. Пак в сферата на фантастиката яко.

При Мазови за мен по-голяма вина има Лора. Твърде дълго се държа неадекватно, а Стефам, макар и по странен начин винаги намира с какво да и покаже, че я обича и цени.

С нетърпение очаквам новия тандем Банков - Карагьозов как ще се справи с Цонев. Мразя несправедливо осъдените хора. А как сполучливо са я подбрали майката на починалото момче. Толкова гнусно се държа с Христо, че чак ми се прииска да я хвана за гушата и да я разтърся, че да се освести.

# 612
Защо мразиш несправедливо осъдените хора?

# 613
И коя актриса е кадърна, според Вашите ултра високи арт изисквания?  

А предположихте ли, че това е специфика на образа?

# 614
Дона, актьорите и образите се възприемат субективно от зрителя. Примерно трима актьори не ги харесвам от там и образите, които пресъздават. Наистина не би трябвала да ми влияят личните впечатления, които имам за тях, но не е така. Подвластна съм на това и ме дразни всяко тяхно появяване, глас, мимики, жестове, начин на говор, реакции.

Общи условия

Активация на акаунт