Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 784
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Малко е момче-кифла.

# 661
  • Там,където се събуждам щастлива.
За клипа: млади са и обичат да показват телата си. Сега им се е дало, а не като станат на 50!
Имаше критика на неговата страница и майката на Тея ги е защитила. Нормално за майка. Иначе самата песен не е нищо особено!

# 662
Направо си е кроасан JoyJoy

# 663
Да,нищо особено не е и клипа и песента.
Девойката на Шопов ми е съвсем обикновена,а той пък сега и клипове и филми..Скоро не го виждам да работи по специалността,а в интервюта казва как не обичал славата,интервюта и т.н.Да бе да ,и в инста е от най-активните,по цял ден си прави снимки.

Аз не го харесвам. Няма чар това момче.

# 664
За клипа: млади са и обичат да показват телата си. Сега им се е дало, а не като станат на 50!
Имаше критика на неговата страница и майката на Тея ги е защитила. Нормално за майка. Иначе самата песен не е нищо особено!

Девойката цели да покаже работата на д-р Е! 😉

# 665
Кой е д-р Е?

# 666
  • София
Енчев, пластичният хирург.

# 667
# 668
Благодаря ви Simple Smile
Знам кой е, ама  като не следя нещата около работа му или него изобщо не свързах Grinning

# 669
Една снимка на Диана от сета Simple Smile

# 670
Ако девойката е минала през Доктор Енчев и сестра й трябва да е минала, защото е същата в тяло. Всъщност не мисля, че е ходила там!

# 671
  • София
Гаджето на Наум е ходила точно при д-р Енчев. Самият доктор се беше похвалил на стената на Шопов, но той бързо му изтри коментара.

# 672
Гаджето на Наум е ходила точно при д-р Енчев. Самият доктор се беше похвалил на стената на Шопов, но той бързо му изтри коментара.

И какво си е правила?

# 673
Калинка, сложи си силикон в бюста.

# 674
Калинка, сложи си силикон в бюста.

Луди, млади хора!
Ама и сестра й го е направила тогава.,..

Общи условия

Активация на акаунт