Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 776
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Постъпката на Енчев беше много тъпа. На една снимка, където Шопов е вдигнал Тея беше написал: Леко, да не ги разместиш или нещо подобно.
Аз дори не бях забелязала, че си е сложила силикон преди той да пише, защото мисля, че го е направила умерено и дискретно. Не си е сложила някакви огромни бомби и не е навирала бюста си на всяка снимка, че да се похвали.
Като цяло ми изглежда възпитана и интелигентна, докато Шопов си е точно кифльо.
А защо се стигна до този кофти клип не знам.

# 676
Като се разгледат снимките ѝ преди и след се забелязва Animal Joy Cat Аз лично този коментар не съм го виждала.

# 677
Да, и аз така гледах стари снимки, неговия коментар ме подтикна да разгледам назад.
Но ако не го беше написал, хич нямаше да забележа, защото разликата не е фрапантна.
Коментарът явно е бил изтрит, но някъде в сторитата май я питаха и там потвърди.

# 678
  • Там,където се събуждам щастлива.
Този Енчев и той простак, явно!
Наум е ходил там на някакъв стаж, май, и затова иска да става пластичен хирург. Лично аз се разочаровах, когато го чух, защото ги намирам за благородни, когато специализират при изгаряния и т.н., но не съм изненадана, защото Наум обича скъпи неща и няма как да си осигури този стандарт с друга специалност в държавна болница.

# 679
Дано Наум е толкова добър лекар колкото не е актьор и да се хване повече да си практикува професията за да не стане пациентите му само да искат да си направят селфи с него и след това да искат друг лекуващ лекар.

Иначе колкото приятен глас е даден на баща му, на него толкова му е взето.

# 680
Като сте го подхванали Шопов и аз да се присъединя към вас и да кажа, колко не го харесвам. Той е един от  тримата, които искрено не желая да гледам.
Съжалявам, че той се падна да партнира на красивата Ирина Митева и тя не можа да разкрие потенциала си. Много скован, дървен. Има много млади и вероятно талантливи момчета, които са завършили актьорско майсторство и с това си изкарват прехраната. Чакат само някой да им се обади и ги покани в проект. Това най-много ме дразни. Взели го Шопов, да получава слава и пари от които той се възползва доста интензивно.

# 681
  • София
Наум Шопов /внук/ си е "актьор" по дефолт. Какво сте се огледали в момчето Simple Smile))

И на мен не ми е убедителен, ама му свикнах вече. Същото не може да се каже за Владо Пенев.

# 682
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ролята на Наум Шопов не е някоя супер централна и затова не се изисква много. За мен си е ок. Нито дразни, нито бурни адмирации. А, че умее да използва социалните медии си е плюс за него. Той поне го прави сам, а други си имат помощници. Wink

# 683
То и ролята му в болницата няма да е на директор, но пък от това колко добре ще си играе ролята там ще зависят здравето и живота на пациентите. Тук си затваряме очите, но там дали ще можем? А добър професионалист се става не само с учене, а и с много практикуване. Съмнявам се, че намира достатъчно време за всичко и засега за мен е видно, че отделя повече за визия и обществено присъствие. Дано се опомни навреме, ако наистина е решил да става добър лекар (не само като роля в сериал).

# 684
За Hаум четох някъде, че в края на годината ще започва стаж в Клиниката по изгарания в Пирогов.
Иначе, май пластичната или по-точно естетичната хирургия е мечтата на доста млади хора, учещи медицина. Поне тези около мен, всичките искат такава специализация  Crazy

# 685
# 686
  • София
Наум Шопов е най-слабия актьор в шоуто според мен. Христо Шопов е велик.

# 687
  • Разпиляна във въображението
От Христо Шопов се изисква да си носи фамилията си, която се изписва в надписите на сериала, и да изглежда добре като тръгне да се съблича.

# 688
  • София
От Христо Шопов се изисква да си носи фамилията си, която се изписва в надписите на сериала, и да изглежда добре като тръгне да се съблича.
Христо Шопов не си носи само фамилията, ама и е чудесен актьор. И е този сериал не играе.

# 689
Казал е, че докато сина му участва в сериала той няма да играе в него. Очевадно защо. Значи ще е по-добре Наум да излезе за да има шанс да видим и Христо Шопов. Сега като пуснат Фотев от ареста има шанс това лесно да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт