Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 761
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Разпиляна във въображението
Наум Шопов - сори Simple Smile

# 691
  • Кърджали
Е, нормално е Христо Шопов да не иска да участва, докато синът му играе в сериала. Заиграят ли заедно, неизбежно ще има сравнения. А, дори и само заради предимството в натрупания опит тези сравнения няма да са полза на Наум. Та, нормална позиция... Макар че и да напусне Наум, не вярвам Христо Шопов бърз да влезе. Може би след сезон-два.Но пък честно казано ми се иска да приключат вече със сериала, историите стават изсмукани от пръстите, и от там идат и адски глупавите неточности. По-добре да седнат и да измислят нов проект. Там вече ще се надявам, моля Христо Шопов да е сред участващите.
Мен лично Наум Шопов не ме дразни. Да, не блести с особено голям талант, но чак да казвам че не мога да го трая - не. 

# 692
Аз мисля, че неслучайно прокараха линията с женитбата в чужбина на Ина и Борис и така Наум ще излезе от сериала,след като ще почва специализация.

# 693
Ми Наум да си ходи дето ще, защо трябва да се разделим с Ирина заради него. Да гътнат Тасев и готово!

Снимка на  Ина и една на ухажора на Зорница и тя на заден фон, когото ще видим в утрешния епизод, явно няма да е епизодично присъствието му:

# 694
И аз не искам да си замине и Ина Imp

# 695
За Hаум четох някъде, че в края на годината ще започва стаж в Клиниката по изгарания в Пирогов.
Иначе, май пластичната или по-точно естетичната хирургия е мечтата на доста млади хора, учещи медицина. Поне тези около мен, всичките искат такава специализация  Crazy

Мда...защото всички в днешно време ламтят за пари. А къде остана предизвикателството да лекуваш и да излекуваш тежки случаи? Къде остана призванието да си лекар?

# 696
Анонса:
Цитат

Христо и Кая отново са в центъра на събитията в болница “Св. Кирил”. В епизода на най-успешният български медицински сериал  "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер по NOVA двамата сякаш се връщат в детските години и превръщат работното си място в поле на своята своеобразна шегаджийска война. След като Кая скрива топката на Христо, той започва да ѝ погажда номера, но и той не ѝ остава длъжен. Скоро обаче тяхната игра ще излезе от контрол и може да има неочаквани последици.

Номер прави и стар пациент на Огнянова, но неговите действия не са просто майтап, а  имат криминален оттенък. Какви ли са неговите намерения?

Проблеми с пациенти ще има и Борис, който приема няколко учителки от детска градина с натравяне. Младият лекар ще трябва да се превърне в детектив, за да разбере каква е причината за тяхното състояние, защото болните жени не искат са му сътрудничат. Какво ли ще открие?
https://nova.bg/accents/view/2018/10/16/229310/%D0%BB%D0%B5%D0%B … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

# 697
Звучи интересно и без драми Simple Smile

# 698
  • Ню Йорк
За Hаум четох някъде, че в края на годината ще започва стаж в Клиниката по изгарания в Пирогов.
Иначе, май пластичната или по-точно естетичната хирургия е мечтата на доста млади хора, учещи медицина. Поне тези около мен, всичките искат такава специализация  Crazy

Мда...защото всички в днешно време ламтят за пари. А къде остана предизвикателството да лекуваш и да излекуваш тежки случаи? Къде остана призванието да си лекар?

Ти пък, да не би да се надяваш да срещнеш хора търсещи морално удовлетворение?  newsm78 Няма в БГ такива вече.

Иначе Христо Шопов както какъв да го докарат в сериала? Трябва Владо Пенев да изгонят тогава, ама Марта няма да го допусне.

# 699
Само Христо шопов липсва в сериала. Аз пък не го харесвам, като дърво ми е - от "Вчера" та до днес една и съща физиономия, никакво развитие.

# 700
Ето го анонса за седмицата:
Цитат
Шоуменът и бодибилдър Киро Скалата ще бъде специален гост в новите епизоди на “Откраднат живот: Анатомия на гнева“. Скалата ще влезе в ролята на дългогодишен приятел на доцент Мазов, който ще се появи за услуга в болницата.  “Киро Скалата ще влезе в познатия за зрителите имидж, но ще предизвика много изненадващи ситуации. В желанието му да се отблагодари за помощта на доцент Мазов, дори ще усложни някои от отношенията в болницата – за сметка на това ще предизвика усмивки в зрителите“, споделят от екипа на хитовия медицински сериал.
Тайната на сестра Райкова ще бъде оповестена на целия екип в болницата, което ще доведе до нови сблъсъци между полюсните мнения по темата. Доктор Хинова ще потърси конкретни отговори от доктор Владов, който ще трябва да изясни чувствата си и възможността да се впусне в нова връзка. Огорчена от Тони Ковачев, Албена ще се впусне в авантюра с друг доктор от болницата. Ситуацията бързо ще бъде разкрита от другите лекари, а последствията от изневярата ще докоснат други хора от обкръжението им. Междувременно Кая и Христо ще се впуснат в необичайна надпревара, която ще бъде последвана от различни номера, превръщайки отделението в игрално поле.

Дали доктор Огнянова е бременна и ще принудят ли новите обстоятелства Кая да напусне болницата ще научите в новите епизоди на “Откраднат живот: Анатомия на гнева“ от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

# 701
  • София
Албена пък с кой ще изневери? И кой ще издаде Кая, едва ли ще е Банков.

# 702
Албена пък с кой ще изневери? И кой ще издаде Кая, едва ли ще е Банков.
Албена с Банков, а Кая ще е издаде Романова
Simple Smile Wink

# 703
  • София
А Романова как ще разбере? Албена и Банков гадост. Дано тази спи с някой друг.

# 704
Я Жекова/Ненева е чула за танците на Кая, цялата болница е разбрала, видяхме, че те клюките се разнасят като пожар Joy

Ми то изборът не е особено голям, ще видим кой ще е "печелившият" с Албена.

Общи условия

Активация на акаунт