Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 733
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
A сега, коя тайна? Че е танцьорка или, че е девствена?

# 706
  • София
Албена с Мазов Wink
А за коя тайна на Кая става въпрос, защото единствено Банков знае за танците, или поне предполага, защото беше доста пиян, когато я видя. Или че е девствена - там само Кирилова е наясно

# 707
  • София
A сега, коя тайна? Че е танцьорка или, че е девствена?
[/quote.           
Това го бях забравила.

# 708
Аз залагам на тайната за девствеността. Щом се говори за мнения по темата. С танците какви мнения да има. Трябвали и пари танцувала.

# 709
  • София
Залагам на Албена и Пенев. Сега като Владов си има тръпка, горкия Пенев няма да седи на сухо, я Simple Smile))

# 710
Бенито не знам с кой, ама нека да не е Пенев. Може с Банков, както друг предложи, той все още в разрушителния си период  Joy

# 711
  • София
Албена кога се скара с Тони, кога преспа с друг? Достойна дъщеря на баща си.

# 712
Явно на Тони и Албена не можаха да им измислят друго, за да могат да ги вместят в сценария и затова - изневяра. Изпитана рецепта, макар и доста изтъркана. Confused
Последствията от изневярата щели да докоснат други хора от обкръжението им - интересно с какво ще ги докосне, това са си  техни отношения все пак Thinking
За това коя тайна на Кая ще се разкрие - аз мисля, че ще са танците. То за другото какво има да се разделят на две мненията? Това е личния й живот и другите нямат отношение към него. А всеки може да я види случайно в бара да танцува и да се раздрънка - например Пенев отива да удари 1-2 след работа някоя вечер и я вижда и...сещате се Simple Smile

Майче, не, не, не с Банков! Освен ако съвсем не искат да го дозабият тоя образ Simple Smile

# 713
И според мен тайната са танците, защото те могат да й докарат уволнение. За уронване на престижа на професията или нещо от сорта.

Албена от какво е недоволна от Тони, не разбирам. Всичко прави за нея. Егати патката.

# 714
Предлагам анкета за новата тема - "С кого ще преспи Албена?". Любопитно ми е какво ще излезе накрая и какво мислят всички тук.

# 715
И аз залагам на танците, все пак какво толкова унизително да има в това, че е девствена. С танците може да почнат с тъпи подхвърляния към нея, че едва ли не е лека и подобни. Е тук очаквам Христо да се прояви, отново Grinning.

# 716
  • Разпиляна във въображението
Изневярата на Албена би докоснала обкръжението й, Марио и Зори, ако хване Банков, но не вярвам. Дано да е с Владов - да си лекуват раните. Иначе откъде идва цялата драма с Тони...?

# 717
Мириел, и аз това се чудя - откъде ще дойде? Те последния път, когато ги даваха си бяха в страхотни отношения. Явно ще скалъпят някой глупав скандал набързо и ще стане заигравката на Албена с някого.  Естествено и цялата болница ще научи, няма как да остане скрито, не и там.

# 718
  • София
За това си мисля, че Албена ще преспи с Мазов - засегантите са Марио и Зорница и Лора. Wink

# 719
  • София
И аз се чудя какво толкова е направил Тони, че тази патица да му изневери. Явно това ще е краят за тях.

Общи условия

Активация на акаунт