Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 756
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Много беше тъпо това Кая да реве, заради Банков и Чокова...

Не мисля, че Христо нарочно го направи. Целта му беше да предупреди Банков, в неговия случая той видя своята история и искаше да предотврати евентуалния завършек.

# 76
Анонса:
Цитат
Мъката в душата на Банков ще бъде неизлечима и в премиерния епизод на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Единственото, което му помага да се справи в трудната ситуация, е алкохолът. След поредния безпаметен запой, доцентът ще се озове в чужд апартамент. Чий ще бъде той?

Проблемите на Цонев с обществеността пък ще продължат след обвинение от пациент и интервю, което дава в ефира на NOVA. Освен неподчинението му, външният вид на директора също ще бъде изкритикуван от зам.-министъра. Ще реши ли Цонев да промени нещо в себе си?
https://nova.bg/accents/view/2018/10/11/228935/%D0%B1%D0%B0%D0%B … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

# 77
  • София
И аз не разбрах защо Кая рева заради Банков. Чула, че спал с някоя си и рев. Тя никаква не му е. Аз да питам Кая знае ли, че Христо има дете и е разведен? Току виж не го харесала, защото е спал с жена. newsm78

# 78
Актрисата, която играе Чокова е ужасна и нямам предвид външния ѝ вид, а начина на игра.
Много е неубедителна.
Само аз ли съм възмутена от решението на Лора да остави детето и да се върне на работа?
Никой не иска от нея да стои 5 години по майчинство, за да го отгледа грижливо до първи клас, но не виждам какъв ѝ е проблемът да отдели 1 година от живота си, за да отгледа единственото си дете, което чакаше и придоби с толкова мъки и проблеми. Не го разбирам !
Било ѝ скучно, била изморена, отегчена, ами майната ти !
Прав е Мазов да се ядосва, а и аз се ядосах.
Бебчетата в първата си година са толкова зависими, безпомощни и нуждаещи се от любов, не разбирам как сърце ѝ дава да го лиши от това, при положение, че не е притисната от обстоятелствата - безпаричие, немотия, безработица.

# 79
  • София
И аз не разбрах защо Кая рева заради Банков. Чула, че спал с някоя си и рев. Тя никаква не му е. Аз да питам Кая знае ли, че Христо има дете и е разведен? Току виж не го харесала, защото е спал с жена. newsm78
Не мога Joy Joy Joy
Кая изобщо не е наясно със себе си.
За момента не мисля, че има симпатии към Христо.
Към Банков, да. Ама дали като към мъж или вижда в него друго, тепърва ще се разбере.

Тази дето играе Чокова не е професионална актриса.

# 80
  • София
Кая хареса Банков, хареса го като човек. На нея и е втълпено, че мъжете искат единствено да се възползват от жените и тя видя това отношение у човека, за когото имаше добро мнение, уважаваше го и и стана тъжно. Не сматам, че е плакала за Банков, защото е влюбена в него.

Банков в чий ли апартамент ще се озове? Май, май в този на Христо Simple Smile

# 81
А някой разбра ли какъв й е точно проблемът на Кая с мъжете, че чак пък девица да остане? Какво мрънкаше пред Ася, изобшо не ми стана ясно. Толкова е неправдоподобно, още повече с разкрепостените танци в нощния бар. Но явно ще чакаме рицаря на белия кон в лицето на Карамазов-съвсем като в евтин булеварден роман Simple Smile

# 82
Да видим сега кой ще приюти Вики? 😀 Кая или Христо?

Министъра сигурно ще нарече Цонев дядо Коледа? 🎅🏻

Кая не е намерила път към мъже и те към нея.

# 83
А някой разбра ли какъв й е точно проблемът на Кая с мъжете, че чак пък девица да остане? Какво мрънкаше пред Ася, изобшо не ми стана ясно. Толкова е неправдоподобно, още повече с разкрепостените танци в нощния бар. Но явно ще чакаме рицаря на белия кон в лицето на Карамазов-съвсем като в евтин булеварден роман Simple Smile

Може да пуснем анкета - кой ще отнеме девствеността на Кая - Банков или Карагьозов ?

# 84
  • София
Промото, туко виж оправили прическата на Цонев Stuck Out Tongue Winking Eye
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/978753?autostart=true

# 85
Леко отвеян артистичен вид??
 Доста скромно определение 😁

# 86
Актрисата, която играе Чокова е ужасна и нямам предвид външния ѝ вид, а начина на игра.
Много е неубедителна.
Абсолютно съм съгласна, особено когато разговаряше със сестра Магда, сякаш декламираше пред класа. Пълно дърво е.
Вчера повечето сцени бяха като от театър, особено когато се бяха събрали да обсъдят изказването на професора - то патос, то разговори на висок тон, точно като театрална постановка.
Въпреки , че беше наситена с много събития  - вчерашната серия не ми хареса, нямах търпение да свърши, честно казано.
Хареса ми накрая сцената с Албена, когато получи силна бащинска подкрепа.

# 87
  • София
Дамата дето играе Чокова не е актриса.

# 88
Дамата дето играе Чокова не е актриса.

Наясно съм, че не е Simple Smile

# 89
Нали и Наумчо не е , но след като се напъват да ни влизат в домовете през телевизора като актьори , ще ги  оплюваме като такива .

Общи условия

Активация на акаунт