Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 980
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Живота на Христо в момента е точно по темата "откраднат живот".

# 316
Аз предлагам да забравим снощния епизод, все едно е било национален празник и не са давали Откраднат живот и да продължим нататък Grinning
И сценаристите са хора, имат своите слаби моменти, все пак Grinning

# 317
Нямам нищо против един чисто лекарски сериал. Това обаче няма общо с лекарски сериал.
Речта на Кристиян Таков е много хубава, но нямаше никаква връзка с историите.

# 318
  • Разпиляна във въображението
На всички им е откраднат живота по един или друг начин. Заглавието на сериала е най-малкият проблем. Финалът трябваше да е миналия сезон.

Карамазов за пореден път е писал в Инстаграма, че скоро ще пуснат Дяволското гърло. Дано.

# 319
  • София
На мен като цяло сериала ми харесва и им прощавам един смотан епизод, много важно сега Joy
За довечера промото е обещаващо, да видим какво ще е.

# 320
На мен като цяло сериала ми харесва и им прощавам един смотан епизод, много важно сега Joy
За довечера промото е обещаващо, да видим какво ще е.
И на мен така. Освен това в четвърти сезон ли имаше един епизод изцяло посветен на второстепенните герои - Ненева, Йосиф и т.н. И той ми беше скучен до смърт, пък минал-заминал, помним хубавите епизоди.
Това, което за момента ми липсва и ми се иска да видя, е някой много емоционално наситен епизод. И монолозите ми липсват, до момента единствено един монолог на Христо ме впечатли.

# 321
Аз не харесвам промото Simple Smile Надявам се Зорница да сложи Банков на мястото и взаимно да приключат въпроса. При всички случаи Вики ще бъде вързан в триъгълник и с един скенер. Друга история няма да му дадат.

# 322
За мен сезона е изключително слаб , а последните 2 епизода и аз ще приема че не са ги давали хахах гледам 2 дни едно и също ???
Моля сценаристите малко по сериозно.
И след работа да въртиш огън на покрив на болница...................хахаха

# 323
На мен огньовете на Кая много ми харесват. Честно казано изобщо не ме вълнува дали е адекватно или не да върти огньове на покрива, просто изпитвам истинско естестическо удоволствие от това да я гледам как го прави, а вчера сцената с Банков беше много яка и единственото нещо, което я развали, беше мисълта, че тя все пак е девствена и някак си не ѝ отива да е прелъстителка Grinning

# 324
  • София
Речта на Цонев я пропуснах, точно като Христо. Излишна серия.
Омръзна ми вече с това набутване на Зорница в Банков. И несигурния Марио. То бива творческо безсилие, ама мине не мине време и пак се връщаме в началото.

# 325
  • София
Тази линия Банков и Огнянова, а дано я приключат веднъж за винаги.
И не знам, кой кого ще слага на мястото му, щото и Огнянова не е чиста като сълза, какво го попипва само.
А на Банков в момента му е слаб ангела, не подбира Joy

# 326
Ама добре де, дайте да видим какво ще стане пък тогава да раздаваме присъди Grinning
Аз в промото несигурен Марио не виждам, но виждам човек, който дава доста адекватен съвет на Зорница - да започнат да общуват нормално с Банков. Моето подозрение е, че са се сръфали и това го е провокирало. И според мен Зорница ще поиска да се видят с Банков и да се разберат веднъж завинаги да кротуват и да не се провокират един друг.
Шаци, според мен довечера ще е финалът на тази линия и можем да почнем начисто. Grinning
Честно ви казвам, един бъбрек давам да гледам как оперират, който ще, каквото ще, ако ще Йосиф да вкарат в операционната Joy

# 327
Кой, какво, как - все тая. В случая в промото тя си тръгва, а той я хваща да я спре. Така че Зорница да вземе да заяви, че е приключила с него. Надявам се. Не искам Марио отново да го набутват в несигурност. Веднъж да има сериозна връзка с жена и да се окаже, че той не е единствен за нея.

# 328
Честно ви казвам, един бъбрек давам да гледам как оперират, който ще, каквото ще, ако ще Йосиф да вкарат в операционната Joy

Зорница Огнянова харесва това

Joy

# 329
  • София
Кой, какво, как - все тая. В случая в промото тя си тръгва, а той я хваща да я спре. Така че Зорница да вземе да заяви, че е приключила с него. Надявам се. Не искам Марио отново да го набутват в несигурност. Веднъж да има сериозна връзка с жена и да се окаже, че той не е единствен за нея.

Преди това тя май го гали по лицето. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт