Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 967
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Вторачвате се в някакви детайли. Зорница му казва нещо, което ясно показва, че тя е приключила с него и (Дяволо го беше описал много хубаво по-напред) че е добре той да си помисли дали иска да се държи с нея човешки, за да знае, че може да има приятел в нейно лице или ще предпочете да събори всички мостове. Погалила го - ми проявила е добрина, ако щете съчувствие, Банков в момента е толкова окаян, че направо не знам как на нормален човек няма да му трепне сърцето при вида му, а за нея той си остава някой, който е бил важна част от живота ѝ.
Факт е, че ни показаха, че в главата на Зорница изобщо не е Банков, а съвсем други неща я вълнуват. Неестествено ми се вижда да бъде груба и лоша с него, само защото иначе няма да я разберем. 
Просто това е онази финална стъпка, за която ви говорих в началото на седмицата - един кратък разговор между двамата и затваряме тази глава.

# 331
Ама добре де, дайте да видим какво ще стане пък тогава да раздаваме присъди Grinning
Аз в промото несигурен Марио не виждам, но виждам човек, който дава доста адекватен съвет на Зорница - да започнат да общуват нормално с Банков. Моето подозрение е, че са се сръфали и това го е провокирало. И според мен Зорница ще поиска да се видят с Банков и да се разберат веднъж завинаги да кротуват и да не се провокират един друг.
Шаци, според мен довечера ще е финалът на тази линия и можем да почнем начисто. Grinning
Честно ви казвам, един бъбрек давам да гледам как оперират, който ще, каквото ще, ако ще Йосиф да вкарат в операционната Joy
Моски, не съм много съгласна за Марио, че само й дава адекватен съвет. Това "Когато започнете да се държите нормално като колеги, тогава ще съм сигурен, че всичко е преживяно" не ми звучи като да му липсва несигурност Grinning А и той си каза в подпокривното, че ревнува и ще му трябва време да свикне. Изглежда му трябват и още по-явни знаци, и от двамата. Simple Smile

# 332
Точно това щях да кажа.

Зорница не си ли взе поука от случая с Тони, не знам.
Колко пъти и колко човека трябва да й обяснят, че не може да има приятелство там, където е имало силни чувства.

А Марио от километри се вижда, че е несигурен и това хич не е безпочвено.

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 11:47 от Ванилия 🌸

# 333
  • София
И Ина и обясни на Огнянова, ама няма кой да чуе.
Единствените отношения, които могат да имат са колегиални и толкова.
Това не е като при Калин, Сашко и Бибето.

# 334
Ама добре де, тя сега какво прави? Аз не съм я видяла даже да говори с него. А, последно той седеше и я гледаше, докато тя работеше на компютъра. За какви извън колегиалните отношения говорите?

# 335
Зорница никъде не е показала, че иска приятелски отношения с Банков. Каквито и да е било отношения всъщност.

А с Тони имаше силни чувства (от негова страна), а сега имат чудесно приятелство.

# 336
Анонса:
Цитат
Виктор Банков отново ще разбуни духовете в "Откраднат живот: Анатомия на гнева". В премиерния епизод на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA доцентът отново става причина за противоречия между Марио и Зорница. Ковачев не вярва, че приятелката му е преодоляла връзката си с Банков и смята, че тя все още таи чувства към него. Огнянова е на път да потвърди неговоте подозрения с поведението си. Какво ще направи тя? 

Историята между Банков и Огнянова, както и слуховете циркулиращи в болница “Св. Кирил” предизвикват необяснимото раздразнение и ревност на Кая. Дали тя не е влюбена във Виктор и как ще реагира Христо на нейното поведение?

Облаците се сгъстяват и в отношенията между Мазов и Хинова. Каква ще е причината за поредната конфронтация между тях?
https://nova.bg/accents/view/2018/10/12/229020/%D0%BB%D1%8E%D0%B … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

# 337
Всъщност аз не виждам от стана и на двамата да има някакъв опит за отношения извън колегиалните. Това от промото е част от сцена и все още е неясно какво точно ще се случи и как ще се изяснят.
Просто Марио ме изненадва, но като цяло нищо драматично не виждам да се е случило между тримата засега. Simple Smile

# 338
  • София
Поведението на Марио изненадва, точно защото не виждаме какво се случва Simple Smile
Мисля, преди да окачим въжето на врата на някой от героите да изгледаме епизода. Обикновено това, което показват в промото е подвеждащо.

# 339
Зорница никъде не е показала, че иска приятелски отношения с Банков. Каквито и да е било отношения всъщност.

А с Тони имаше силни чувства (от негова страна), а сега имат чудесно приятелство.

За мен хващането на ръка при операцията на Ева и разговора й с Ина бяха точно това.
В промото пак казва нещо такова, но ще видим какво ще излезе в действителност.

С Тони не смятам, че имало силни чувства. За мен негово си беше хлапашко увлечение, плюс това, че беше едностранно.
Когато чувствата са взаимни и любовта е неизживяна, нещата са различни.
Това е моето разбиране, всеки вижда нещата по различен начин.

Освен поведението на Марио, имаме и репликата на Кая, така че явно не вдига шум за нищо.

# 340
От краткота промо не се наемам да правя заключения и анализи, нито ми се правят догатки, защото  е излишно. Тук някои си играят на догадки и предположения, които в крайна сметка се оказват неверни.

Иска ми се сагата Зори – Вики да приключи. Може би  З. категорично трябва да заяви на В. за решението си, което за мен е ясно отдавна. Съсипват образа на Банков с всичко измислено му до сега, но и сякаш е невменяем и не може да разбере елементарни неща и отношения между хората. З. е внимателна и фина и но е  ясно, че трябва да е категорична с него.

Не ми се вярвя у Марио от нищо отново да се е върнало недоверието към нея. Явно нещо го е провокирало и това е причина за реакцията му.

Кая е влюбена в Банков. За нея Христо е един от болницата, което е жалко. Хайде по-скоро да прогледне и го "види".

# 341
Да живеят триъгълниците, любимата и единствена геометрична фигура на сценаристите. Sleeping

# 342
С Тони не видях хлапашко увлечение, Това, че ви се е искало да е така, е друг въпрос.
Освен това между Банков и Зорница също беше едностранно. Той не я обичаше. Взаимни чувства там не видях. Страст и привличане - да, любов - не

# 343
Като казах Марио, имах предвид от началото на сезона досега. Не мисля, че е имало чак такъв повод за притеснение и ревност, породен от поведението на Зорница, освен ако от нея не се очаква да бъде като робот и да не проявява най-нормални човешки емоции. Но хората сме различни Simple Smile А ревността е силно чувство, и разрушително. И наистина е отрова Grinning

# 344
  • София
Никак не беше едностранно защото Банков наруши собствените си принципи само и само да бъде с Огнянова.
Но всичко свърши.
От това, което виждам до момента той отдавна го е преодолял, за нея ще видим тепърва.
А плюс това на Огнянова  трябва да и е много по лесно, тя има Марио, човек, който я обича.

Общи условия

Активация на акаунт