Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 962
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
С Тони не видях хлапашко увлечение, Това, че ви се е искало да е така, е друг въпрос.
Освен това между Банков и Зорница също беше едностранно. Той не я обичаше. Взаимни чувства там не видях. Страст и привличане - да, любов - не

Аз пък не видях едностранни чувства при Банков и Зорница. И при Тони любов не видях.
Това, че ви се е искало да е така, е друг въпрос.

Изразила съм своето виждане за нещата, излишно е да се опитваш да ме убеждаваш в обратното, всеки има различна гледна точна и това е.

# 346
Все си мисля, че този разговор между тях ще го отрезви малко, в буквален и преносен смисъл Grinning и ще се вземе в ръце.

Ама Магда как пазеше честа на Банков, да не би някоя да се възползва от него Joy

# 347
Шаци, съгласна съм с теб, само с една мъничка разлика Simple Smile
По-склонна съм да смятам, че Банков осъзнава, че не е преодолял съвсем напълно чувството към Зорница. За нея ти си го казала - тя има Марио. Довечера ще разберем, надявам се. Simple Smile

Майче, да, и колко целувки отнесе от него Simple Smile

# 348
Аз също вярвам, че той я обичаше. Просто беше твърде опустошен, за да може да й даде тази любов.

# 349
За мен нито единия не е преодолял другия. Не е възможно просто. Всичко се случи прекалено скоро.
Човек не е робот, че да си изключва чувствата от днес за утре.

Именно затова съм на мнение, че трябва да спазват дистанция и място за приятелство и съчувствие няма.

# 350
  • София
Ух, Добре де, аз пък не мога да разбера едно. Значи все още ще обичам един човек, няма да съм преодоляла любовта по него, но поради незнайно какво причини ще реша да остана с другия, който всъщност не обичам съвсем.
Айде ми обяснете какво може да накара разумен човек да постъпи по такъв идиотски начин, да обрече живота си. Особено, ако вижда, че и този непроедоляният също не е забравил и има чувства.
Съжалявам, но за мен подобно поведение е напълно неадекватно. Може пък аз да не го разбирам, знам ли.

# 351
  • Разпиляна във въображението
Банков каза, че я е обичал, значи трябва да му повярваме. Това, че аз лично не успях да видя при тях нещо подобно на истинска връзка си е мой проблем.

От това, което виждам до момента той отдавна го е преодолял, за нея ще видим тепърва.

От видяното в първи епизод е видно, че той не я е преодолял, не и напълно, защото в нощта преди да докарат Ева в България, Банков отново беше пиян и звънеше на Зорница. Тя пък не му вдигаше и вече имаше хубава връзка с Марио, пресъздадена много добре, плюс пръстен на ръката. Зорница се лашна, но може би и Банков също, но тогава жена му умираше, може да го е душила и вината, и се държеше уж настрана. Сега ще видим нещата и при него как са в действителност. Като нищо може да й каже, че все още мисли за нея, въпреки съпругата му.

# 352
  • София

Банков съпруга вече няма, той е свободен електрон. Така, че няма "въпреки".

# 353
  • Пловдив
Снощната серия не ми хареса, защото една трета от нея беше повторение на вече давани сцени.
Владо Пенев играе много дразнещо и прекалено, а Ирина Митева - изкуствено.

# 354
Ух, Добре де, аз пък не мога да разбера едно. Значи все още ще обичам един човек, няма да съм преодоляла любовта по него, но поради незнайно какво причини ще реша да остана с другия, който всъщност не обичам съвсем.
Айде ми обяснете какво може да накара разумен човек да постъпи по такъв идиотски начин, да обрече живота си. Особено, ако вижда, че и този непроедоляният също не е забравил и има чувства.
Съжалявам, но за мен подобно поведение е напълно неадекватно. Може пък аз да не го разбирам, знам ли.

За мен това, че не си преодоляла и изживяла любовта си с единия, не пречи да обикнеш друг човек.
Нима всеки след драматична връзка остава сам до живот и няма друг след нещастната любов?
Сега вече, ако не обичаш съвсем втория е друг въпрос.

# 355
  • Разпиляна във въображението
Когато съпругата му беше все още жива, той й заявяваше, че я обича и беше щастлив, че може да имат още едно дете. Така че да - въпреки съпругата му към онзи момент - той хич не я е преодолял.

# 356
Роси, според мен две еднакви любови няма.Може да имаш връзка с подходящ човек за брак, сигурност,деца и в сърцето ти да са останали следи от една изпепеляваща,страстна,всепоглъщаща любов,която обстоятелствата да са прекъснали.Няма как да се забрави това толкова лесно,още повече ,че си остана неизживяно.Друго е когато е приключило с разочарование или връзката е била изчерпана.

# 357
Че тя връзката между Банков и Огнянова приключи с доста голямо разочарование. Не си ли спомняте как изглеждаше тя в началото на пети сезон - напълно съсипана. Когато си напълно съсипан, след това си стъпиш на краката, влюбиш се и си щастлив, какво ще те накара да искаш да се върнеш при първия?
Да не говорим, че айде, можем да приемем, че Марио се съмнява поради собствени страхове и т.н.
Но ние знаем как стоят нещата - тя още в самото начало му каза, че е влюбена в него, обича го и той е всичко за нея. После при езерото му го доказа по безусловен начин. Сега пърха щастливо, че може би е бременна от него. Наистина не виждам какво може да ни накара да си мислим, че Зорница тайно си мечтае да се обичат пак с Банков.

# 358
  • София
Няма да се разберем, всеки си държи на неговото и това е. Нормално, различни хора сме, различно виждаме.
И като се добави и личната симпатия на всеки от нас към определен актьор и съответно героят му, съвсем става мазило Simple Smile
Е поне има,  някакво що годе единомислие. Почти всички не искаме Банков и Огнянова повече заедно.

# 359
Шаци, честно да си призная, аз изгубих нишката за какво точно спорим Joy

Общи условия

Активация на акаунт