Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 937
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Според мен просто се възползват от уменията на актрисата и запълват екранно време.
Никакви послания не виждам.

# 406
  • Пловдив
За атракция, друг смисъл няма.
и явно така разпуска...на покрива  Mr. Green

# 407
Няма послание. Показват ни живота им и начините, по които разпускат - пият, пушат, свирят, ядат сладко, мятат огньове. И директорът плаче Grinning

# 408
Тази Кая става доста дразнеща . Санитарят употреби странен израз - нещо като защо си кисела на Огнянова .Звучи ми особено  , но ако  сестрата  се е отваряла на Зорница за Банков , ще е смехотворно да се държи като тийн .

# 409
  • София
На Кая и е позволено донякъде да се държи като тийн, но на жени видяли и разбрали много от нещата в живота, не им отива.

# 410
Kая нямаше време да се обърне заради болната си майка, учене за изпити и втората работа, но сега стои вечер в болницата и върти огньове на покрива. Излишно е, няма никаква връзка със сюжета и създава усещане точно за запълване на екранно време. Четох интервю с актрисата, тя е предложила на екипа да се възползват от уменията й и на тях им допаднала идеята.

# 411
  • Берлин
Няма послание. Показват ни живота им и начините, по които разпускат - пият, пушат, свирят, ядат сладко, мятат огньове. И директорът плаче Grinning
И Жекова спасява всички от лудостите им на финала

# 412
Е много нежна и  непокварена  душа носи сестрата - върти гюбеци по нощните клубове , възползва се от санитарчето , а преглъща по чичката .
Втората част  вероятно се отнасяше за Зорница , но там не сме на едно мнение . Според мен когато връзките са едностранни и без уважение към даващата страна , не се броят .

# 413
  • Ню Йорк
За мен Зорница с разума си обича Марио, но сърцето я влече към Банкав, заради страстта, не довършенто, не доизказаното, заради въпросите които останаха да висят ..... По добре е да не общуват, само приятелство не знам как ще стане.
Не ми се задълбава колко слаба актриса е Диана Димитров и как гледа като бито куче и Марио и Банков и Йосиф. Те всички жени в сериала са с едни кахърни, влажни погледи. Как няма един жив, енергичен нормален женски образ.   

Абе с тези огнени топки дето ги мята Кая, какво иска да ни внушат сценаристите? Какво носи това за образа на Кая, на сюжета?

Щях да пиша горе-долу същото мнение Wink

# 414
Честно да си призная на мен ми се струва доста смехотворно Кая да си позволява да държи сметка на Огнянова или да й се киселяви, защото не виждам от позицията на каква го прави.

А за нощния бар - да не го застига никого да е сам като куче, без пари и с болна майка.

# 415
Кая и тя с кучешкия поглед и изведнъж подмята реплики и показва характер пред лекари. Не съм виждала сестра да си позволи да се зъби на лекар, иначе бързо нарита Карамазов да спазва йерархията.

Лора да се взима с Владов и да се свършва това измъчение... Истински му съчувствам на Мазов да има такъв мрънкалник за жена. Продукцията може ли да направи нещо да ги съживи тези умиращи лебеди.
Верно само една Магда остана с живец в тая болница.

# 416
Кая, която държеше на йерархията...

# 417
Честно да си призная на мен ми се струва доста смехотворно Кая да си позволява да държи сметка на Огнянова или да й се киселяви, защото не виждам от позицията на каква го прави.
Mного е смешно, че се дразни как в цялата болница знаели, че в миналото Огнянова имала връзка с Банков  Laughing

# 418
  • София
Кая, която държеше на йерархията...
Е няма как, ще я преследва тази  реплика.
Не трябваше да и я слагат в устата, но факт...

Дори и да е извън болнична среда разправията, на Кая не и е работа да се вре там.

# 419
Тя Кая да се радва, че Пенев или Жекова не чуха нейната тайна Joy Отдавна нямаше да е тайна Joy

Общи условия

Активация на акаунт