Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 982
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Това с йерархията адски ме дразни, защото каквото и да става, Кая вече е заклеймена.

Също така ме ядосва че похабяват и Неда и Христо. Такава любов можеха да ни покажат, че да ни завъртят главите. А то - някакъв умрял проекто любовен триъгълник.

# 421

И аз очаквах наистина нещо хубаво между Кая и Христо.
Накрая само да не си легне с дядо си. Thinking

# 422
Много...странно й правят образа на Кая  - постоянно си противоречи

# 423
  • Ню Йорк
Много...странно й правят образа на Кая  - постоянно си противоречи

И всъщност ще намаже обратната сестричка Wink

Кух сценарий та дрънка ooooh!

# 424
Напълно й съчувствам на Кая за положението, в което се намира - болна майка с нужда от постоянни грижи, амбиции да учи и т.н. Обаче не ми е симпатична. Някак непоследователна е, но то в този сезон кое ли си е на мястото и е както трябва? И всички, които очакваха да видят някаква интригуваща любовна история с Христо май ще получат една измъчена, като насила родена любов, ако изобщо я видим Simple Smile
Сякаш Христо и Кая са единствените нови попълнения през сезоните, чиито истории някак не успяват от самото начало да грабнат зрителите. Може пък да ни изненадат и по-нататък да видим нещо УАУ, ама като гледам едва ли Simple Smile

# 425
Точно така, Перла, нещо не успявам да й съчувствам на Кая, въпреки трудностите в живота, които има. Не ме печели образът й, не ми е симпатична, не ме грабва историята й. Твърде объркан образ, в който нещо не изпитвам желание да се задълбочавам.

# 426

Явно Зорница трябва да пипне  санитаря , за да видим изобщо любовна история  /въпреки ,че според някои актрисата за нищо не ставала /.

# 427
  • София

Явно Зорница трябва да пипне  санитаря , за да видим изобщо любовна история  /въпреки ,че според някои актрисата за нищо не ставала /.
Ще ви се, ама няма как да стане. Все пак Карагьозов има вкус. Избра си Кая. Красиво момиче. Пък дали ще му се получи, сценаристка работа.

# 428
Абе дайте го на Чокова бе, тя ще е до него да преодолеят трудностите заедно Animal Joy Cat

# 429
Мен ме е много яд за Кая и Христо, усещам, че ще ги похабят с излишни глупости.
Очаквах бурна и пламенна любов, а то нищо не излезе.

# 430

Ами то имаше разни подигравки, че и през него ще мине Joy
Христо е твърде невзрачен за нея

# 431
Абе дайте го на Чокова бе, тя ще е до него да преодолеят трудностите заедно Animal Joy Cat
Той Хриси ли ще е или може би Ице Joy

# 432
Той Хриси ли ще е или може би Ице Joy

Ицко!

# 433
Можеха, но предпочитат да ни показват хленчещия Цонев, пияния Банков, мрънкащата Лора. И безкрайни ретроспекции.Не знам защо си мислят от екипа, че тези неща са интересни.Ако правят повече епизоди като този от вторник - хумористични, свежи и леки биха си вдигнали рейтинга(лично мнение)

ПС - Моля се тази вечер да ни се размине Дядо Мраз.

# 434
Кая и тя с кучешкия поглед
Не е ли възможно да си спестяваме обидните реплики? Това са хора, които си вършат работата, вършат я със старание, любов и с много усилия. Ние седим отстрани и наистина не знам с какво право раздаваме подобни присъди - кучешки поглед, дървета, некадърници. Ако тя застане срещу вас, дали ще й кажете, че има кучешки поглед?
Извинявам се за офтопика, но това е нещо, което постоянно се опитвам да преглъщам и да подминавам в темата, и не мога. Елементарното възпитание и уважение към труда на хората изисква да не ги обиждаме поне.

Общи условия

Активация на акаунт