Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 903
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • Кърджали
Кая и тя с кучешкия поглед
Не е ли възможно да си спестяваме обидните реплики? Това са хора, които си вършат работата, вършат я със старание, любов и с много усилия. Ние седим отстрани и наистина не знам с какво право раздаваме подобни присъди - кучешки поглед, дървета, некадърници. Ако тя застане срещу вас, дали ще й кажете, че има кучешки поглед?
Извинявам се за офтопика, но това е нещо, което постоянно се опитвам да преглъщам и да подминавам в темата, и не мога. Елементарното възпитание и уважение към труда на хората изисква да не ги обиждаме поне.

Абсолютно съм съгласна с мнението на Mosquita . Става ми адски неприятно като чета такива епитети за актьорите. Хубаво, даден герой може да не ти е симпатичен, но нито заслужава епитети, които съм чела тук, нито актьорите заслужават определенията, които получават... Дълго време не  пишех в темата поради  тази причина, не че съм липсвала на някого... Но е адски неприятно такова отношение.

# 436
  • София
Съгласна съм, но забележка се прави на определени потребители.
Къде бяхте като се нарече Банков Пианков?
Питам аз и отговор няма да получа ми се струва.

# 437
Банков е измислен герой .
Според мен е кофти , когато се обиждат артистите .

# 438
  • София
А Кая какво е.
Я малко четете какво се пише.

# 439
Шаци, в интерес на истината това някъде съм го пропуснала и не съм го прочела. Всичките грозни епитети за Диана ги пропускам, тъй като я харесвам и естествено, ще бъда обвинена, че съм пристрастна и затова роптая. Но наистина ми е адски неприятно да чета за когото и да било, даже и за героя на Никола Мутафов - Пенев. Едно е да споделим, че не харесваме нечия игра или нечий персонаж. Но директните обиди категорично не мога да ги приема.

Вижте, не искам да се караме, нито да си вадим кирливите ризи кой кога какво и защо е казал. Големи хора сме и всеки има глава на раменете си. Просто обръщам внимание, че е невъзпитано спрямо актьорите. Героите си ги ковете както си искате. Но като кажеш, че Кая вади кучешки поглед, то е ясно, че по тоя начин се обижда актрисата.

Както и да е, беше кратко лирическо отклонение.

# 440
  • София
Някой спомена, че хич не отива на една девствена и неуверена девойка така да си играе и директно да си прелъстява Банков на покрива (визирам Кая). Сега гледах отново сцената, че снощи точно тогава ми звънна телефона и да, ами то тя направо си го бройкаше, само дето не каза: ''Ела, Вълчо, изяж ме''
Не знам някак си стои доста неуместно и извън изграденият и до тук образ.

# 441
Ох, стига де, един ден не можем да изкараме, без да се сдърпаме за нещо Confused
Вижда се, че повечето от нас полагат усилия да има мир в темата, но винаги се намира някой да запали искрата.

# 442
Кая и тя с кучешкия поглед
Не е ли възможно да си спестяваме обидните реплики? Това са хора, които си вършат работата, вършат я със старание, любов и с много усилия. Ние седим отстрани и наистина не знам с какво право раздаваме подобни присъди - кучешки поглед, дървета, некадърници. Ако тя застане срещу вас, дали ще й кажете, че има кучешки поглед?
Извинявам се за офтопика, но това е нещо, което постоянно се опитвам да преглъщам и да подминавам в темата, и не мога. Елементарното възпитание и уважение към труда на хората изисква да не ги обиждаме поне.

Абсолютно съм съгласна с мнението на Mosquita . Става ми адски неприятно като чета такива епитети за актьорите. Хубаво, даден герой може да не ти е симпатичен, но нито заслужава епитети, които съм чела тук, нито актьорите заслужават определенията, които получават... .
образа си е образ и очите на актрисата са красиви, но погледа, играта е все една и съща. Седим и гадаем какво е почувствала, после някой в следващия епизод трябва да ни обясни, защото излъчването и рекацията в различни ситуации е една и съща.  Слаби актриси и слаби женски образи - всичките гледат като бити кошути. Според мен това не вина на сценаря, а актрисите толкова могат. Ако режисьора ги кара да играят така им се извинявам.

# 443
Колко пъти тук някои определени актьори /не образи/ са наричани иронично величия и светила?
Тогава защо не се включвате да направите забележка?

# 444
Ванилия, точно днес и точно в този момент ми дойде в повече и реших да призова мирно и тихо, ако е възможно да не ги обиждаме. Като моля да не ги обиждаме, моля всеки един актьор да не бъде обиждан, независимо от това кога, колко и какво играе. Това, че досега не сме го направили, означава ли, че трябва да продължим да го правим или да го подминаваме?
Както и да е, извиних се за офтопика, можем да продължим да коментираме дърветата, битите кошути и светилата.

Някой спомена, че хич не отива на една девствена и неуверена девойка така да си играе и директно да си прелъстява Банков на покрива (визирам Кая). Сега гледах отново сцената, че снощи точно тогава ми звънна телефона и да, ами то тя направо си го бройкаше, само дето не каза: ''Ела, Вълчо, изяж ме''
Не знам някак си стои доста неуместно и извън изграденият и до тук образ.

Да, Дяволо, аз го писах. Самата сцена като сцена беше много секси, много ми хареса и като изпълнение, и като послание и играта с огъня буквално и преносно. Обаче точно както си го написал - неуместно е спрямо това, което ни рисуват за Кая в момента.

# 445
Ванилия, други актьори са били наричани грозници и некадърни....амами тогава не се обаждате

# 446
  • Кърджали
Ванилия, аз много съм се дразнила и на определенията,които навремето се изписаха по адрес на Банков, съответно и за Вергов.- Може би и защото продължавам да харесвам героя, въпреки всичките дивотии. Но след като няколко пъти прочетох как е наричан гущер, величие /все едно той е виновен за всичко в целия свят/ просто бях спряла да пиша в темите. Сега с този сезон се върнах, но виждам че атмосферата е още по- обтегната .... и май ще мина на етап само да си гледам филма...
Големи хора сме уж, има начин и цивилизовано да се пише.

# 447
Шаци, Банков е пиян средно през 80-90% от времето. Не можах да се стърпя, Пиянков ми звучи много подхадящо за него. Обидила ли съм Вергов?

# 448
  • София
Чак днес успях да изгледам всичко, та се записвам с голямо закъснение. Интересен ми беше епизодът, разкриващ историята на Христо. Вчера с тези повторения не ми допадна.
Изгледах и клипът на Любо Киров, в който уастват Шопов и гаджето му, че тя се справя 100 пъти по-добре от него. Grinning

# 449
  • София
Пиша в темата от както е почнал сериала. Такова чудо като след последният сезон няма. Някой хора се припознаха в любовни истории и от там тръгна всичко.
Ама то не става само на кино, трябва и да си го направиш в собствения си живот.
Толкова с отклонението.
После постфактум влезе Вергов в сериала, мой любим актьор. Естествено, че ще му симпатизирам, но съм видяла  и грешките на героят му. Не съм му спестила нищо.
Сега е наред Карамазов, до тук почти нищо не се използва от потенциала му. Да се надяваме, че ще се поправят.

Общи условия

Активация на акаунт