Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 924
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Ванилия, други актьори са били наричани грозници и некадърни....амами тогава не се обаждате

Обаждам се винаги, когато имам възможност и сметна за необходимо.

Прави ми впечатление, че когато едни актьори са обиждани, се мълчи, защото епитетите идват от тяхната групичка.
Когато се засегне някой от техните любимци, веднага се надава вой до небето. 

# 451
  • София
Да, Дяволо, аз го писах. Самата сцена като сцена беше много секси, много ми хареса и като изпълнение, и като послание и играта с огъня буквално и преносно. Обаче точно както си го написал - неуместно е спрямо това, което ни рисуват за Кая в момента.

Да, +1
Иначе наистина сцената е много ефектна и приятна за гледане и заради това благородно ще извърна поглед, че изобщо подобна сцена в която някоя сестра (или докторка, все тая) да прави такива неща на покрива на болницата е 1 на 100 000 сигурно. Simple Smile

Момичета, не се карайте, уф.
И аз така се нервирам, че масово се обижда и то жестоко Владимир Пенев, че даже и за некадърник бе изкаран (?!) ама ги подминавам великодушно подобни нападки, защото съм над нещата.  Twisted Evil

# 452
Шаци, Банков е пиян средно през 80-90% от времето. Не можах да се стърпя, Пиянков ми звучи много подхадящо за него. Обидила ли съм Вергов?
Вергов е във всяка втора реклама, то банки, то хапчата за спане...на където се обърна ми се привижда Банков.

# 453
  • София
Аз смятам, че дължим поне едно уважение на тези хора, които са там на екран и полагат къртовски труд, за да радват публиката. Всички разбирачи могат да отидат да се пробват вместо тях, да видим и те как играят. Аз основно чета форумите, не пиша, защото има агресивни потребители, които не приемат чуждо мнение. По тази причина предпочитам да не навлизам в конфликти. Факт е, че по адрес на любимия ми актьор - Юлиан Вергов, съм прочела най-много обидни квалификации, предполагам насочени основно към героя му, но рефлектиращи и върху актьора. И не само за него де. Пожелавам добри идеи и яка психика на сценаристите и на целия екип, за да могат да угодят на всички! Simple Smile   

# 454
Сега е наред Карамазов, до тук почти нищо не се използва от потенциала му. Да се надяваме, че ще се поправят.
дано, Карамазов може много.

От друга страна писането в такива теми е динствената обратна връзка на продукцията със зрителя. Иначе ще си мислят, че сме слепи, глухи и много доволни от продукта, който продават. Нали това е продукт, за който  Милошев и компанияса много добре заплатени. Ние сме консулаторите  правим ревю на продукта и толкова. А някои от съставките му не са много качествени.  Не е обидно, просто им помагаме да се поправят и да стават по-добри.

# 455
  • София
Можем ли да спрем да си мерим обидите по любимите герои!?
Каза се нещо, изкоментира се, уж се разбрахме, да ама не, продължаваме да обясняваме кой колко бил обиждан. И какво целим да докажем с подобни коментари, наистина не разбирам. И вместо да се забавляваме единственото, което постигаме е да се дърляме и атмосферата в темата да е тягостна и неприятна.

# 456
Шаци, Банков е пиян средно през 80-90% от времето. Не можах да се стърпя, Пиянков ми звучи много подхадящо за него. Обидила ли съм Вергов?
Вергов е във всяка втора реклама, то банки, то хапчата за спане...на където се обърна ми се привижда Банков.
И по какъв начин Вергов е виновен за това? За него това е просто работа.
Откакто аз пиша в темата, Вергов е отнесъл най-много обиди и подигравки, същото и за героя му. Това са личните ми наблюдения. И на мен ми е неприятно да участвам в подобни разговори.

Роси, просто винаги се намира някой, който да наруши добрия тон, какъвто изисква за своите любими герои/актьори. Simple Smile

# 457
Мисля, че на всички е ясно, че от подобни “дискусии” не излиза нищо добро.

Прави се от определени потребители с цел о*иране на темата.

# 458
Скрит текст:
И по какъв начин Вергов е виновен за това? За него това е просто работа.
Откакто аз пиша в темата, Вергов е отнесъл най-много обиди и подигравки, същото и за героя му. Това са личните ми наблюдения. И на мен ми е неприятно да участвам в подобни разговори.

Къде съм писала, че е виновен.  newsm78
Просто е много популярна и експонирана личност. Нормално е не всички да го харесват, мисля.
Не виждам и да съм го обидила с нещо. Просто споделям, наблюдавам че напоследък е много в публичното пространство.

# 459
Мисля, че на всички е ясно, че от подобни “дискусии” не излиза нищо добро.

Прави се от определени потребители с цел о*иране на темата.
Тъй като аз я започнах тази дискусия, със сигурност не беше с такава цел. Напротив, иска ми се да е по-приятно място, където да не си затварям очите през няколко поста, защото чета такива обиди.
И защо да не излезе нищо добро? Ето, аз си взех забележка от поста на Дяволо и повече няма да мрънкам за Владо Пенев Grinning

Предлагам ви да изпушим лулата на мира, все пак трябва да събираме сили за епизода след малко Grinning
Черпя ви с една любима песен от сериала, свиреше в края на първи епизод на пети сезон, на фона на която беше най-любимия ми досега монолог на Евгения.

https://www.youtube.com/watch?v=ysZeZtUNi3U

# 460
  • Ню Йорк
Дразни ме Кая, не иска Христо защото е прост /според нея/ санитар, а предпочита и чак реве от ревност пияния Банков само защото е лекар. Много елементарна я изкарват.

# 461
С нетърпение чакам момента , в който  Кая ще разбере ,че санитарят не е това , което изглежда .
Дали ще има доблестта да му се извини за йерархията .

# 462
So Lucky*, или аз нещо съм недоразбрала смисъла на това, което написа, или ти не си разбрала смисъла на моята реплика.
Предпочитам да приема, че аз нещо не съм разбрала и коментара ти е бил добронамерен и спирам.

Ели, мисля, че репликата за йерархията ще замине в небитието и няма да се повдигне отново въпрос за нея Simple Smile

# 463
Аз си мисля, че има по-дълбока причина да харесва Банков, не защото е доцент. Привлича я сякаш това, че е недостъпен и загадъчен. Христо сякаш не може да предизвика интереса й, понеже е добро момче, което е винаги наоколо. Така като я гледам, въпреки тежката й съдба, Кая няма нужда от някого, който да я обгрижва, както прави Христо, а от някой, който да я превзема и затова търси близостта на Банков.

# 464
  • София
Аз пък си мисля, че Кая търси "баща" си.

Общи условия

Активация на акаунт