Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 865
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Мария Каварджикова играе много добре в този сезон. Взела си е бележка, много естествена, харесвам я.
И на мен взе да ми харесва в последните епизоди. Те пък взеха, че я пратиха в Лондон.  Joy

# 541
  • София
Добър епизод. Като изключим Хинова всички ми харесаха.
Това с проглеждането точно като в сапунена опера (като на филм), изобщо не можаха да ме трогнат, докато за пеперуденото дете имах буца на гърлото през цялото време. Даже по едно време си мислех, че ще се случи нещо лошо с майката и после за детето да се грижи я Банков, я Христо, по-скоро първият, който само някое малко дете може да го върне към живот, явно на този етап не желае жени (освен за чистия секс, който да е като отдушник).
Грешка беше, че Жени тръгна да прегръща и целува Емо, май сценаристите за няма 15 минути време и то в един епизод забравиха, че това е изключително опасно и непрепоръчително?! Нищо де, както и да е.
Вергов бе страхотен като игра, много ми хареса и някак си изпълни екрана както обичам да казвам. Карамазов също ама аз при него така или иначе съм си пристрастен. Павлов също както винаги повече от убедителен, само с няколко мимики на лицето си казва всичко, тоз човек дори не е нужно да говори...
Мисля, че ''случаят'' им е приключен, макар че за мен той отдавна е такъв. Зорница, а и самият Банков няма да допуснат нищо повече от някоя колегиална целувка по бузата или потупване по рамото. Калин вече и има и доверие, а Зорница го прие с голяма чест и удоволствие и мисля, че в момента връзката им е бетон. Остава и едно детенце да се появи на хоризонта и да не ги мислим. Но големия проблем остават Мазови. Ако Стефан не поговори истински с жена си и не сподели болките и страховете си ще я загуби и тя ще му поиска развод. Владов ми е отблъскващ. Ако някой мой колега така открито задява жена ми и то пред мен буквално ще му откъсна главата. И то лекар в болницата. Да бе някоя проста мутра разбирам, макар че и те не пипат чуждото (на колегата). Някак си и това ми се струва твърде нереално и не на място. Не могат и не могат да ме вкарат истински в джаза, а точно това трябва да им е целта, за това да работят. Сценарий, сценарий, сценарий. От там тръгва всичко.

# 542

Няма значение кога е решила, факт е, че Зорница сама настоя да гледа детето без въобще никой да я е молил.
А Кая размисли, което означава, че Зорница не беше единствения възможен вариант. Wink

Зорница не е настоявала. Тя само се предложи и защо да не го направи, след като е чула, че не могат да намерят гледач. Тя винаги е била състрадателен човек.

# 543
Хубав епизод беше.
Много се радвам, че големите надежди на някои Банков да налита на Огнянова не се оправдаха, щеше да е супер тъпня. Simple Smile

# 544

Няма значение кога е решила, факт е, че Зорница сама настоя да гледа детето без въобще никой да я е молил.
А Кая размисли, което означава, че Зорница не беше единствения възможен вариант. Wink

Зорница не е настоявала. Тя само се предложи и защо да не го направи, след като е чула, че не могат да намерят гледач. Тя винаги е била състрадателен човек.

Ако не бъркам хронологията тя се предложи, Кая каза, че все пак ще се наеме да го гледа тя и Зорница настоя, че ще се разбере с Банков.
Ще го гледам пак.

# 545
Радва ме и че Банков не ходи вече с онази нелепа физиономия.

ПП: Ванилия, наистина няма нужда да се търси под вола теле в случая. Ясни са мотивите на Зорница, затова и настоя тя да го гледа.

# 546
Мазов е станал ужасен. Прекалява на моменти. Миналия сезон изобщо не беше такъв. А и цялата история Лора и Владов ми е... Не знам, странна

# 547

Соу Лъки, какви три години, тя дали и три месеца стоя да го гледа това дете...
Ами той да беше взел бащинство и без това е утвърден в професията. Да я отмени.
Не я оправдавам, няма никакво право да ходи да се мляска на ляво и на дясно .

# 548
  • Там,където се събуждам щастлива.

Тя не се мляска! Владов е увлечен по нея и въпреки, че тя ясно дава да разбере, че има нужда от приятел, с когото иска да поговори, той налита! Типичен мъж!

# 549
Стела, никой не търси под вола теле.
Имаше въпрос към мое мнение и поясних какво съм имала предвид.

# 550
  • София

Абсолютно, аз седя и се чудя всеки път като и направи проблем, че не гледа детето той защо за Бога не излезе бащинство като толкова държи детето да е с родител? Малоумен ми е този сезон Мазов и много злобен. Преди не е бил такъв, беше ироничен, саркастичен, но го правеше в граници. Хинова това харесваше, а не да я обижда Joy както някой беше писал по-назад. Хареса ми монолога му, докато гледаше пациентката, дано вземе думите на Стаменова малко по-сериозно. А Лора изобщо няма да се увлече по Владов според мен, просто и трябва отдушник и Владов естествено винаги е в подходящото време на точното място..

# 551

Тя не се мляска! Владов е увлечен по нея и въпреки, че тя ясно дава да разбере, че има нужда от приятел, с когото иска да поговори, той налита! Типичен мъж!
Хайде, не се мляска но се поставя в удобно положение да я мляскат. Подхлъзна се сама, никой не я бута. Може да го отреже Владов, нали. Казва : омъжена съм, и точка.

# 552
Лора му каза на Владов и доста ясно му постави границите, даже той каза Извинявай, ако е изглеждало като свалка.
Аман от мъже, на които трябва да им повториш осем пъти едно и също нещо, за да те разберат.

# 553
  • Берлин
Лора е безумно самотна и недооценена. Владов е там и я харесва. Тя имаше нужда от близост и да бъде помилвана. Толкова за това. Аз пък не разбирам жените,които твърдят,че детето/децата са смисълът на живота им и тн и които 24/7 са с децата си. Та в този смисъл сто пъти писах,че разбирам Лора.
Пп. Имам син на 22 (преди да ме обявите за "не знаеш какво е да имаш дете")

# 554
Една нормално общуваща двойка сяда и решава проблема заедно с обсъждане. Лора казва на Мазов, че има нужда да работи, Мазов търси вариант - непълен работен ден, нощни смени, ако щете и т.н. Проблемът се решава по разумен и за двамата начин и никой не страда неудовлетворен. Аз в случая разбирам и двамата. Не разбирам обаче начинът, по който се реагира на проблема - със злоба, обиди и унижения.

Общи условия

Активация на акаунт