Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 836
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
В Монитор има статия ,че  Лекарската колегия е наградила ОЖ  за утвръждаването  на авторитета на лекарското съсловие .
На мен това пък ми се стори комично  , защото  вече доста  сезони гледаме предимно за чифтосването на героите .
...Останала съм с впечатление от мнения тук, че филма не отразява действителността. Това е и моето мнение и затова няма да се спирам на загрижеността, всеотдайността, грижата, любовта, жертвоготовността, която лекарите изпитват към пациентите си. 
И това също .

# 571
Сутринта гледах промо, в което Христо и Кая доста се заиграват ... по пубертетски. Кофа с вода на вратата на склада, гардеробче пълно с тоалетна хартия, и "бой" за топката Simple Smile

# 572
Сутринта гледах промо, в което Христо и Кая доста се заиграват ... по пубертетски. Кофа с вода на вратата на склада, гардеробче пълно с тоалетна хартия, и "бой" за топката Simple Smile
При това кофата се излива върху главата на Жекова. Joy Христо пък рисува мустаци с маркер на Кая докато спи, после се разхожда в болницата така и я гледат странно, а тя се чуди защо, понеже не знае за номера на Христо. Grinning

# 573
При това кофата се излива върху главата на Жекова. Joy Христо пък рисува мустаци с маркер на Кая докато спи, после се разхожда в болницата така и я гледат странно, а тя се чуди защо, понеже не знае за номера на Христо. Grinning
И вежди като на Фрида Kало  Laughing
Очертава се един свеж епизод.
Десислава, благодаря!

# 574
  • Пловдив
Връзките между лекари хич не са толкова рядко срещани. Говоря за семейни лекари, било в един колектив или в различни болници. И имам чувството, че се приемат за нещо нормално. Така че по тази линия Животът е напълно достоверен. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 575
  • Разпиляна във въображението
Наградата е нелепа. Лекарите в тази болница крадат, продават бебета, прикриват престъпления, погазват закони, оперират почти пияни. Карай.

# 576
Вероятно в стремежа да бъде интересно, от лекарите, които показват в сериала, няма един с нормален живот. Мислех, че Хинова и Мазов, ще са що годе пощадени, но уви. Оставам с впечатление, че добрия професионалист/лекар няма нищо извън професията.

ПП Донякъде изключение е доц. Захариев, пребори се за лично щастие извън професията.

# 577
Какво изключение е Пешко? Престъпник, който продаваше бебета възползвайки се от професията си. Много противен герой от сериала. Нерешителен, страхлив с объркан личен живот.

# 578
Захариев само за момента са го оставили да живее нормално докато Галя се възстанови и се завърне в сериала. Не защото са искали да го покажат, че вече се е преборил и ще живее щастливо, а защото няма как да му осигурят и на него екранно време за проблеми покрай всичките други драми. Засега.

# 579
Захариев си хвана за любовница и после жена своята специализантка. Така, че той не е намерил лично щастие извън професията.

# 580
Захариев първо помагаше за търговията с бебетата , а после "помогна" на Вили да си изключи апарата . Дъщеря му също  "помогна" по този начин  на един болен , а Калин разбра и я изнудваше /тогава беше в гаднярския си период/.
Готината баба Кръстева  и тя беше в течение на  сменените деца в началото на сериала .

# 581
Имаше се в предвид, че повечето са добри в професията си и целия им живот се върти приоритетно около нещата в болницата, но всички други без Захариев за момента имат проблемен личен живот или дори изобщо някакъв нормален живот извън болницата. Мисля, че и Марио и Зорница засега могат да се присъединят към отбора на Захариев, като изключим изсмуканите от пръстите проблеми при тях само за да оправдаят присъствието им в сцените. Сякаш без да имат лични проблеми стават излишни за сериала.

# 582
Видях промото, ще се обърнат към детското у Христо и Кая, ама съм гледала къде по-оригинални пакости, като това

Захариев е в горе-долу добър период и то само заради това, че Ралица е в майчинство и не снима, освен няколкото сцени, които видяхме с Галя.

# 583
  • София
Мисля си, че накрая Лора и Мазов ще се сдобрят. Ясно е, че в момента и двамата не знаят как да общуват, но се обичат. И Лора, колкото и фандъци да пусна на Владов, си личи, че си иска Мазов.
Как ни заблудиха с промото, признавам им го на онези от вас, които го предвидиха. Имам предвид отношенията Банков - Зорница - Марио.

# 584
И пак не мога да разбера, какво значи "нормален" живот. Захариев го нама. Приятелка, от която има 2 деца по случайност, която от както е с него или му изневерява (Тасев) или е все недоволна и е срещу него. Не желае брак с нея и даже се подиграва по този въпрос. На около 60 години случайно разбра, че има поредната дъщеря пак станала случайно, която е на 30 години и го преследваше и сваляше, а и той не беше безразличен в интимен план към нея. Въобще е замесен в гнусни истории и не може да бъде   пример. Поне на мен ми е антипатичен и при никакви обстоятелства няма да бъда на негова страна или поне да ми бъде симпатичен.

Същото е усещането и отношението ми към София....намкоясиШинова. Отвратителна майка и жена непознаваща детето си, но пристигнала да  иска орган за другото си дете. Мрачен образ независимо от историята със съпругът й. И сега трябва да ми е симпатична и да я съжалявам? Никога.

Общи условия

Активация на акаунт