Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 43

• 37 334
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
Да се оправят бързо болните.
Тия вируси не ни оставят и това е, ту есени, после зимни, пролетни и летни и т.н. Аз все следя температурата на малкия, ММ ме е обявил за параноичка. Втори път ако се наложи да влезна с него в болница и да го гледам в безпомощно състояния, просто няма да го понеса. Да не ми дойде до главата, но тогава ще го пратя с малкия да види какво е.

# 301
  • София
на някое дете вземали ли са в надежда венозна кръв, или и другаде де.
че ни сюрпризираха че заради стволовите клетки хем зъб ще вадят, хем и кръв трябвало да вземат.
дали е голяма драма  Rolling Eyes

# 302
Бамба, ние нямаме опит, та не знам, но ми е интересно за стволовите клетки от зъб. Ние сме заделяли при раждането, но може после да споделиш и от зъб каква е процедурата. В смисъл има ли значение кое зъбче, явно трябва да се вади, а да не е паднало от самосебе си, така ли!? Просто ми е интересно като информация..

# 303
  • София
ние заявихме при раждането , от двата вида клетки.
ама от едните нещо не се получи, не разбрах точно и предложиха да вземем същите от млечен зъб, без да доплащаме нищо или да ни върнат 500лв май беше.
та решихме да замразят и такива.
казхаа като се заклатят зъби да се обадим.
днес звънях дадоха ми някакви зъболекари, звъня аз и една ми казва час другия петък  Shocked
то дотогава или ще изпадат зъбите или кьорава клетка няма да остане.
то и някаква шумотевица беше при тях та и нея чувах много добре.
с малко повече настояване казаха да идем утре следобед, снимка ще правят на зъбите, ще го прегледат и ще кажат кога, какво и дали ще се взема сега.
и 7 дни преди или след това трябвало изследване вирусология, става само от венозна кръв.
венозна кръв досега не сме вземали, зъба явно ще се вади малко насилствено и ще има драматизъм.

отделно един от новите зъби е порастнал зад непадналия. как не съм забелязала не знам. уж всеки ден мием зъби и надничам.

# 304
Венозна кръв на нас ни взеха в Педиатрията.Беше не по-малко драматично отколкото посещението при зъболекар (счупи си предния зъб). Зъболекарката направо ни предупреди, че само ще го прегледа и ако се налага лечение да търсим детска дентална клиника. Там слагат упойка, иначе е изгубена кауза.

# 305
Бамба, той е по-голям, та може и по-лесно да се случат нещата, но като цяло е голяма драма. На Мушмул му взеха в Иван Митев, за Иван Рилски също знам, че взимат.

# 306
  • София
Ние в надежда ще ходим сигурно.
лощото е че се събират два тормоза за кратко време.
иначе много оптимистично го рекламират, подробностите чак днес ми ги казаха  Crazy

# 307
Първо питай дали ще вземат в Надежда, защото на мен ми отказаха.

# 308
  • София
ще вземат, днес девойката по телефона ми каза, ще дойдете при нас, да вземем венозна кръв.

# 309
  • София
Бамба, не е голяма драмата. Според мен от пръста е 100 пъти по гадно и настава едно мазане с кръв... баташкото клане. На моя младеж до сега 2 пъти се е налагало да го изследвам и 2та пъти предпочетох да го бодна венозно. Първия път даже и не разбра, дори бях сама вкъщи и никой не го е държал. Втория (преди седмица) порева, ама беше болен и му беше и лошо.

# 310
  • София
то от пръст боли повече, аз за себе си предпочитам венозна, ама си е стресиращо първия път.
а и е мъж все пак, няма как да няма драматизъм  Mr. Green

# 311
  • София
Хахаха, да.
Ама да са ни живи и здрави малките мъже Simple Smile

# 312
Четох аз за стволовите от зъби, но нещо не се ентусиазирах.  Бройката е малка за лечение на рак и левкимия и имат доста тесен обхват на приложимост.

# 313
  • София
могат да се рамножават.
така че бройката може да се увеличи.

# 314
  • Пловдив
Бързо оздравяване на младежите Нандин и Пънче! Тия вируси са ужасни. По площадките все кашля някой. Коксакито е много ужасно наистина, имаше 2 момичета в нашата група децата бяха с коксаки и се бяха видяли в чудо, че после дезинфекцираха и играчките.

Общи условия

Активация на акаунт