Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 43

• 37 333
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Благодаря, момичета. От Лидл взех за 13 лева пират, супер доволна.

Пънче, той на главата си не търпи нищо, освен качулка, ама щото знае, че иначе няма да излезе навън. Пак казвам качулка, а не шапка! Щото е важна разликата Naughty Пък концепцията за Хелоуин не му е достатъчен стимул за ни едно от двете Mr. Green

# 287
  • В сърцето на любимия човек
Йоан е с бронхит Sad Днес се събуди с 39.5 от сън, реших да не самолекувам заради моя бронхит и директно се вдигнахме към правителствена. Гърдите му свирели, сега чакаме резултатите от кръвната картина и какво ще му назначат Sad

# 288
# 289
Ох, миличкото мъниче. Дано бързо се овладяват нещата.

# 290
Оф, събра ви се тия дни. Оправяйте се бързо с човечето.

# 291
  • София
Оххх, Пънче...
Бързо да се оправяте с малкия. И аз 2 седмици бях на черешата. Малкия със сополи, червено гърло, температура над 39°, разтройство, повръщане, обрив... от разтройството и дупето му пламна... пускахме изследвания  CRP - 36... почнах антибиотик.  А след 2 дни се оказа, че освен бактериалната инфекция има и вирусна - коксаки вирус... цялата му уста в афти... слава богу от 3 дни е добре вече, но все още си пие антибиотика и мажем устата с нистатин.

# 292
Лелелеее Пънче, Нандин - вие сте влезнали в приключение. 😳 Да се оправят мъниците.
Нандин, къде го лепнате това?

# 293
  • София
Нямам идея Дъниди, не сме се и събирали с болни. На последния преглед ЛЛ каза, че едното горно зъбче почти е излезнало (аз не мога да видя, че след всичките лекарства, не ми дава да му пипна устата). Та явно от никненето на зъби му е паднал имунитета

# 294
  • В сърцето на любимия човек
Мерси, стискайте палци, че вече ми идва в повече.

# 295
Оф, Пънче, стискам ти палци бързо да отминава и да ви е спокойно новото начало.
Нандин и  на вас бързо оздравяване! Много болести са се развърлували. И аз съм на антибиотик. Много ми е паднал и на мен имунитета, един смотан вирус не мога да преборя...

# 296
Нандин, то с тези зъби имунитета на децата наистина се срива. И нас ни предупреди прдиатъра. Давам имунокинд от време на време.

Пънче, стискаме и още как. Да е спокойно вече за теб.

Лютиен и ти да оздравяваш.

# 297
Оздравявайте бързо с Йоан, Пънче и ти, Лутиен Hug
Отвратителни са тия вируси. Ние от месец си въртим един вкъщи Tired Първо Кайо, после мм, после аз, пак Кайо и сега мм пак е болен Crazy

# 298
  • София
явно пак се въртят вируси  Rolling Eyes
моето момче миналата седмица повръща, каквото хапне връща.
няма температура, само казва че го боли корем.
дадох му пробиотик, заспа и на сутринта му нямаше нищо, но ме уведоми че още две деца в градината са се оплаквали че ги боли корем.
такъв с гърло, хрема, температура и подобни екстри ние минахме с баща му, него го подмина засега.

# 299
  • гр. София
Аз бях вчера с това, само че взех Деган и повръщането ми се размина, но на множество пъти бях готова да си взема  легена. Спазмите са брутално болезнени. Днес съм като пребита и още ми е лошо, а съм спала от 15 часа вчера до 6:30 тази сутрин с около 2 будения за по около час максимум.

Общи условия

Активация на акаунт