Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 43

• 37 634
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
  • В сърцето на любимия човек

Почерпете се витруално за първата месечинка на моето малко момиче Simple Smile
Да ми е здрава и щастлива, както тя, така  и баткото, друго не ни трябва, за да сме щастливи ние.

# 631
Честита ви месечинка, Пънче!♥

# 632
Честита месечина , Пънче Simple Smile да расте здрава и спокойна Simple Smile
Варки, и аз съм в ноемврийска група, да не сме в една и съща Simple Smile
Съгласна съм да направим нова, Дънди аз членувам в 1-2 за близнаци, пиши ми на лично, как се казва точно тази. На мен също са ми много полезни, да не кажа и забавни, определено с близнаци си е забава до пукване.

# 633
Честита месечинка, Пънче.
Ама, с какви хубави неща черпиш.Ух!

# 634
Абе няма нужда да правите нова, доколкото прочетох няма някой несъгласен да влезете всички. Никой дори не помни за Дънди защо й е отказано преди... Само с каненето не знам как ставаше. Май с и-мейл на Момето. Пишете й лс.

Пънче, честита месечинка, да ти е жива и здрава!

# 635
  • България
Да,пишете й!
Леле пънче,да са ти здрави и щастливи,почерпкта е страхотна,но сигурно малката принцеса е още по-сладка Simple Smile)))

# 636
Момичета вече чакам с нетърпение да се включа и аз при вас! Само да се появи малката въшка през Декември и да започна да задавам глупавите въпроси. Сигурно ще бъде леко стресирана, защото ми е първо бебенце Simple Smile

# 637
Момичета, моля ви елате в групата.. Как ще правите нова група..

# 638
  • София
Пънче, честита първа месечинка на малката принцеса ❤
Спомням си как се вълнувах и аз, и всички вкъщи за първата месечинка. Дядото торта купи... гости имахме...

# 639
Днес ако броях колко пъти ми вдигнаха нервите тия толкова чакани бебета, щях да се хвърля отнякъде, честно Grinning Grinning Само тихичко ще споделя, че не остана неодрусана слива у наше село, разбирай несчупена играчка на елхата Grinning Grinning Наказани са и двамата да не ядат от тортата, с която ги почерпиха, и която току-що изядох аз, вместо тях, смятайте колко съм им набрала Grinning Grinning
Ей сега смогвам да седна и да прочета нещо по форума.

# 640
  • София
Пънче, честита ви месечинка.

# 641
Момето ме разхили.
Трябва утре рано сутрин да стана, да приготвя, че имам важна работа но бебето реши тая вечер, че трябва да се гушим. Сами сме, утре ще дойде гледачка. Истеряса до краен предел.
Зарязах всичко и се гушихве, слушахме Косе Босе, ядохме мляко и заспахме.
Ще навия часовника за 5 часа, чу да поошетам и да си стегна листите и химикалите.
 А бебето, чудя му се наистина ли е бебе или вече е пораснало, а аз не съм разбрала... Върши дивотии, примерно да се люлее с всичка сила на високия стол за хранене и ако се изпусна да възкликна шокирано.... Край! Следва лудо, звучно и доволно хилене и страшно засилване със стола до степен блйскане в стената..
Другата лудост е когато е накатерено на дивана и си се търкаля, докато невйзмутимо се изсулва на пода върху натрупани възглавници (аз го пазя с ръце, де) и с продължителен кикот пподължава претъркулването.
Ами с две! движения се надупва и слиза от шезлонга, минава под него и го понася на гръб, като малко костенурче..
А още не е проходило това дете..

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 12:53 от Анонимен

# 642
Като проходи, да видиш... Grinning
Баткото беше сравнително кротък докато проходи. Т.е. дотогава можеше да го заловиш и спреш някак си, забравяме за коликите до месец 4 и зъбите от месец 6. Но, аз забременях с малкия, той проходи и побесня, и оттогава съм превключила на първа космическа, че а си мигнал, а си изпуснал белята Grinning

# 643
JoyМоме, сори че съм такава гад, ма кажи на мъж ти да ти одруса сливата и да не се караш на дечурлигата- Ти с къв акъл на две торпеда слагаш елха?
Айде дишай. и без това утре ще те човърка за тортата Joy

# 644
Сигме, всичко е одрусано, бре Grinning Как какъв акъл - нали коледна атмосфера, уют, домашни традиции, ала-бала... то ако ще превъзпитаваме нас си, а не торпедата, направо да махнем дивани, щори, текстил, и да асфалтираме - както в небезизвестния виц Grinning

Общи условия

Активация на акаунт