Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 43

• 37 631
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Много се забавлявахм докато ви чета Simple Smile
Моят човек откакто е под домашен арест само мрънка по цял ден, едвам го изтърпям това толкова чакано чудо. Вчера излизахме на пазар за малко та мълча няколко часа. Много дълга тази зима.

# 646
  • Пловдив
Пънче, честита първа месечинка на малката кукла!
Емека, аз съм в ноемврийски бг мами, но е малка затворена група 57 човека сме. Доколкото разбрах първоначално е имало само 1 група и после се е разделила и се е появила тази, включих се малко по късно.
Ние днес се каним да ходим до Джъмбо за елха и играчки, хич не ми се ходи като знам какъв ужас ще е ама сме в търсене на малка светеща елха за секцията горе, че иначе ще бъде изядена и разпертушинена😄

# 647
Пънче - да ти е много здрава Мария!

Сигме - ааааа, ти с тия съвети за одрусването ще я довършиш Момето. Ми ако стане трето? Не си мила и грижовна съфорумка ти Simple Smile

Моме - правят ти подготовка за критичните дни около празниците децата Simple Smile

И аз в кюпа на “леко” изнервените - Боби започва да научава вече много магарии от градината и ме изумява с някои неща. От известно време го заглеждам, че е станал по-ревлив и в началото го отдавах на това, че там спи само по 2 часа на обяд, та е кисел и недоспал. От седмица насам обаче вече реве и пищи за всичко, което не му е сгодно или не получи, пред хора - още повече. Понякога ми се получава с разсейването, друг път пък настава още по-голяма истерия. Първоначално всичко е “ не”, ако му кажеш, “ ок, за мен е” и настава едно настървено пазене на храна, играчки и какво ли още не. Вчера рева близо час за това, че съм му прибрала блокчето за рисуване и кинетичния пясък. Искал да рисува, ок, давам всичко, той отказва и заминава на някъде. След 15 сек се връща и започва да реве защо съм прибрала. С кинетичния пясък беше подобна историята.....
За сметка на това пък, вечерта се държа прилично, даже доброволно излезе навън, кара колело покрай НДК и пипаше снега, от който принципно изпитва отвращение..... знам ли и аз какво му е в главата, речника му е още беден, та някой път не може и да ти каже хубаво какво иска....То пък и да забогатее речника, дали и той самият понякога е наясно какво иска, е друга тема....

# 648
Моето дълго чакано чудо и то напоследък реве за всичко, тръшка се, изпада в истерия... Онзи ден ходихме до Икеа, изпадна в истерия, защото не искаше да си тръгваме. Вчера излязохме за малко да дишнем въздух. Походи малко и после взе да реве да го нося. Ама не баща му, а аз. А на тая поледица много трудно, аз съм малко вързана в краката и все ме е страх да не падна. Якетата шушляк и се пързалят, изобщо... И пак изпадна в истерия.
Чакам да порастнат всички зъби, че сега много го тормозят. Целият юмрук нон стоп е в устата, а ако може и двата ще пъхне. Да видим тогава дали ще има промяна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 649
Хахаха, това с одрусването - е няма такъв смях....
Добре, значи ако съм разбрала правило  не само тази година Ще е без коледна елха, ами и другата нямам шанс. 😂😂😂
Не ми се иска да изнасяме всичко, за да не бъде разрушено. За сега пердетата са вързани високо, а шкафчетата с хиляда закопчалки и въпреки това изкъртени. 😂

# 650
Елхата на висако на тавана и няма да имате проблем.

# 651
Според мен, даже и да няма коледна украса, стигат и другите мизерии, които правят -да ближат стените в хола, в спалнята откъртиха латекса, вече ядоха от пръстта в саксията, ядоха обувки, а последно и влязла сутринта с / в банята и гледам ближе и там плочките 🤣

# 652
  • България
Сетих се за една щуротия от преди около година.
Влизам да се къпя и кака им ги наглежда.По вдно време чувам крещене и писъци на кака им.
Тя ги изтървала за малко.Влезли в тоалетната,бъркат вътре и си ближат ръцете,а тя не успява да ги изкара......
Бях в потрес!!!
Да се смея ли да плача ли Simple Smile(((

# 653
Това с тоалетната е традиция. Мушмул редовно е залепен там. Започнахме да скриваме столчето за мивката, защото си взима душ, вместо да си мие ръцете и откри тоалетната като неизчерпаем източник на забавления. От елхите и светещите фигури обаче го е страх, та има мир Mr. Green Само от време на време отмъква по някоя играчка, която откривам забодена в саксия или в кучешко легло, но се преживява.

# 654
Ние с Бамба и Лутиенчето сега си пием кафето, усмихвайки се и привикваме чавето да ни донесе захар или дистанционното. И елхата здрава и детето кротко  Joy
Извинете, не се стърпях.

# 655
Аз кафе не пия тъй или иначе Mr. Green След малко ще го нарамваме да търчи из гората, дано не се пребие качествено Crazy

# 656
Хаха, сигма доста грубичко 🤣🤣🤣

# 657
Аз чакамна едно място.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 12:54 от Анонимен

# 658
Хахаха
Сигме, така, така, кой като ди го е подредил. 😂
Ято да видиш тоз Мушмул, каква дишица златна изглежда, а какви ги върши. 😂
И нашите имат чудни попадения, но знам, ме ще става още по-забавно.😂

# 659
  • София
Ние още нямаме елха. Аз се събудих преди малко. Добре си поспах.
Къщата ни наскоро започна да придобива някакъв нормален вид. Преди това си беше бъркотия.

Общи условия

Активация на акаунт