Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 43

• 37 628
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Леле, Сигме, все едно ме видя отнякъде.. Опънала съм се на дивана на слънчице, кафе в ръка, чета темата и на заден план слушам по бнт за редактиране на гените. Малкият до сега сгъваше чорапи, или поне опитваше, а сега прави извънземни прасета в съседната стая.. Е да развалим картинката ще кажа, че до 15мин.ставаме да пишем домашни Confused
Елха имаме от 1 седмица, защото вепе имало в училище. Радост 2 дни и сега никой не обръща внимание...

Герда, успех!

# 661
Запазих час за другата седмица за фризьор. Горките хора Joy

# 662
Нека да си споделят да ги съжалиш милите Wink. Така си се успокоявам, че има няма 7 години и нещата ще добият предишният спокоен и лежерен вид. И ще си живеем в предишната скучна идилия ставайки в 10:30Ч., четейки любима книга и гледайки телевизия до сред нощите. Време за къпане колкото искаш, нагримирани и облякани красиво и с пуснати коси Simple Smile

# 663
Ние дет нямаме домашни отиваме на кино. Бамба, да ви водим на Смарт Коледа?

# 664
Дънди, не искам да се включвам в никакви ггрупи, членувам в една и ми е достатъчно.

# 665
Ще трия след малко
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 16:18 от Cristi

# 666
Леелееее Кристи! Мушмул все повече е помнал да прилича на теб. Сладур сладък. Ще му изям бузките сладки. ♥🥰

# 667
  • гр.София
Много сладък, пу-пу.
Ние днес ще слагаме коледната украса...да видим как ще се приеме.
Да расте жива и здрава малката Мария.
Докато беше бебе Алекс нямахме проблеми, кротък, почти не плачеше. Сега е едно тръшкане за щяло и нещяло. А от яслата явно се е научил така да крещи с пълен глас, че от вчера главата ми е двойна. Като започне "ааааааааааа" на най-високите възможни децибели лудницата е пълна. Мир има само, когато яде. Знае къде държим благините и пръстчето само натам сочи.

# 668
  • София
Кристи прекрасен мушмуш си имаш ❤
Жив и здрав да е ❤

# 669
Да нацелуваш румените бузки на Мушмул, Кристи.
Аз поръчах шейна на моата малка фурия.

# 670
Аууу какъв красив червенобузко виждам, много е порастнал мушмулчо.
Миналата година сложихме елха с пластмасови играчки, е оцеляха и за тази година. Сега се чудя,много искам да сложа на прозореца светлинна завеса, обаче дали няма да ги изпере тока.

Честита месечинка Пънче, отстрани как бързо лети времето, сякаш вчера роди.

Аааа моля ви се, с едно е песен. Колкото и да реве и да се тръшка, после следва тишина, само че при нас продължава още толкова с другото. Тъкмо съм си помислила, че всичко е приключило, и се сбиват.

Моме браво на теб, аз само се каня и ги наказвам за кратко. Ако пък назидателно изям нещо тяхно, смятай че трябва да се метна от високото. Малкия в последно време застава пред мен и започва да ме бута и дърпа ако не му угодя.

# 671
Кристи, като пашкулче е 🤗

# 672
Момичета, бебето падна от леглото и много силно плака, но след 10 минути заспа.
Беше му времето да заспи.
Заспа в мен. Като се опитам да го сложа да легне, пак силно се разплака.Гушнах го и пак заспа.
Какво да наблюдавам? Че се притеснявам.

# 673
Хубаво е да не заспива веднага,  поне час. Трябва да следиш за повръщане, ако се случи отиваш в спешния, за евентуално сътресение.
При нас единия близнак падна на 4 месеца и го приех много тежко, но щом казахме на ортопеда след няколко дни, той се усмихна и каза -„Ее, открихте сезона, няма страшно.“ 

# 674
Доколкото знам за повръщане и необичайно поведение, сънливост и други подобни.
И ние бяхме на ортопед, когато беше на 5м. и ни попита дали се обръща и като му казахме и веднага пита дали е падал. Казах му, че много го пазим и на следващата вечер го оставям при баща му на дивана да изплална нещо и се чу силен плач. Таткото гледа телевизия, а нашият тръгнал да пълзи назад и седнал на пода, но се държи. Поплака малко заради моята реакция, защото преди това се смееше. Много ми беше криво, но се случва колкото и да си внимателен.

Общи условия

Активация на акаунт