Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 43

• 37 627
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Малко се поуспокоих, защото прегледях записите на камерите и видях, че пада като каскадьорче, не на глава.
Та, преглеждах как са рамената.
Боже, Боже.

# 676
За пръв път хващам Мушмул на промоция, пупупу, много сладък! Да ти е жив и здрав, Кристи Simple Smile

Герда, няма страшно, ще претръпнеш. Аз вече не се впечатлявам като падне, правил го е десетки пъти 😂 викам му ставай и изтупай ръцете и той става Simple Smile  Е, ако се е ударил много го утешавам де. Даже се е научил да ми подава удареното да го цункам Simple Smile

# 677
Кристи, голям сладур е Мушмул !

# 678
Кристи - хванах промоцията! Много е порастнал Мушмул и като гледам поне за фотосесията не се е пребил.
Чакам Бочко да се събуди и отиваме да кара колело из центъра..., не искал при деца

Сутринта в ринг мола един  едногодишен киликандзер , на който не си даде колата така го ухапа, че чак на агресия ме изби, но таткото дойде светкавично да се извинява, та успокоих вътрешните демони. Точно на мекото на ръчичката под рамото.... тоз пък сега се жалва наляво-надясно, че имал рана - то пък не стига, че веднага посиня, ами и кожата издрана, през блузата, еба@си хищника....

# 679
Благодаря, момичета Hug Как да не искам да го направя батко Mr. Green

Герда, моят падаше постоянно, продължава, а главата му е като боксова круша - удря я постоянно.

Фокси, днес синковецът ме ухапа мен, направо звезди видях. Ухапах го и аз, ревна, обясних, че така няма да стане и се надявам да е разбрал Crazy

# 680
  • София
Герда, колко има да пада още....

# 681
  • България
В къщи е хапане,скубане,щипане....

# 682
Първо падане ни беше, бях с гръб почти до врятата и като видях бебето проснато на пода и всичко ми се обърна. Голям филм си пуснах за секунди.
Но после видях на камерите че пада на рамо и после на кратунчето.
Много се бях уплашила.
После за награда 2-3 часа се разхождахме навън.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 23:44 от Анонимен

# 683
  • София
прекрасен е Мушмул, голям сладур.

# 684
Е, кога го видяхте бре? Тя го е пуснала в 11 предиобед, аз влизам точно 12 часа по-късно, перфектен ми е таймингът Grinning
Успокоявам, че друсана, неодрусана - аз порочно не мога да забременея, а за непорочно - само баткото ми казва от време на време - "Хайде да си родим едно момиченце!" Grinning

# 685
Моме, внимавай, те момиченцата са оле-мале в днешно време, от Марти нищо няма да си видяла 🤣

# 686
Хахаха
Леле Моме, вече си вкарана във нов филм.😂

# 687
A, не, убеждавам се, че си правиш някакъв "заряд" - нали никът ми е съкратен от първоначалния, който беше "Неродена мома". Та затова станах майка на две момчета и ще си остане неродено момичето Simple Smile Иначе цял живот съм си се представяла като майка на момиченце, трудно ми беше да свикна с идеята за две момчета, но сега с Пес патрул и Бен тен сме първи дружки Grinning

# 688
  • България
Ха,моме,аз пък винаги съм си се представяла като майка на поне две момчета Simple Smile))))

Ама не съм се отказала за последен опит де Wink
Иначе Пес Патрул,колички,пистолети,войници и т.н и ние имаме покрай Стели.Тя ни е мъжкараната.Дори за Дядо Коледа гледам едни трансформъри(така ли се казват Simple Smile )

# 689
Ние сме си вкъщи с малчо, до сряда поне ще пропусне яслата - възпали му се окото. Днес вече е доста по-добре, но не смея да ходи.
За утре имам да ходя да сменям личния си лекар и на таткото, а после ще готвя пайове и курабийки.

Общи условия

Активация на акаунт